Επισκέπτης
αχαχαχα!!! γαμω τις μουτσουνες εχει ο πιθηκανθρωπος!!
Αρχηγε ...εκανες λάθος στο θρεντ !Εμενα οι ελειινιδες μου λενε οτι οσοι πανε σε ρδελα και με πουτανες ειναι ασχετοι που δεν μπορουν να βρουν γκομενα
Συμφωνεις με της ελλειινιδες?Αρχηγε ...εκανες λάθος στο θρεντ !
Κατα τά αλλα τα λες σωστά !
Αρχηγε στο θρεντ αυτο μιλαμε για ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ !Συμφωνεις με της ελλειινιδες?
Τουλαχιστον περνεις ανταποκριση στο βλεμα που ριχνεις οχι σαν της δικες μαςΑρχηγε στο θρεντ αυτο μιλαμε για ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ !
Που ερχονται πολλες !
Καλοκαιρι !
Κανετε καμακια ,στα αλλοδαπα μουνακια .
σταμ 90 ,κανε καμακια στα αλλοδαπα μουνακια και θα βγαλεις γκομενες 100% .Τουλαχιστον περνεις ανταποκριση στο βλεμα που ριχνεις οχι σαν της δικες μας
φυσικα δεν ειναι αοσμες και ξυνες με χαμογελο να σε κοιταξουν και να σου μιλησουν αλλη νοοτροπια!!!!Τουλαχιστον περνεις ανταποκριση στο βλεμα που ριχνεις οχι σαν της δικες μας
δηλαδη παμε ολοι στην ΚΩ?Εχει δικιο ο erevnitis!
φαντασου ποσο οπισθοδρομικες ειναι αν το τουπεδακι και οι απαιτησεις και η ξυνιλα πεση τοτε θα βρουν ενα τροπο να εχουν γκομενους τα ρδελα οι τανες δεν φταινε ας αναλογιστουν σαν γυναικες τις ευθυνες τους γιατι οι αντρες πανε στα ρδελα και οχι την ευκολη λυση φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας!!!!Εμενα οι ελειινιδες μου λενε οτι οσοι πανε σε ρδελα και με πουτανες ειναι ασχετοι που δεν μπορουν να βρουν γκομενα
αν αυτες οι γυναικες θεωριτικα ειναι ασχημες σκεφτητε τις ομορφες!!!!!
αν αυτες οι γυναικες θεωριτικα ειναι ασχημες σκεφτητε τις ομορφες!!!!!
δεν θα διαφωνισω φιλε μου αλλα εξαρταται απο τα γουστα του καθενος αλλα να λαμβανουμε ολο το πακετο συμπεριφορας εμφανισης!!!Με αυτά που έχω δει φοβάμαι ότι οι "όμορφες" μπορεί να είναι μεγαλύτερα μπάζα :o
δεν θα διαφωνισω φιλε μου αλλα εξαρταται απο τα γουστα του καθενος αλλα να λαμβανουμε ολο το πακετο συμπεριφορας εμφανισης!!!
το θρεντ ειναι γενικο φιλε μου ασχετα αν οι περισοτεροι εχουν στοχοποιηση κατι συγκεκριμενο μπορεις ανετα να αναφερεις τι καλυπτη εσενα..Σίγουρα.Απλά μάλλον δε με καλύπτει αυτό το πακέτο από καμία άποψη Απορώ γιατί συνεχίζω και διαβάζω το θρεντ
Εμενα οι ελειινιδες μου λενε οτι οσοι πανε σε ρδελα και με πουτανες ειναι ασχετοι που δεν μπορουν να βρουν γκομενα
πού θα παει ????ρε σεις, τι καθεστε και συζητάτε για τετοια θεματα? μαλακες ειστε? αυτα συζητατε με τις γκομενες? ποσες φορες και που γαματε αλλες?
πειτε στη καθε μια το παραμυθι που επιθυμει - και δεν βαριεστε να το λετε- να ακουσει, καντε τις επιλογες σας - οποιες και αν ειναι αυτες- και γαματε. με το στωμα κλειστό.
μετα τα 40, το συνηθες ειναι να εχετε συζυγο, ερωμενη και CG/CT. Κάθε μία επιτελεί το ρόλο της. Μην μπερδευεστε.