Νέα

Σαs την έχει πέσει ποτέ σερίφισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Mπραβο σε ολουs,με την πλακα σαs.Με αυτα που γραψατε μεχρι τωρα,ακομα γελαω και εγω.Ειστε πραγματικα φοβεροι.Παντωs το εν λογω περιστατικο,εγινε πραγματικα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Mπραβο σε ολουs,με την πλακα σαs.Με αυτα που γραψατε μεχρι τωρα,ακομα γελαω και εγω.Ειστε πραγματικα φοβεροι.Παντωs το εν λογω περιστατικο,εγινε πραγματικα.
Μα δεν σε αμφισβητουμε φιλε μου............Απλα λεμε γιατι οχι και σε μαs...........Αν και παντα πηγαιναμε ...κοντρα στο νομο!!!!!!!!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έτσι - πάντα με τους outlaws είμαστε.

:rockon:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Μα δεν σε αμφισβητουμε φιλε μου............Απλα λεμε γιατι οχι και σε μαs...........Αν και παντα πηγαιναμε ...κοντρα στο νομο!!!!!!!!!!!
                                                                                  Ακομη θυμαμαι αυτα που γραψατε,και πραγματικα το χαρηκα.Που στο καλο τα σκεφτηκατε?Μου φτιαξατε το κεφι πραγματικα.Θα γραφω πιο συχνα.Να ειστε καλα.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τετοια σεριφισα εννοεις;

Συνημμένα

• r157.jpg
    r157.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 34

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
μια φορα περισι στη σπαρτη.............

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οχι ρε σι ........ δεν το ειχανε σκαψη ακομα.......... :2funny: :2funny:

Μ εκανεs κι απορησα τωρα..........Αυτο το ειχανε σκαψει προπολεμικα αν θυμαμαι καλα.........Η  ητανε μετα την μεταπολιτευση?????????

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
σερίφισσα τι ειναι ξερουμε????

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και μένα μου την έχει πέσει σερίφισα!!Μου ζήτησε τσιγάρο και έβγαλα τα Karelia,όμως σπάστηκε γιατί δεν κάπνιζα Malboro και με πήγε μέσα απαγγέλοντας μου κατηγορία ότι πλασάρω τσιγάρα που βήχεις και στρώνεις 1 χιλιόμετρο δρόμο από την πίσσα!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια  εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.

Κι εμενα μου την ειχε πεσει καποτε μια.
ΠΑΛΙΑ! ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!!

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια  εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.

παντως, για να λυσω και την απορια των υπολοιπων, απο τα συφραζομενα, ως σεριφισσα φαινεται να εννοεις υπαλληλο σε στριπτιζαδικο η οποια εχει μια απο τις παρακατω θεσεις
α)υπαλληλο στην εισοδο (ταμειο)
β)barwoman
γ)λαντζιερισσα

εγω παντως πιστευω οτι ειναι το β)

εκτος και αν εννοεις κανενα στριπτιζαδικο στο Las Vegas, οπου καποια απ τις κοπελες ηταν ντυμενη ως σεριφισσα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ότι να 'ναι οεοεοε οεοεοε οεοεοε...

Stories