Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σάββα Λαζαρίδη 2, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
εξαρταται τι εννοείς νότια προαστεια. Στη γλυφαδα, έχει 3, 2 ζησιμοπουλου και 1 ΄το πρώην diamond spa. Αν παίζει και αυτο εδω, 4. Έχει και ένα λαζαρακη στο αβ απεναντι που ΔΕΝ.

Τώρα αν νότια προάστεια εννοείς και μεχρι το Παλιό Φάληρο, προστίθονται άλλα 2 - δεν έχω παει δεν ξερω αν ειναι φουλ.

Αν ξέρεις κατι που δεν ξέρουμε, να το ακούσουμε.
  Σωστος ο συναγωνιστης

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
εχουμε τπτ νεοτερο απο αυτο το μαγαζι συναγωνιστες??????

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα το προηγουμενο Σαββατο. Με υποδεχτηκε μια κοπελιτσα που εμοιαζε ινδη, με σπαστα Ελληνικα με οδηγησε στο δωματιο. πηγαινοντας προς τα μεσα πηρε το ματι μου μια μελαχρινη μικρη με φουστιτσα, αρκετα ζουμερη. περιμενοντας στο δωματιο ηρθε μια μεγαλοκυρια και μου συστηθηκε, υστερα ηρθε μια ακομα μεγαλυτερη η οποια μου ειπε πως μονο αυτες οι 2 κανουν μασαζ με 60 ευρω. οπως καταλαβαινετε δεν απολαυσα τις υπηρεσιες τους.... Λογικα εφαγα ακυρο, αν παιζει κατι πρεπει να γινεται μεσω γνωστου....παντως η μελαχρινη που ηταν μεσα ηταν ελαφροτατα ντυμενη....αν γνωριζει καποιος κατι ας στειλει μυνημα θελω να το επισκεφτω ξανα αλλα μαλλον πρεπει να παω συστημενος.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Iδια εμπειρια με τη δικη μου.... :cheesy: Mονο που η κοπελιτσα στη δικη μου περιπτωση ηταν ξανθουλα

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Γιατι δεν πηγες εσυ να μας πεις; :cheesy:
μετα την δικη μου επισκεψη επειδη εδωσα βαθμολογια για το μασαζ και πεσατε να με φατε
ειπα να ξαναπαω . Μια απ τα ιδια απλα επεσε ατακα μονο μασαζ που ισως και κατι να μυριζει .
Οταν εχω αναγκη απο μασαζ θα παω οταν θελω και την εκτωνοσουλα μου θα επισκευτω τα γειτονικα ιδρυματα.

OP
OP
Β
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μετα την δικη μου επισκεψη επειδη εδωσα βαθμολογια για το μασαζ και πεσατε να με φατε
ειπα να ξαναπαω . Μια απ τα ιδια απλα επεσε ατακα μονο μασαζ που ισως και κατι να μυριζει .
Οταν εχω αναγκη απο μασαζ θα παω οταν θελω και την εκτωνοσουλα μου θα επισκευτω τα γειτονικα ιδρυματα.

Είναι "κλειστό κύκλωμα" ;) με συγκεκριμένο πελατολόγιο! Πρέπει να πας ειδικά συστημένος ή συνοδευόμενος διαφορετικά ... "no honey" ...!!! :(

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τουλαχιστον εχει ωραιες γυναικες; Τις δυο φορες που πηγα για scouting πολυ μετρια πραγματα.....εκτος αν τις εχουν κρυμμενες

Εννοω, γιατι να παω εκει και να μην παω στα διπλα που εχουν πιο ωραιες γυναικες;

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.787
Πόντοι
216
Τουλαχιστον εχει ωραιες γυναικες; Τις δυο φορες που πηγα για scouting πολυ μετρια πραγματα.....εκτος αν τις εχουν κρυμμενες

Εννοω, γιατι να παω εκει και να μην παω στα διπλα που εχουν πιο ωραιες γυναικες;

που πιο διπλα?

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Στα αλλα 2 τις Γλυφαδας, ενδεχωμενως 3 αν οι φημες ειναι αληθινες....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είναι "κλειστό κύκλωμα" ;) με συγκεκριμένο πελατολόγιο! Πρέπει να πας ειδικά συστημένος ή συνοδευόμενος διαφορετικά ... "no honey" ...!!! :(

τι κλειστα κυκλώματα και αρχιδιες ρε μαγκες? πλακα κανουμε? δεν μιλαμε για τη λιστα του σειχη να αγορασει κανεις crude oil. να ξερογαμησεις μια πατσαβουρα μιλαμε σε ενα αβολο κωλοκρεβατο. απλα πρεπει να σιγουρευτουν οτι ειναι ασφαλεις χρειαζεται. νη τρελαθουμε κιολας....

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
απλα πρεπει να σιγουρευτουν οτι ειναι ασφαλεις χρειαζεται.
Συνηθως αυτο ειναι.....απο την αλλη βεβαια αν γειωνουν τους παντες υπο το φοβο μηπως ειναι  :police: πως θα κανουν πελατεια;

Απο την αλλη εχουν ακουστει κατα καιρους ιστοριες για πριβε σπιτια στη Γλυφαδα με ωραιες γυναικες και invitation-only καταστασεις για γερα πορτοφολια, δεν ξερω ομως αν αυτες οι φημες βασιζονταν στην πραγματικοτητα η αν ηταν ραδιο αρβυλα

Τα παιδια που εχουν παει στο ιδρυμα αυτο εχουν δει καμμια ομορφη γυναικα;

OP
OP
Β
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τι κλειστα κυκλώματα και αρχιδιες ρε μαγκες? πλακα κανουμε? δεν μιλαμε για τη λιστα του σειχη να αγορασει κανεις crude oil. να ξερογαμησεις μια πατσαβουρα μιλαμε σε ενα αβολο κωλοκρεβατο. απλα πρεπει να σιγουρευτουν οτι ειναι ασφαλεις χρειαζεται. νη τρελαθουμε κιολας....

Μπορείς να πας και να μας ενημερώσεις, εφόσον δεν είσαι (παλιός) πελάτης!

Παρεμπιπτόντως, δεν κατάλαβα ... τους χαρακτηρισμούς "αρχιδιές" και "πλάκα κάνουμε"...? :think:
Εγώ δεν τα συνηθίζω αυτά (πιστεύω αποδεδειγμένα...)!
Ούτε θα ασχοληθώ παραπέρα. >:(

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παιζει μπριζολιτσα εκει......
αρκει να σε ξερουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο την αλλη εχουν ακουστει κατα καιρους ιστοριες για πριβε σπιτια στη Γλυφαδα με ωραιες γυναικες και invitation-only καταστασεις για γερα πορτοφολια, δεν ξερω ομως αν αυτες οι φημες βασιζονταν στην πραγματικοτητα η αν ηταν ραδιο αρβυλα

Τα παιδια που εχουν παει στο ιδρυμα αυτο εχουν δει καμμια ομορφη γυναικα;

παιζει ερωτικη βιλα μονο για συστημενους...και για μυημενους στα ποδοσφαιρικα. οποιος ξερει, καταλαβε  :grin:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πεζει? η επεζε?  απο οτι ξερω επεζε.....

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
δωσε καμια πληροφορια και σε εμασ μονοφαγα:))))))))

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δωσε καμια πληροφορια και σε εμασ μονοφαγα:))))))))

αχρειαστη πληροφορια θα ειναι παιχτη. δεν ειναι στουντιο και δε πας να χτυπας τα κουδουνια εκει στο ασχετο. βιλα ειναι και απο τις χλιδατες.  καθαρα φιλοσοφικη ειναι η συζητηση, οχι ενημερωτικη.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
καταλαβα ... ευχαριστω !!! θελει πολυ παρα το θεμα........

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom