Επισκέπτης
σημερα ξυπνησα καγκελαριος
καλημερα
καλημερα
αντε και ποντιφικαςσημερα ξυπνησα καγκελαριος
καλημερα
αντε και ποντιφικας
σημερα ξυπνησα καγκελαριος
καλημερα
τι εννοω...
σας σηκωνεται το μοριο σας χωρις να το πειραξετε εσεις η καποια γυναικα η καποιος αντρας( :S ) ενδεχομενως??
δηλαδη μπορει ενω ειστε στο δρομο στο τρενο, στο γραφειο ξερω γω και εχετε καυλες να σας σηκωθει ??
μιλαω για πληρη στυση...οχι να ψιλοερεθιστει
μου δημιουργηθηκε αυτος ο προβληματισμος αυτες τις μερες οταν αλλοι χυστες μελη του φορουμ μου εξομολογηθηκαν οτι τους συμβαινει...και επειδη εμενα δε μου συμβαινει σκεφτομαι μηπως εχω καποιο προβλημα
ουτε αυθαιρετα ουτε γενικως δεν μας σηκωνεται μαντι εννοω...
σας σηκωνεται το μοριο σας χωρις να το πειραξετε εσεις η καποια γυναικα η καποιος αντρας( :S ) ενδεχομενως??
δηλαδη μπορει ενω ειστε στο δρομο στο τρενο, στο γραφειο ξερω γω και εχετε καυλες να σας σηκωθει ??
μιλαω για πληρη στυση...οχι να ψιλοερεθιστει
μου δημιουργηθηκε αυτος ο προβληματισμος αυτες τις μερες οταν αλλοι χυστες μελη του φορουμ μου εξομολογηθηκαν οτι τους συμβαινει...και επειδη εμενα δε μου συμβαινει σκεφτομαι μηπως εχω καποιο προβλημα
νωντας
λακυ στραικ
λαγουδακης
θεσσαλος
αυτα ειναι θρεντ
πλακα πλακα τα πιο πολλα νικ δεν υπαρχουν πλεον τυπε :S"Νεκροταφείο"...νικ...
δεν κρατιεσαι δηλαδη τυπεαυτο συμβαινει αλλα ειναι φυσιολογικο νομιζω.εγω εαν εχω να εκσπερματωσω πανω απο 3-4 μερεσ μεχρι κ ονειρωξη πα8αινω
πλακα πλακα τα πιο πολλα νικ δεν υπαρχουν πλεον τυπε :S
ο αβραμης λυπει απο δω γιατρεπλακα πλακα τα πιο πολλα νικ δεν υπαρχουν πλεον τυπε :S
οπως τον 3λαλουν τυπεΜόνο ο νώντας...μπορεί να τα επαναφέρει......
τυπε ειναι εντος ελλαδαςΛαγουδακης αποκατεστησε τον καλο του και εξαφανιστηκε απο το σαιτ. Τωρα προσπαθουν να κανουν παιδι στο εξωτερικο.
Μακαρι να στεφτει με παιδι η αγαπη τους.τυπε ειναι εντος ελλαδας
στο αγρινιο εχουν ανοιξει κομμωτηριο
παλιοτερα ειχαν βουλκανιζατερ αλλα λογω κρισης δεν τραβηξε :S
ο σοφιας προσπαθει με εξωσωματικες να κανει παιδι
οπως τον 3λαλουν τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=91021.0;attach=588923;image[/img[/URL]]
[/quote]
:tooth: :tooth: :tooth: