Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
*παρατηρω ;)
παρατηρώ μια βαθύτατη αγάπη μεταξύ των arcans82 και koronakis, όπως κι ένα υψηλό επίπεδο στη συζήτηση τους!![]()
οσα εγραψες τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου και εσενα μαζι.
οσο για τις απειλες σου,τις εχω γραμμενες στα αρχιδια μου και αυτες.
παλιοπουστα φτυσμενη απο ολο τον κοσμο.
ετσι τυπε ηρεμησε τουςρε μ@@@@@ες κάθεστε και βρίζεστε χωρίς λόγο.......relaaaaaaaaax ;) (καινούριος και ξέμπαρκος)![]()
Αυτό κάνω φίλε μουετσι τυπε ηρεμησε τους![]()
ετσι τυπε ηρεμησε τους![]()
Η μανα σου δεν εχει κανενα λογο να στην πει οταν εισαι μπουρδελιαρης, απλα συμβιβαζεσαι με το χαρτχιλικι και δεν τις σπας τα αρχιδια για λευτα! αντιθετα αν τα εχεις μπλεξει με καμια ελεηνιδα φεμηνιστρια σε κοβω να φτασεις στο σημειο να κλεβεις μεχρι και απο το κουμπαρα του μικρου σου αδερφου για να τις ικανοποιησεις τα καπριτσια που της εχουνε μηνει κομπλεξ! ΣΥΧΑΜΕΣ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ!
Θα παιρνεις το χαρτζιλικι της μανας σου για να πας στα μπουρδελα;Ποσο χρονων εισαι;10;Η μανα σου δεν εχει κανενα λογο να στην πει οταν εισαι μπουρδελιαρης, απλα συμβιβαζεσαι με το χαρτχιλικι και δεν τις σπας τα αρχιδια για λευτα! αντιθετα αν τα εχεις μπλεξει με καμια ελεηνιδα φεμηνιστρια σε κοβω να φτασεις στο σημειο να κλεβεις μεχρι και απο το κουμπαρα του μικρου σου αδερφου για να τις ικανοποιησεις τα καπριτσια που της εχουνε μηνει κομπλεξ! ΣΥΧΑΜΕΣ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ!
Θα παιρνεις το χαρτζιλικι της μανας σου για να πας στα μπουρδελα;Ποσο χρονων εισαι;10;
[/εσυ μονο να την λες στουσ αλλους ξερεις παπαραοσο γουσταρει ειναι το παιδι
Θα παιρνεις το χαρτζιλικι της μανας σου για να πας στα μπουρδελα;Ποσο χρονων εισαι;10;
[/εσυ μονο να την λες στουσ αλλους ξερεις παπαραοσο γουσταρει ειναι το παιδι
Τι ζορι τραβας παπαρακο;Σε θιξαμε;
Βρηκες τηλεφωνο ή ακομα ψαχνεις;
Η μανα σου δεν εχει κανενα λογο να στην πει οταν εισαι μπουρδελιαρης, απλα συμβιβαζεσαι με το χαρτχιλικι και δεν τις σπας τα αρχιδια για λευτα! αντιθετα αν τα εχεις μπλεξει με καμια ελεηνιδα φεμηνιστρια σε κοβω να φτασεις στο σημειο να κλεβεις μεχρι και απο το κουμπαρα του μικρου σου αδερφου για να τις ικανοποιησεις τα καπριτσια που της εχουνε μηνει κομπλεξ! ΣΥΧΑΜΕΣ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ!
Πες τα συναγωνιστή Ελλεεινήδες κ@@@@@@@@@@@@@. .. λες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν ο γκόμενος έχει λεφτά και καλό μηχανάκι - μηχανή . .. .
Εχουμε γεμισει ανηλικα φιλαρακι!!καλα ρε μαγκες τι ηλικιες μπαινουνε στο σαιτ![]()
βρήκα τηλ παπάριΕχουμε γεμισει ανηλικα φιλαρακι!!
Oταν μεγαλωσεις θα μπορεις να το λες "πουτσα"!!!βρήκα τηλ παπάριείσαι για το πέος