Νέα

Σαs την έχει πέσει ποτέ σερίφισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ο αρχικός LIO λέει προφανώς μαλακίες, διότι ακόμα δεν έχει απαντήσει τι εννοεί.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια  εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.
συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σεριφισσα λεμε αυτη που ανοιγει την πορτα στα μασατζιδικα

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και μένα μου την έχει πέσει σερίφισα!!Μου ζήτησε τσιγάρο και έβγαλα τα Karelia,όμως σπάστηκε γιατί δεν κάπνιζα Malboro και με πήγε μέσα απαγγέλοντας μου κατηγορία ότι πλασάρω τσιγάρα που βήχεις και στρώνεις 1 χιλιόμετρο δρόμο από την πίσσα!!!!

Κοίτα αν δείς την θετική πλευρά του θέματος σου (για την πίσσα εννοώ) μπορείς να βγάλεις χοντρό χρήμα κατασκευές δρόμων κ.λ.π. δες το δεν είν κακό  :grin: :grin: :grin: :grin:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια  εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.

Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να δωκιμάσεις αν καθόταν όλα καλά αν πάλι όχι τότε υπήρχαν και τα πιπίνια όπως είπες αλλά όπως λέει και η σοφή παρημία "η γριά κότα έχει το ζουμί" αν και από ότι είπες ούτε γριά ήταν ούτε κότα  :grin: :grin: :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εμένα μου έχει τυχει (σε μασατζίδικο που έκλεισε επι της ποσειδωνος στο φαληρο) να εισερθει η μανατζερ στο δωματιο με την θεραπενιδα (χωρίς προειδοποίηση) και να συμμετέχει (μια και αφού ξεπερασα την πρωτη εκπληξη) δεν εφερα φυσικά καμιά αντίρηση! Δεν μου ζητήσαν κα΄τι παραπάνω, αλλά πρόλαβα και έδωσα ενα καλό πουρμπουαρ. Πηγαινα βεβαια εκει χρόνια.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ευτυχως δεν μου την εχει πεσει. γιατι αν κρινω απο αυτες που παρουσιαζονται ευτυχως  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ο αρχικός LIO λέει προφανώς μαλακίες, διότι ακόμα δεν έχει απαντήσει τι εννοεί.
                                                                                    Θα σου δωσω μια συμβουλη σαν μεγαλυτεροs και πιο εμπειροs.Να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ γιατι δεν εκφραζονται ετσι και δεν σε ξερω δεν με ξερειs.Tωρα αν θεs να το χοντρυνουμε,κανενα προβλημα.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προφανως σε ειδε κανα 60χρονο κοτσομενο και λεει κατσε να ορμηξουμε στον γαμπρο...

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
προφανως σε ειδε κανα 60χρονο κοτσομενο και λεει κατσε να ορμηξουμε στον γαμπρο...
                                                                                  Μου δημιουργειs ψυγολογικο με αυτα που λεs.Και εγω που νομιζα οτι με γουσταρε η οτι με ερωτευτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom