You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαs την έχει πέσει ποτέ σερίφισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μα δεν σε αμφισβητουμε φιλε μου............Απλα λεμε γιατι οχι και σε μαs...........Αν και παντα πηγαιναμε ...κοντρα στο νομο!!!!!!!!!!!Mπραβο σε ολουs,με την πλακα σαs.Με αυτα που γραψατε μεχρι τωρα,ακομα γελαω και εγω.Ειστε πραγματικα φοβεροι.Παντωs το εν λογω περιστατικο,εγινε πραγματικα.
Ακομη θυμαμαι αυτα που γραψατε,και πραγματικα το χαρηκα.Που στο καλο τα σκεφτηκατε?Μου φτιαξατε το κεφι πραγματικα.Θα γραφω πιο συχνα.Να ειστε καλα.Μα δεν σε αμφισβητουμε φιλε μου............Απλα λεμε γιατι οχι και σε μαs...........Αν και παντα πηγαιναμε ...κοντρα στο νομο!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τετοια σεριφισα εννοεις;
!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω και τωρα ομολογω....ναι ημουνα στην οργανωση 32 Φλεβαρη.....ελατε να με συλλαβετε!!!!!!!!Ακομα????
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τετοια σεριφισα εννοεις;
Τέτοια εννοεί φιλαράκι.
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Προτιμω αυτεs του FBI.............Το αδικημα ειναι....ομοσπονδιακο!!!!!!!!!Τέτοια εννοεί φιλαράκι.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μια φορα περισι στη σπαρτη.............
Ητανε κατω απ τ αυλακι ...γι αυτο !!!!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.001
- Πόντοι
- 22.785
οχι ρε σι ........ δεν το ειχανε σκαψη ακομα..........Ητανε κατω απ τ αυλακι ...γι αυτο !!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
οχι ρε σι ........ δεν το ειχανε σκαψη ακομα..........
Μ εκανεs κι απορησα τωρα..........Αυτο το ειχανε σκαψει προπολεμικα αν θυμαμαι καλα.........Η ητανε μετα την μεταπολιτευση?????????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ητανε κατω απ τ αυλακι ...γι αυτο !!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
σερίφισσα τι ειναι ξερουμε????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατι σαν λιλαςσερίφισσα τι ειναι ξερουμε????
H ...Dolly να μην σου την πεσει!εμένα μου την είχε πέσει ο ίδιος ο Λούκυ Λουκ!
Και μένα μου την έχει πέσει σερίφισα!!Μου ζήτησε τσιγάρο και έβγαλα τα Karelia,όμως σπάστηκε γιατί δεν κάπνιζα Malboro και με πήγε μέσα απαγγέλοντας μου κατηγορία ότι πλασάρω τσιγάρα που βήχεις και στρώνεις 1 χιλιόμετρο δρόμο από την πίσσα!!!!
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.
Κι εμενα μου την ειχε πεσει καποτε μια.
ΠΑΛΙΑ! ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!!
Καλησπερα σε ολουs.Oυτε για εντυπωσειs το γραφω ουτε το παιζω κατι το ιδιαιτερο.Απλα μου ετυχε και θελω να το κουβεντιασουμε.Eπι 4-5 μηνεs μου την επεφτε σε ενα μαγαζι που πηγαινα η σεριφισσα,λεγονταs μου καθε φορα τι ωραια που μυριζειs-τι ωραιο σωμα εχειs-ειμαι και εγω εδω-γιατι δεν με διαλεγειs κλπ..Αλλα εγω βλεπονταs τα αλλα τα πιπινια εκει μεσα, δεν μου ερχοτανε.Σημειωτεον οτι ηταν γυρω στα 35-37,λεπτη,ξανθια,γαλανοματα,με καλο σωματακι και προσωπο.Αλλα εγω βραχοs.Tωρα με δουλευε δεν με δουλευε,δεν ξερω.Ακουω γνωμεs.
παντως, για να λυσω και την απορια των υπολοιπων, απο τα συφραζομενα, ως σεριφισσα φαινεται να εννοεις υπαλληλο σε στριπτιζαδικο η οποια εχει μια απο τις παρακατω θεσεις
α)υπαλληλο στην εισοδο (ταμειο)
β)barwoman
γ)λαντζιερισσα
εγω παντως πιστευω οτι ειναι το β)
εκτος και αν εννοεις κανενα στριπτιζαδικο στο Las Vegas, οπου καποια απ τις κοπελες ηταν ντυμενη ως σεριφισσα