You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκ οι γειτονες να ενημεροθουν για αγορα ωυοασπιθων!!!!!!!!!!!το να μην κλάνεις δεν είναι το νόημα?
καλά τότε θα το αλλάξω, δε θα αλλάζω το νερό αλλά θα κάθομαι 3 μέρες μέσα.
ούτε για τσιγάρα δε θα βγαίνω.
μιλάμε θα φτάσω άνετα τα 30.000 μηνύματα, φτιάχνω φασόλια στάνταρ 2 φορές το μήνα.
τρέμετε
μπουυυυμπαααααα οταν κλανς κανεις και ωωωωωυυυοο?ωυοασπιθων!!!!!!!!!!!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καληνυχτα φυλαρακι.καλυνηχτα σε ολους δουλευουμε αυριο πρωι να πουμε!!!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καληνυχτα...αλλοι δουλευουν εδω μεσα και αλλοι κλανουν να πουμε....ετσι ειναι η πραγματικοτητακαλυνηχτα σε ολους δουλευουμε αυριο πρωι να πουμε!!!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μητσο ολα οκ?Καληνυχτα φυλαρακι.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε φυλε υπαρχουν και μερικα πολλη ενταξει παλικαρια εδω μεσα.μητσο ολα οκ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δικο μας ειναι το θεμα οπου θελουμε το γυρναμε....το βαζουμε φωτια και το καιμε....ο σωτος κανει κουμαντο....απο τις σχεσεις με ξενες το γυρισατε σε πατσαδες,φασολαδες,παστιτσια και κοψιδια.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82527.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82527.0[/url]
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ο ερωτας παιρναει απο το στομαχι...δικο μας ειναι το θεμα οπου θελουμε το γυρναμε....το βαζουμε φωτια και το καιμε....ο σωτος κανει κουμαντο....
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82527.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82527.0[/url]
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
λοιπον αυριο θα μαθεις απεξω την σελιδα του θρεντ νο2 και θα την απαγγειλης στον κηδεμονα σου για τιμωρεια να ουμε!!!!!!1απο τις σχεσεις με ξενες το γυρισατε σε πατσαδες,φασολαδες,παστιτσια και κοψιδια.
Επισκέπτης
οχι αυτο δεν εχει σχεση.άμα τα βάλεις να φουσκώσουνε από το πρωί ή το βράδυ πάλι χάνουν θρεπτικά συστατικά?
αν και ποτε δε τα βαζω να φουσκωσουν γτ αποφασιζω τελευταια στιγμη τι να μαγειρεψω.
και δεν ισχυει αυτο με τα αερια ρει... ολο οσπρια τρωω και ειμαι κουλ
Δεν θα ηταν πιο χρησιμο να μας ελεγε οποιος θελει, τι σχεσεις με αλλοδαπες είχε, αν είχε(οχι one night stand), απο το να μιλαμε για πατσάδες;
Εγω δυστυχως μονο με ελληνιδες, και οι εμπειριες αυτες ηταν αρκετες για να σιχαθω το γυναικειο φύλο! Κυριως λόγω συμπεριφορας μιλάω, και δευτερευοντως για αλλα θεματα.
Εγω δυστυχως μονο με ελληνιδες, και οι εμπειριες αυτες ηταν αρκετες για να σιχαθω το γυναικειο φύλο! Κυριως λόγω συμπεριφορας μιλάω, και δευτερευοντως για αλλα θεματα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
πες μας ρε παλουκαρι τι κακες εμπειριες ειχες απο τις ελλεινιδες να τις αποφευγουμε.τι σου εκαναν;Δεν θα ηταν πιο χρησιμο να μας ελεγε οποιος θελει, τι σχεσεις με αλλοδαπες είχε, αν είχε(οχι one night stand), απο το να μιλαμε για πατσάδες;
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στα δευτερεύοντα είναι η τριχοφυία
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πες μας ρε παλουκαρι τι κακες εμπειριες ειχες απο τις ελλεινιδες να τις αποφευγουμε.τι σου εκαναν;
Ειπαμε ειναι πολυ κακομαθημενες απο τις μαναδες τους και ολους αυτους που τρεχουν απο πισω τους μπας και τους δωσουν κανενα κοκκαλο.
Ειπαμε ειναι πολυ κακομαθημενες απο τις μαναδες τους και ολους αυτους που τρεχουν απο πισω τους μπας και τους δωσουν κανενα κοκκαλο.
Ακριβώς έτσι έχουν τα πραγματα. Και εχουν αναφερθει ξανα, φεμινισμοι, χειραφετηση, και γενικα καβαλημα του καλαμιου που λενε...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
καλες περιπτωσεις μονο σε εμενα τυγχαινουν?να ειμαι τοσο τυχερος?Ακριβώς έτσι έχουν τα πραγματα. Και εχουν αναφερθει ξανα, φεμινισμοι, χειραφετηση, και γενικα καβαλημα του καλαμιου που λενε...
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
παιξε και κανα τζοκερ....καλες περιπτωσεις μονο σε εμενα τυγχαινουν?να ειμαι τοσο τυχερος?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187