Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οτι και να λενε μερικοι, εγω και η επομενη κοπελα μου θα ηθελα να ειναι απο καμια Ρωσια και γενικοτερα ανατολικα. Δεν αποκλειω τις υπολοιπες γυναικες, αλλα νομιζω πως δυσκολα θα βρω γυναικα στα μετρα μου στον δυτικο κοσμο. Εχουν χαζεψει ολες με το sex and the city...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Οτι και να λενε μερικοι, εγω και η επομενη κοπελα μου θα ηθελα να ειναι απο καμια Ρωσια και γενικοτερα ανατολικα. Δεν αποκλειω τις υπολοιπες γυναικες, αλλα νομιζω πως δυσκολα θα βρω γυναικα στα μετρα μου στον δυτικο κοσμο. Εχουν χαζεψει ολες με το sex and the city...

:thumbsup:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παντως τωρα που σε ολο τον κοσμο μαθαινουν οτι η ελλαδα χρεωκοπει, νομιζω οτι ολο και δυσκολοτερα θα 'κατηφοριζουν' γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ προς ελλαδα, τουλαχιστον αυτες που το εκαναν οικειοθελως, για καποια σχεση κλπ (οχι αναγκαστικη πορνεια).
δεν χρεωκοπει η ελλαδα και η ιταλια,ισπανια,πορτογαλια,αγγλια κλπ στο ιδιο καζανι ειμαστε απλα για να σξασφαλιστουν οι δανειστες οτι θα παρουν αυτα που δινουν πρεπει να μας βαλλουν σε μια σειρα γιατι παντου οι μισθοι ειναι σχεδον ιδιοι δεν ειναι το θεμα χρημα αυτου καθε αυτου εχει να κανει με την ζωη το κλιμα την νοοτροπια και την συμπεριφορα του ελληνα!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η ανασφάλειά τους, ενδεχομένως, να δημιουργήσει προβλήματα σε μια σχέση με Έλληνα, που οφείλεται σε λάθος χειρισμούς του Έλληνα, όχι, όμως, ότι λόγω ανασφάλειας δίνουν περισσόερα από τον εαυτό τους! Είναι αυτές που είναι και δίνουν τον εαυτό τους με αναμονή την ανάλογη ανταπόκριση, που δεν βρήκαν (ή δεν βρίσκουν) από τους ομοεθνείς τους άντρες. Είναι η κουλτούρα τους αυτή. Ο άντρας είναι άντρας γι' αυτές και γνωρίζουν τη θέση τους, διακριτά, ως γυναίκες, όχι ως "αντράκια" μέσα από από έναν κακώς νοούμενο φεμινισμό. Και βεβαίως, χωρίς να υποβιβάζεται η προσωπικότητά τους ως yesman γυναίκα, αλλά έχοντας άποψη για τα ζητήματα, που εναπόκειται στον σύντροφο άντρα, με επιχειρήματα, να αναστρέψει!
Μάλλον το 'χω ξαναγράψει, όμως το επαναλαμβάνω, κάνουν τον άντρα να αισθάνεται ΑΝΤΡΑΣ.
Και μην ξεχνάτε ότι ο Έλληνας είναι κιμπάρης!  
Σωστο και το εχω πει κι εγω πολλες φορες!

Οι Ρωσσιδες εχουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την ασφαλεια που θελουν να αισθανονται με τον αντρα τους! Δε μιλαμε για υπερβολες αλλα για την ασφαλεια οτι θαχουν ενα σπιτι να μενουν αυτες κι εσεις και τα παιδια σας, και ενα μισθο που να καλυπτει τις αναγκες μιας οικογενειας! Οι Ρωσσιδες γενικα ΔΕΝ επιθυμουν να εργαζονται αλλα πιστευουν οτι η θεση της γυναικας ειναι στο σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και να φροντιζει την οικογενεια!
Αν μπορειτε να της τα παρεχετε αυτα θα περασετε ζωη χαρισαμενη, αν οχι τοτε υπαρχει προβλημα!
Αν παλι της εχετε ταξει λαγους και πετραχειλια οταν τη γνωρισατε στη χωρα της, αλλα δε μπορειτε τελικα να ειστε συνεπεις, θα σας παρατησει και θαχει και δικιο!

Δε θελω να σας στεναχωρησω,αλλα καλο ειναι ναγνωριζετε ακριβως τι παιζει προτου κανετε το μεγαλο βημα. Ειπαμε, οι γυναικες εκει ειναι θηλυκες και ειλικρινεις, απο σας περιμενουν να ειστε αρσενικα και αληθινοι! Αν αυτη η ισοοροπια χαλασει, τελος!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σωστο και το εχω πει κι εγω πολλες φορες!

Οι Ρωσσιδες εχουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την ασφαλεια που θελουν να αισθανονται με τον αντρα τους! Δε μιλαμε για υπερβολες αλλα για την ασφαλεια οτι θαχουν ενα σπιτι να μενουν αυτες κι εσεις και τα παιδια σας, και ενα μισθο που να καλυπτει τις αναγκες μιας οικογενειας! Οι Ρωσσιδες γενικα ΔΕΝ επιθυμουν να εργαζονται αλλα πιστευουν οτι η θεση της γυναικας ειναι στο σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και να φροντιζει την οικογενεια!
Αν μπορειτε να της τα παρεχετε αυτα θα περασετε ζωη χαρισαμενη, αν οχι τοτε υπαρχει προβλημα!
Αν παλι της εχετε ταξει λαγους και πετραχειλια οταν τη γνωρισατε στη χωρα της, αλλα δε μπορειτε τελικα να ειστε συνεπεις, θα σας παρατησει και θαχει και δικιο!

Δε θελω να σας στεναχωρησω,αλλα καλο ειναι ναγνωριζετε ακριβως τι παιζει προτου κανετε το μεγαλο βημα. Ειπαμε, οι γυναικες εκει ειναι θηλυκες και ειλικρινεις, απο σας περιμενουν να ειστε αρσενικα και αληθινοι! Αν αυτη η ισοοροπια χαλασει, τελος!

Ναι το επιβεβαιωνω, προτιμουν να καθονται σπιτι. Δεν θελουν να δουλευουν συνηθως...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι το επιβεβαιωνω, προτιμουν να καθονται σπιτι. Δεν θελουν να δουλευουν συνηθως...
σωστα αλλα αυτες που μενουν στην ελλαδα αρκετο καιρο παρακμαζουν και τινουν να αποκτησουν ελληνικη νοοτροπια προσοχη λοιπον!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.576
Πόντοι
216

Θα κανω μια χαζη ερωτηση:
οταν τα εχεις φροντισει ετσι ωστε να καθονται σπιτι, ακομη κι αν δεν εχεις οικογενεια αλλα μονο σχεση(οι δυο σας δηλαδη), το εκτιμουν?

Ή πλακωνονται ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο, στο facebook, βολτες για σουλάτσο/ψωνια και γενικά αργοσχολία;
Αν την αφηνα σπιτι, θα ειχα την στοιχειώδη απαίτηση να ειναι ολα jet, και να την βρισκω να με περιμένει με ολες τις δουλειες του σπιτιου τακτοποιημενες, καθως και καποιες εξωτερικες(προχειρα ψωνια κλπ). Ζητάω πολλά;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
την εκανες ;)

αυτο που εχεις στο νου σου δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια που λεγαμε πιο πριν! Το αντιθετο μαλιστα, δειχνει οτι αποφευγεις να επωμιστεις τις ευθυνες σου εναντι στη γυναικα σου! Πιστευεις οτι υπαρχει μια γυναικα στον κοσμο που θα το δεχθει αυτο?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.576
Πόντοι
216
την εκανες ;)

αυτο που εχεις στο νου σου δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια που λεγαμε πιο πριν! Το αντιθετο μαλιστα, δειχνει οτι αποφευγεις να επωμιστεις τις ευθυνες σου εναντι στη γυναικα σου! Πιστευεις οτι υπαρχει μια γυναικα στον κοσμο που θα το δεχθει αυτο?

Με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις, καπου σε έχασα.

Επισκέπτης
οταν τα εχεις φροντισει ετσι ωστε να καθονται σπιτι, ακομη κι αν δεν εχεις οικογενεια αλλα μονο σχεση(οι δυο σας δηλαδη), το εκτιμουν?

Ή πλακωνονται ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο, στο facebook, βολτες για σουλάτσο/ψωνια και γενικά αργοσχολία;
Αν την αφηνα σπιτι, θα ειχα την στοιχειώδη απαίτηση να ειναι ολα jet, και να την βρισκω να με περιμένει με ολες τις δουλειες του σπιτιου τακτοποιημενες, καθως και καποιες εξωτερικες(προχειρα ψωνια κλπ). Ζητάω πολλά;
Oχι χρυσό μου μια χαρά τα λες( :2funny: :2funny: :2funny:)

Υ.Γ. Κορίτσια του site φτιάξτε προίκα να μην έχετε κανέναν ανάγκη.Κοιτάτε τι κυκλοφορει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Oχι χρυσό μου μια χαρά τα λες( :2funny: :2funny: :2funny:)

Υ.Γ. Κορίτσια του site φτιάξτε προίκα να μην έχετε κανέναν ανάγκη.Κοιτάτε τι κυκλοφορει...
φτιαξτε προικα να εχετε για τα γηρατεια σας μιας και με αυτα τα μυαλα αν δεν αλλαξουν μονες θα μεινετε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η αντιληψη περι ομορφιας ειναι διαφορετικη στους αντρες και τις γυναικες .Πολλα αρθρα εχουν δημοσιευτει σχετικα στο περιοδικο Psychology Today .Ρωτανε  διαφορους αντρες και γυναικες να βαθμολογησουν την ομορφια  γυναικων ,βασει φωτο και να αιτιολογησουν την απαντηση (χωρις να ξερουν πως βαθμολογησαν οι αλλοι/ες).
Υπαρχουν σημαντικες αποκλισεις στις βαθμολογιες ,αλλα υπαρχει στατιστικα σημαντικη συσχετιση των βαθμολογιων που ανηκουν σε ατομα του ιδιου φυλου.Με αλλα λογια ,ειναι κοντα οι βαθμολογιες που εδωσε καθε αντρας ,με τις βαθμολογιες των αλλων αντρων.Οπως και οιβαθμολογιες που εδωσε καθε γυναικα ,με τις βαθμολογιες των αλλων γυναικων.
Αλλα αλλοιως βαθμολογουν οι αντρες  ,συνολικα ,σε σχεση με τις γυναικες και μαλιστα αιτιολογουν με διαφορετικο τροπο τους βαθμους που εβαλαν.
ευτυχως εχουμε και τον ερευνητη παντα με αναλυσεις επι του θεματος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom