Sasha Grey: Η πιο «άτακτη» πορνοστάρ είναι Ελληνίδα
Η Μαρίνα Χατζή γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου, 1988 στην Καλιφόρνια και στην βιομηχανία του πορνό είναι γνωστή με το επαγγελματικό όνομα Sasha Grey. Το πήρε εν μέρει από το μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ «Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και από την περιβόητη «κλίμακα του Κίνσεϊ» για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ανδρών (οι περισσότεροι από εμάς υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην γκρίζα περιοχή).
Το περιοδικό "Rolling Stone" αποκαλεί την 21χρονη ως «την πιο άτακτη γυναίκα του κόσμου». Όχι και άδικα αφού η Sasha Grey εξελίσσεται η νέα βασίλισσα του πορνό. Η ίδια είναι πλήρως συνειδητοποιημένη για αυτό που κάνει τονίζει πως κανένας δεν την σπρώχνει να κάνει τα πορνό με τη βία αλλά όλα γίνονται με την θέλησή της.
«Τα περισσότερα πορνό είναι ανιαρά και δεν με ερεθίζουν φυσικά ή οπτικά. Είμαι αποφασισμένη και έτοιμη να είμαι προϊόν που να εκπληρώνει όλες τις φαντασιώσεις», τόνισε η 21χρονη πορνοστάρ.
«Άρχισα το κολέγιο τον Αύγουστο του 2005 και δούλευα επτά φορές την εβδομάδα. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι για την πορνογραφία σαν καριέρα. Είχα τεράστια όρεξη για σεξ και να ερευνώ τον εαυτό μου. Ήθελα να να εκφράσω τη σεξουαλικότητά μου σαν δυνατή γυναίκα και να σπρώξω στα όρια μου για να δω ποιο μέρος της ψυχής μου θα με έπαιρνε στην επόμενη ευφορία σεξουαλικής μου εμπειρίας. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα αυτά με ένα θετικό σεξουαλικό τρόπο».
«Παρόλες τις διαμάχες που υπάρχουν στην βιομηχανία του πορνό πίστευα πως θα πετύχαινα. Πίστευα πως αν το ένστικτό μου συνέχιζε να με σπρώχνει προς αυτό, και συνέχιζε η δυσαρέσκεια για τις σπουδές μου, τότε θα το έκανα».
«Ξεκίνησα μια έρευνα και πήρα την τελική μου απόφαση των Οκτώβριο του 2005. Στις 17 Απριλίου, 2006 μετακόμισα στο ΛΑ και βρήκα ατζέντη και έκανα την πρώτη μου σκηνή την 1η Μαΐου, 2006 στο "The Fashionistas 2"».
«Παρόλο που πέρασε αρκετός καιρός από τότε, πολλοί άνθρωποι της κοινωνίας πιστεύουν πως είμαι θύμα. Δεν με χρησιμοποίησε κανένας σεξουαλικά, δεν παίρνω ναρκωτικά και όλες οι σκηνές που κάνω είναι πάντα με την συναίνεσή μου».
«Είμαι μια γυναίκα που πιστεύει έντονα για αυτό που κάνει και είναι καιρός η κοινωνία να καταλάβει ότι "κανονικοί" άνθρωποι (ειδικά οι γυναίκες) απολαμβάνουν το βρώμικο σεξ. Ελπίζω να εμπνεύσω τους ανθρώπους από όλα τα στρώματα και να συνεργαστώ με καινοτόμα άτομα».
«Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και πιστεύουν ότι επιθυμώ όλες οι γυναίκες να κάνουν πορνό και να γαμ...νται σαν κουνέλια, αγνοώντας το ρίσκο της υγείας. Δεν το λέω ή το πιστεύω αυτό. Όπως κάθε επιχείρηση, παίρνω ρίσκο στο επάγγελμα μου. Όσοι θεωρούν το πορνό σαν καριέρα θα πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα ρίσκα πριν αρχίσουν».
«Είμαι έτοιμη να δεχθώ όλες τις ευκαιρίες και προκλήσεις που έρθουν μπροστά μου σαν γυναίκα, πορνοστάρ και καλλιτέχνιδας».