You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σάββα Λαζαρίδη 2, Γλυφάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
λιγο ποιο πανω απο την εκκλησια αγ.κων/νου κ ελενησ..η αν στριψεισ απο
παραλιακη στο φαναρι ο δρομοσ εχει κατευθυνση δεξια.στο επομενο φαναρι
που θα συναντησεισ ,στο αριστερο
σου χερι εχει ενα περιπτερο.εκει μπαινεισ αριστερα(παρανομα)
κ την συναντασ καθετα..ολα αυτα με μηχανακι.
με αυτοκινητο βοηθεια σου..
παραλιακη στο φαναρι ο δρομοσ εχει κατευθυνση δεξια.στο επομενο φαναρι
που θα συναντησεισ ,στο αριστερο
σου χερι εχει ενα περιπτερο.εκει μπαινεισ αριστερα(παρανομα)
κ την συναντασ καθετα..ολα αυτα με μηχανακι.
με αυτοκινητο βοηθεια σου..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το μαγαζί αυτό μάλλον δεν υπάρχει πλέον.Πρέπει να μετακόμισε
προχτες πηγα απο το μαγαζι και υπαρχει μια χαρα αλλα δουλευει μονο με γνωστους τηλφωνικο ραντεβου πριν πας.Αρα αν παει καποιος καινουριος απο οτι καταλαβα η δεν μπαινει η δεν τρωει μπριζολακια.
Δεν θελω να σας βαλω επανω αδικα καθως δυστυχως λογω του κλειστου πελατειακου κυκλωματος που δουλευει το μαγαζι μαλλον κανενας νεος πελατης δεν θα φαει αλλα στο μαγαζι μεταξυ των αλλων παιζει μανα και κορη που δεν νομιζω ομως οτι μπαινουν και ντουετο αλλα μονο σολο.
Δεν θελω να σας βαλω επανω αδικα καθως δυστυχως λογω του κλειστου πελατειακου κυκλωματος που δουλευει το μαγαζι μαλλον κανενας νεος πελατης δεν θα φαει αλλα στο μαγαζι μεταξυ των αλλων παιζει μανα και κορη που δεν νομιζω ομως οτι μπαινουν και ντουετο αλλα μονο σολο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
αλλα στο μαγαζι μεταξυ των αλλων παιζει μανα και κορη που δεν νομιζω ομως οτι μπαινουν και ντουετο αλλα μονο σολο.
Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες το μαγαζί είναι της Νατάσσας?...
Τη Νατασσα που ηταν στο πανοραμα βουλας και στον αλιμο παλιοτερα ενοεις?
το μαγαζι το εχουν δυο αδελφες , η Βιβη και η Βερα. Κουμαντο κανει η Βιβη....Εχω να παω περισσοτερο απο 8-10 μηνες . Σ' αυτο το μαγαζι ηταν τουλαχιστον μεχρι την τελευταια φορα που πηγα η Ρωξανη απο την Σκρα (με αλλο ονομα) και λιγο πιο παλια και η Ναταλια που αργοτερα πηγε στη Ζανα στην Σολωμου.... Στη υποδοχη ειχαν βαλει μια κοπελα απο την Ινδια η' την Σρι Λανκα δεν θυμαμαι (ειμαι και μεγαλος ανθρωπος)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν θυμαμαι (ειμαι και μεγαλος ανθρωπος)
... αλλά Μάστορας ...!!!
προχτες πηγα απο το μαγαζι και υπαρχει μια χαρα αλλα δουλευει μονο με γνωστους τηλφωνικο ραντεβου πριν πας.Αρα αν παει καποιος καινουριος απο οτι καταλαβα η δεν μπαινει η δεν τρωει μπριζολακια.
δεν νομιζω οτι διαφημιζονται πουθενα, οποτε τηλέφωνο δεν θα βρω να κλεισω. Ουτε πιστεώ οτι αδιαφορούν στην διευρυνση του πελατολογείου τους. Εγω θα παω χυμα, θα τους εξηγισω ευθεως την πολυετή ενασχόληση μου (και με αυτο) το σπόρ και βλεπουμε.
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Απο παλαιοτερη επισκεψη μου, το μαγαζι ειναι λιγο περιεργο.
Απο τη μια μου συμπεριφερονταν σαν να ηταν μαγαζι "δεν", απο την αλλη εκοβε βολτα μεσα μια πιτσιρικα με πλουσια ελεη και αβυσαλλεο ντεκολτε. Οταν ρωτησα αν μπορει να μου κανει μασαζ η συγκεκριμενη κοπελα, και οχι η κυρια επι της υποδοχης που προσφερθηκε να μου κανει μασαζ (Αρωματοθεραπεια 60Ε), μου ειπαν οτι η πιτσιρικα ειναι πελατισσα. Δεν προχωρησα στα περαιτερω και εκτοτε λογω δουλειας δεν με εβγαλε ο δρομος προς Γλυφαδα.
Το γατισιο μου ενστικτο λεει οτι το μαγαζι ενδεχομενως να παιζει, αλλα μονο με συγκεκριμενο πελατολογιο. Δεν ξερω αν εχει και αλλες κοπελες τις οποιες τις κρατησε κρυφες, αλλα περαν της συγκεκριμενης πιτσιρικας η οποια ηταν ετσι και ετσι, οι αλλες δυο (υποδοχη και μια ασιατισσα μελαμψη) ηταν δραμα
Απο τη μια μου συμπεριφερονταν σαν να ηταν μαγαζι "δεν", απο την αλλη εκοβε βολτα μεσα μια πιτσιρικα με πλουσια ελεη και αβυσαλλεο ντεκολτε. Οταν ρωτησα αν μπορει να μου κανει μασαζ η συγκεκριμενη κοπελα, και οχι η κυρια επι της υποδοχης που προσφερθηκε να μου κανει μασαζ (Αρωματοθεραπεια 60Ε), μου ειπαν οτι η πιτσιρικα ειναι πελατισσα. Δεν προχωρησα στα περαιτερω και εκτοτε λογω δουλειας δεν με εβγαλε ο δρομος προς Γλυφαδα.
Το γατισιο μου ενστικτο λεει οτι το μαγαζι ενδεχομενως να παιζει, αλλα μονο με συγκεκριμενο πελατολογιο. Δεν ξερω αν εχει και αλλες κοπελες τις οποιες τις κρατησε κρυφες, αλλα περαν της συγκεκριμενης πιτσιρικας η οποια ηταν ετσι και ετσι, οι αλλες δυο (υποδοχη και μια ασιατισσα μελαμψη) ηταν δραμα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το μαγαζι το εχουν δυο αδελφες , η Βιβη και η Βερα. Κουμαντο κανει η Βιβη....Εχω να παω περισσοτερο απο 8-10 μηνες . Σ' αυτο το μαγαζι ηταν τουλαχιστον μεχρι την τελευταια φορα που πηγα η Ρωξανη απο την Σκρα (με αλλο ονομα) και λιγο πιο παλια και η Ναταλια που αργοτερα πηγε στη Ζανα στην Σολωμου.... Στη υποδοχη ειχαν βαλει μια κοπελα απο την Ινδια η' την Σρι Λανκα δεν θυμαμαι (ειμαι και μεγαλος ανθρωπος)
ποιά βιβή?η ελληνίδα που δούλευε καλλιρόης 48 πρόπερσυ?
erosman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποια ίδια και ίδια συναγωνιστή.....?σχεδόν ανύπαρκτα είναι στα νότια προάστια
:- :-
θα περιμενουμε νεοτερα αντε γιατι βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια στα νοτια προαστια.
ποια ίδια και ίδια συναγωνιστή.....?σχεδόν ανύπαρκτα είναι στα νότια προάστια
Αρχοντα τουλαχιστο 5 ιδρυματα τετοιου χαρακτηρα γνωριζω εγω στην περιοχη των νοτιων προαστιων ;)
Αρχοντα τουλαχιστο 5 ιδρυματα τετοιου χαρακτηρα γνωριζω εγω στην περιοχη των νοτιων προαστιων ;)
εξαρταται τι εννοείς νότια προαστεια. Στη γλυφαδα, έχει 3, 2 ζησιμοπουλου και 1 ΄το πρώην diamond spa. Αν παίζει και αυτο εδω, 4. Έχει και ένα λαζαρακη στο αβ απεναντι που ΔΕΝ.
Τώρα αν νότια προάστεια εννοείς και μεχρι το Παλιό Φάληρο, προστίθονται άλλα 2 - δεν έχω παει δεν ξερω αν ειναι φουλ.
Αν ξέρεις κατι που δεν ξέρουμε, να το ακούσουμε.
πολυ σωστα φιλε μου ετσι ειναι, η Βιβη κανει κουμαντο. Η κοπελα η μελαμψη στην υποδοχη ειναι η Μισελ. Τη Ναταλι δεν την ειχα πετυχει εκει γιατι ειχα καιρο να παω. Αυτο το διαστημα εκτος απο τη μαμα Βικη και τη κορη της Μαριαννα υπαρχει η Σιμονε και 2 κοριτσια ακομα που ειναι αδελφες. Παντως για αλλο φιλο που ρωταει για τη Βιβη, οχι καμμια σχεση με αλλες συνονοματες απο αλλα μαγαζια.το μαγαζι το εχουν δυο αδελφες , η Βιβη και η Βερα. Κουμαντο κανει η Βιβη....Εχω να παω περισσοτερο απο 8-10 μηνες . Σ' αυτο το μαγαζι ηταν τουλαχιστον μεχρι την τελευταια φορα που πηγα η Ρωξανη απο την Σκρα (με αλλο ονομα) και λιγο πιο παλια και η Ναταλια που αργοτερα πηγε στη Ζανα στην Σολωμου.... Στη υποδοχη ειχαν βαλει μια κοπελα απο την Ινδια η' την Σρι Λανκα δεν θυμαμαι (ειμαι και μεγαλος ανθρωπος)
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Mπορεις να περιγραψεις πολυ προχειρα τις μικρες; Εγω ειδα μια ξανθια τσουπωτη με πλουσιο στηθος
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.