Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τι δεν κατάλαβες?
το φαινόμενο της Ρωσσίδας που αναφέρεις δεν το χω ματαδεί...μήπως κάποιος πρόγονός της είναι από Greece?
τι δεν κατάλαβες?
το φαινόμενο της Ρωσσίδας που αναφέρεις δεν το χω ματαδεί...μήπως κάποιος πρόγονός της είναι από Greece?
υπαρχουν και τετοιες ή απλα αυτοπροσδιοριστηκε ως ρωσσιδα?
Interceptor , να συνειδητοποιησουν οτι οπως ειναι γεματη πολλες χοντρες η Ελλαδα ,ετσι ειναι γεματη απο ανεραστες γκομενες.Ασχετως ποιος φταιει.Εννοείς δλδ αν κατάλαβα να αποδεχτούν οι συναγωνιστές ότι κάποιοι από αυτούς έχουν κόμπλεξ σε μια πρώτη φάση?
η μπορει επιτηδες να λέει ψέματα ότι ειναι ρωσσίδα, δεν καθησα να τσεκαρω και το γενεαλογικο της δέντρο.
γι αυτο και αναρωτήθηκα
Εις τα 28 καλοκαίρια που έχω αξιωθεί να ζήζω, δεν έχω δει τέτοια Ρωσσίδα που αναφέρεις. Ας μην είμεθα απόλυτοι όμως, υπάρχουν και τα λάθη της φύσεως :o
Interceptor , να συνειδητοποιησουν οτι οπως ειναι γεματη πολλες χοντρες η Ελλαδα ,ετσι ειναι γεματη απο ανεραστες γκομενες.Ασχετως ποιος φταιει.
Το γεγονος ,λεμε, ποιο ειναι.
Πρακτικα να ξερεις ,οτι αν γνωρισεις μια γκομενα ,η πιθανοτητα να ειναι ανεραστη ειναι πολυ μεγαλη.Οπως και το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη.
Αλλα το να ειναι υπερβαρη και αγυμναστη ,ειναι πιο ευκολο να το καταλαβεις.
Το οτι ειναι ανεραστη ,ειναι πιο δυσκολο ,γιατι το παιζουν "ντιβες".
Σωστός φίλε. Μόνο που το αγύμναστη/υπέρβαρη οι ελληνίδες το μεταφράζουν "τα πάχη μου τα κάλλη μου", όσο για το τουπέ που έχουν (ντίβες) το βαφτίζουν "μεσογειακό ταμπεραμέντο"
Intreceptor δεν ειναι μονο η ομορφια στις ρωσσιδες ,ειναι το γεγονος οτι ειναι ακομπλεξαριστες .Εις τα 28 καλοκαίρια που έχω αξιωθεί να ζήζω, δεν έχω δει τέτοια Ρωσσίδα που αναφέρεις. Ας μην είμεθα απόλυτοι όμως, υπάρχουν και τα λάθη της φύσεως :o
αν οι περισσοτερες ρωσσίδες που γνωρίζεις ειναι απο στριπομάγαζα και ct, ειναι πολυ λογικο να ειναι μουνάρες.
απο τις διαπροσωπικές μου σχεσεις 2 θεές ξερω, και οι υπολοιπες ειναι νορμαλ.
μπορει εγω να ετυχα σε τετοιες.
Ε όχι και ct.. δεν αντέχει η τσέπη. Αλλά Ρωσσιδάκια που έχω δει σε Βίλκα/ Βαρδάρη είναι καλά κομμάτια (όχι τέλεια).
Intreceptor δεν ειναι μονο η ομορφια στις ρωσσιδες ,ειναι το γεγονος οτι ειναι ακομπλεξαριστες .
Στο Λονδινο σπουδαζουν αρκετες ρωσσιδες απο ευπορες οικογενειες.Τους μιλας και σου χαμογελουν και φλερταρουν .δεν το κανουν για λεφτα ,γιατι μπορει να ειναι πιο πλουσιες απο σενα.
Ντάξει για Βαρδάρη μιλάμε που δίνεις 30Ε για όχι 200.Μα ειναι δυνατον να διαλεγαν τα μπαζα για Βαρδαρη?
τις καλυτερες θα διαλέξουν.
μόνο η εξωτερική εμφάνιση σας ενδιαφέρει;
εμένα προσωπικά με ελκύουν γυναίκες που είναι έξυπνες,μορφωμένες,που επικοινωνούμε εγκεφαλικά τελοςπάντων.
με ενδιαφέρει και η εξωτερική εμφάνιση,αλλά δεν είναι το παν.
μόνο η εξωτερική εμφάνιση σας ενδιαφέρει;
εμένα προσωπικά με ελκύουν γυναίκες που είναι έξυπνες,μορφωμένες,που επικοινωνούμε εγκεφαλικά τελοςπάντων.
με ενδιαφέρει και η εξωτερική εμφάνιση,αλλά δεν είναι το παν.
α οκΌχι φίλε δε λέμε αυτό. Μετράει η εμφάνιση μεχρι ενός σημείου. Εννοείται δεν είναι μόνον αυτό ;)
Ντάξει για Βαρδάρη μιλάμε που δίνεις 30Ε για όχι 200.
Η Δρομα π.χ. ειναι κλασσικο παραδειγμα ελλεεινιδας .
Στα 30 της ,χωρις παιδια ,χωρις μονιμη ικανοποιητικη σχεση ,χωρις καν σεξουαλικη ζωη.
Μπαινει στο σάϊτ ,σαν τους ηδονοβλεψιες ,για να εχει μια εστω ιντερνετικη σχεση για το σεξ.
Και την ενοχλει οταν ακουγεται η αληθεια.Οτι οι περισσοτερες ελληνιδες ,οπως αυτη ,ειναι ανεραστες.
Οχι μονο οι ρωσσιδες .Τωρα το καλοκαιρι που ερχονται τουριστριες απο ολο τον κοσμο ,το συνειδητοποιουν οι ελληνες αντρες.μα αυτό έγραψα και παραπάνω. ΠΙΣΤΕΥΩ οτι οι ξένες (+ Ρωσσίδες) άμα τους αρέσεις από το χέρι σε παίρνουν που λέει ο λόγος... Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει στις δικές μας !