Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το φαινόμενο της Ρωσσίδας που αναφέρεις δεν το χω ματαδεί...μήπως κάποιος πρόγονός της είναι από Greece? :2funny:

η μπορει επιτηδες να λέει ψέματα ότι ειναι ρωσσίδα, δεν καθησα να τσεκαρω και το γενεαλογικο της δέντρο.
γι αυτο και αναρωτήθηκα
υπαρχουν και τετοιες ή απλα αυτοπροσδιοριστηκε ως ρωσσιδα?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εννοείς δλδ αν κατάλαβα να αποδεχτούν οι συναγωνιστές ότι κάποιοι από αυτούς έχουν κόμπλεξ σε μια πρώτη φάση?
Interceptor , να συνειδητοποιησουν οτι οπως ειναι γεματη πολλες χοντρες η Ελλαδα ,ετσι ειναι γεματη απο ανεραστες γκομενες.Ασχετως ποιος φταιει.
Το γεγονος ,λεμε, ποιο ειναι.
Πρακτικα να ξερεις ,οτι αν γνωρισεις μια γκομενα ,η πιθανοτητα να ειναι ανεραστη ειναι πολυ μεγαλη.Οπως και το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη.
Αλλα το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη ,ειναι πιο ευκολο να το καταλαβεις.
Το οτι ειναι ανεραστη ,ειναι πιο δυσκολο ,γιατι το παιζουν  "ντιβες".

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
η μπορει επιτηδες να λέει ψέματα ότι ειναι ρωσσίδα, δεν καθησα να τσεκαρω και το γενεαλογικο της δέντρο.
γι αυτο και αναρωτήθηκα

Εις τα 28 καλοκαίρια που έχω αξιωθεί να ζήζω, δεν έχω δει τέτοια Ρωσσίδα που αναφέρεις. Ας μην είμεθα απόλυτοι όμως, υπάρχουν και τα λάθη της φύσεως  :o

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εις τα 28 καλοκαίρια που έχω αξιωθεί να ζήζω, δεν έχω δει τέτοια Ρωσσίδα που αναφέρεις. Ας μην είμεθα απόλυτοι όμως, υπάρχουν και τα λάθη της φύσεως  :o

αν οι περισσοτερες ρωσσίδες που γνωρίζεις ειναι απο στριπομάγαζα και ct, ειναι πολυ λογικο να ειναι μουνάρες.
απο τις διαπροσωπικές μου σχεσεις 2 θεές ξερω, και οι υπολοιπες ειναι νορμαλ.

μπορει εγω να ετυχα σε τετοιες.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Interceptor , να συνειδητοποιησουν οτι οπως ειναι γεματη πολλες χοντρες η Ελλαδα ,ετσι ειναι γεματη απο ανεραστες γκομενες.Ασχετως ποιος φταιει.
Το γεγονος ,λεμε, ποιο ειναι.
Πρακτικα να ξερεις ,οτι αν γνωρισεις μια γκομενα ,η πιθανοτητα να ειναι ανεραστη ειναι πολυ μεγαλη.Οπως και το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη.
Αλλα το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη ,ειναι πιο ευκολο να το καταλαβεις.
Το οτι ειναι ανεραστη ,ειναι πιο δυσκολο ,γιατι το παιζουν  "ντιβες".

Σωστός φίλε. Μόνο που το αγύμναστη/υπέρβαρη οι ελληνίδες το μεταφράζουν "τα πάχη μου τα κάλλη μου", όσο για το τουπέ που έχουν (ντίβες) το βαφτίζουν "μεσογειακό ταμπεραμέντο"  :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σωστός φίλε. Μόνο που το αγύμναστη/υπέρβαρη οι ελληνίδες το μεταφράζουν "τα πάχη μου τα κάλλη μου", όσο για το τουπέ που έχουν (ντίβες) το βαφτίζουν "μεσογειακό ταμπεραμέντο"  :2funny: :2funny:

αντιστοιχο με το "εχω φαει τη χυλοπιτα της ζωής μου γιατι ειμαι μπαζο" που το μεταφραζουν "οι ελληνίδες ειναι αγάμητες" οσοι δεν μπορουν να πηδηξουν γκομενα χωρις να πληρώσουν.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Intreceptor δεν ειναι μονο η ομορφια στις ρωσσιδες ,ειναι το γεγονος οτι ειναι ακομπλεξαριστες .
Στο Λονδινο σπουδαζουν αρκετες ρωσσιδες απο ευπορες οικογενειες.Τους μιλας και σου χαμογελουν και φλερταρουν .δεν το κανουν για λεφτα ,γιατι μπορει να ειναι πιο πλουσιες απο σενα.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αν οι περισσοτερες ρωσσίδες που γνωρίζεις ειναι απο στριπομάγαζα και ct, ειναι πολυ λογικο να ειναι μουνάρες.
απο τις διαπροσωπικές μου σχεσεις 2 θεές ξερω, και οι υπολοιπες ειναι νορμαλ.

μπορει εγω να ετυχα σε τετοιες.

Ε όχι και ct.. δεν αντέχει η τσέπη. Αλλά Ρωσσιδάκια που έχω δει σε Βίλκα/ Βαρδάρη είναι καλά κομμάτια  (όχι τέλεια).

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ε όχι και ct.. δεν αντέχει η τσέπη. Αλλά Ρωσσιδάκια που έχω δει σε Βίλκα/ Βαρδάρη είναι καλά κομμάτια  (όχι τέλεια).

Μα ειναι δυνατον να διαλεγαν τα μπαζα για Βαρδαρη?
τις καλυτερες θα διαλέξουν.

Οι καλύτερες ελληνιδες δεν θα πανε Βαρδαρη, αλλα στο εξωτερικο για να δραστηριοποιηθουν.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Intreceptor δεν ειναι μονο η ομορφια στις ρωσσιδες ,ειναι το γεγονος οτι ειναι ακομπλεξαριστες .
Στο Λονδινο σπουδαζουν αρκετες ρωσσιδες απο ευπορες οικογενειες.Τους μιλας και σου χαμογελουν και φλερταρουν .δεν το κανουν για λεφτα ,γιατι μπορει να ειναι πιο πλουσιες απο σενα.

μα αυτό έγραψα και παραπάνω. ΠΙΣΤΕΥΩ οτι οι ξένες (+ Ρωσσίδες) άμα τους αρέσεις από το χέρι σε παίρνουν που λέει ο λόγος... Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει στις δικές μας ! :headbang:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
μόνο η εξωτερική εμφάνιση σας ενδιαφέρει;
εμένα προσωπικά με ελκύουν γυναίκες που είναι έξυπνες,μορφωμένες,που επικοινωνούμε εγκεφαλικά τελοςπάντων.
με ενδιαφέρει και η εξωτερική εμφάνιση,αλλά δεν είναι το παν.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Δρομα π.χ. ειναι κλασσικο παραδειγμα ελλεεινιδας .
Στα 30 της ,χωρις παιδια ,χωρις μονιμη ικανοποιητικη σχεση ,χωρις καν σεξουαλικη ζωη.
Μπαινει στο σάϊτ ,σαν τους ηδονοβλεψιες ,για να εχει μια εστω ιντερνετικη σχεση για το σεξ.
Και την ενοχλει οταν ακουγεται η αληθεια.Οτι οι περισσοτερες ελληνιδες ,οπως αυτη ,ειναι ανεραστες.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
εμένα προσωπικά με ελκύουν γυναίκες που είναι έξυπνες,μορφωμένες,που επικοινωνούμε εγκεφαλικά τελοςπάντων.

Όχι φίλε δε λέμε αυτό. Μετράει η εμφάνιση μεχρι ενός σημείου. Εννοείται δεν είναι μόνον αυτό ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αν εγραφα το ίδιο εγω θα με εκραζαν οτι υποβλεπω τα άτομα που δεν εχουν πτυχιο

(ΥΓ το ξερω οτι δεν ισχυει μορφωση=πτυχιο, αλλα το κραξιμο άνετα θα το τρωγα)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Όχι φίλε δε λέμε αυτό. Μετράει η εμφάνιση μεχρι ενός σημείου. Εννοείται δεν είναι μόνον αυτό ;)
α οκ
για μια βραδιά,ναι συμφωνώ μετράει μόνο η εμφάνιση
για σχέση όμως δεν αρκεί,τουλάχιστον σε μένα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ντάξει για Βαρδάρη μιλάμε που δίνεις 30Ε για  :fuck2: όχι 200.

και παλι, λες να εφερνε καποιος απο Ρωσσία το πρωτο τρίμπαζο που θα βρισκε?
Η νομιζεις οτι οι ελληνίδες που δουλέυουν ως "μοντελα στο εξωτερικο" ειναι χοντρες με κυτταριτιδα?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Η Δρομα π.χ. ειναι κλασσικο παραδειγμα ελλεεινιδας .
Στα 30 της ,χωρις παιδια ,χωρις μονιμη ικανοποιητικη σχεση ,χωρις καν σεξουαλικη ζωη.
Μπαινει στο σάϊτ ,σαν τους ηδονοβλεψιες ,για να εχει μια εστω ιντερνετικη σχεση για το σεξ.
Και την ενοχλει οταν ακουγεται η αληθεια.Οτι οι περισσοτερες ελληνιδες ,οπως αυτη ,ειναι ανεραστες.

Μπορεί να είσαι σωστός μέχρι ενός σημείου αλλά καλό είναι πιστεύω να μην προσβάλλουμε άτομα. Κι εγώ μπακούρι είμαι και θα μου κακοφαινόταν αν κάποιος τα έλεγε αυτά για μένα, κακά τα ψέματα ;) Φιλικά πάντα τύπε  :)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μα αυτό έγραψα και παραπάνω. ΠΙΣΤΕΥΩ οτι οι ξένες (+ Ρωσσίδες) άμα τους αρέσεις από το χέρι σε παίρνουν που λέει ο λόγος... Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει στις δικές μας ! :headbang:
Οχι μονο οι ρωσσιδες .Τωρα το καλοκαιρι που ερχονται τουριστριες απο ολο τον κοσμο ,το συνειδητοποιουν οι ελληνες αντρες.
Μιλας στις ξενες και σου χαμογελουν.Φλερταρουν.Και απο αυτους που φλερταρουν ,τα φτιαχνουν με καποιον .
Διασκεδαζουν .Στην Κρητη το καλοκαιρι ,την τουριστικη περιοδο ,τα καμακια βγαζουν το μινιμουμ 5 γκομενες τη σαιζον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom