ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
Αλλά η Σασα είναι διάσημη πολύ καιρό στους τσοντάκιδες
[tube8]]
[tube8]]
νομιζω οτι κανεις λαθος το ονομα της ειναι Μαριανα Χατζη...!!!!!Eλληνικης καταγωγης αλλα ουδεμια σχεση με Ελληνιδα.
Ειναι φυλετικη μιξη η γκομενα.
μπάζο και η Sunny ... μπάζο και η SashaΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
www.tube8.com/hardcore/sasha-grey-sunny-lane-threesome/142991/]http://www.tube8.com/hardcore/sasha-grey-sunny-lane-threesome/142991/[/url]
Παιδιά με συγχωτείτε αλλά η κοπέλα είναι ΠορνοΣτάρ [με πι και σίγμα καφαλαία!] και ξέρει να γαμηθεί και η μουρίτσα της είναι σκέτη κάβλα και άμα έχει και λίγη κυτταρίτιδα σκασίλα μου!
Γενικώς έχει τέτοια ωριμότητα και τέτοιο sex attitude, που καταρρίπτει τη θεωρία μου πως μια 20άρα δεν μπορεί να γαμηθεί καλά. Η Σάσα μπορεί! 'Ολοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις και το μυστικό στη Σάσα είναι ακριβώς η μεγάλη ωριμότητά της, παρά τη μικρή ηλικία της.
Α ρε Μαριαννα τι μας κανεις μας καυλονεις....!!!!! παιδια θα το ξανα πω εγω το 500-700 της τα εδινα....
πολυ σωστο!respect στο πουτανακι,για την εξυπναδα του..
mods αλλαξτε τον τιτλο σε Μαρίνα-Αννα Χαντζή(Sasha Grey) για να βγαζει & το bourdela.tv στις αναζητησεις του google..
δεν ειναι δυνατον να μιλανε για πουτανες ολοι οι τυχαρπαστοι & να μην εμφανιζεται το bourdela.tv πουθενα..
Είμαι μαζί σου φίλε, συμφονώ απόλιτα....!!!!respect στο πουτανακι,για την εξυπναδα του..
mods αλλαξτε τον τιτλο σε Μαρίνα-Αννα Χαντζή(Sasha Grey) για να βγαζει & το bourdela.tv στις αναζητησεις του google..
δεν ειναι δυνατον να μιλανε για πουτανες ολοι οι τυχαρπαστοι & να μην εμφανιζεται το bourdela.tv πουθενα..
Καλά που ζω;
Η Sasha Grey είναι ελληνικής καταγωγής;
Μάλλον πρέπει να σκίσω τα "πτυχία" μου!
ποια ειναι αυτη ρε παιδια;
και ομως ηταν,στον κρυπτωνα μιλουσαν ελληνικα.αρχαια.+ 1
Ελεος πια, ολους Ελληνες τους βγαζουμε..
Και ο Superman ηταν Ελληνας