Εχω καταμπερδευτει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αν πω σε καοια γυναικα, "μαναρα μου τι ματαρες ομορφες ειναι αυτες που εχεις" ειναι κομπλιμαν και αν της πω "μαναρα μου, τι ομορφα κωλομερια εχεις" ειναι σεξουαλικη παρενοχλιση? Αφου οντως μαρεσουν και οι ματαρες και οι κωλαρες. Παει αυτο
Προσωπικα χεστηκα αν η 40χρονη Αλβανιδα ειναι γιαγια και η Ελληνιδα γλενταει χορευει και γαμιεται με οποπιον γουσταρει. Δημοκρατια εχουμε, οτι γουσταρει κανει ο καθενας, αρκει να μην ενοχλει τον διπλανο του. Αποφευγω τις Αλβανιδες γιατι λογω DNA φερουν ιχνη υπατιτηδας και για το οτι εχουν μεγαλο κεφαλι. Δεν ειναι ο τυπος μου βρε αδερφε. Δεν τις κατηγορω ουτε και τις πενευω.
Παει η αλλη σε ενα παρτυ, πινει γινεται φεσι χεσι, ισως ζηταει και κανα ψιλακο, ετσι γαι να κανουμε κεφαλι βρε αδερφε. Τελος δεχεται να φυγει με το καρο καποιου που γνωρισε στο παρτυ. Πανε σε καποιο σπιτι ξαναγινονται λιαδα, αρχιναναι τις παρτουζες, την πηδανε καμια 10αρια. Την επομενη ξεσουρωτη και για να γλυτωσει πυθανες σφαλιαρες του μπαμπα κανει και μια καταγγελια για βιασμο. Αν ειμουν δικαστης θα την εκλεινα μεσα για κανα 6μηνο
Εχουμε τωρα καποιες/καποιους που ειναι διατεθημενεσ/νοι, οχι μονο κωλο αλλα και απο τα αυτια να τον παρουν για να εξασφαλισουν ενα ρολακι σε σηριαλ. Τις πηδαει π.χ. ο καθε Φιλιπιδης και δεν της δινει το ρολακι. Μετα απο καποιους μηνες η χρονια, θυμαται η γαμηθεισα να κανει μια καταγγελια για βιασμο. Αφου δεν πηραμε το ρολακι, μηπως τσιμπησουμε καμια αποζημιωση.
Υποθετικα ειναι τα σεναρια και προσωπικα ειμαι εντιον καθε βιασμου.
Ομως το π,χ, Φιλιπηδη τον κρεμαμε στα μανταλακια γιατι πουλαει, εννω τον πακο που βιασε την 80χρονη γιαγια η το Συρο που στριμωγνει κοριτσακια στα ανσασερ τους περναμε στο ντουκου. Αθανατη Ελληνικη νοοτροπεια και νομοθεσια