Νέα

Σας έχει βοηθήσει πολιτικός ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας εχει βοηθησει πολιτικος ποτε???(χωρις να ειναι γνωστος σας η διαμε

• NAI

Ψήφοι: 0 0,0%
  • OXI

• ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Eγώ θέλω αλλά όλοι γραμμένο με έχουν!!! :grin:

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
Πως εννοας αν μας εχει βοηθησει; αφιλοκερδος ή με χοντρο φακελακι; οπως και να εχει οχι.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι εχει τυχει! και οχι μια φορα! (για ψιλοπραγματα) αλλα πιστευω οτι για να σου κανει μια εξυπηρετυση-<χαρη> θα πρεπει να υπαρχει καλη γνωριμια και οχι μεσω 3ων ατομων!
ετσι πιστευω!

η απλη μεθοδος των τριων!!!!! και μετα παιρνεται απο τα 3 το μακρυτερο!!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
θα σου πάρει 3 για να σου δώσει 0.01,

τα υπόλοιπα 2.99 θα είναι οι υποσχέσεις κι η γαρνιτούρα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ευχαριστώ τον Θεό, τον Αλλάχ τον Δία, τους γονείς μου και τον ευατό μου που δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου σε πολιτικό γραφείο να ζητήσω χάρη... έτσι έχω κάθε δικαίωμα να τους φτύνω...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ευχαριστώ τον Θεό, τον Αλλάχ τον Δία, τους γονείς μου και τον ευατό μου που δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου σε πολιτικό γραφείο να ζητήσω χάρη... έτσι έχω κάθε δικαίωμα να τους φτύνω...
Extreme άποψη. Γενικότερα μας αρέσει να θάβουμε πολιτικούς και αμερικανούς ,και να τους αποδίδουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν κάνει.
Υ.Γ. Όσον αφορά τα ρουσφέτια,  συμφωνώ με έναν προηγούμενο.Στη σημερινή εποχή , αν δεν έχεις πολύ γερές ΑΚΡΕΣ σε υπουργό (ούτε καν βουλευτή) μην ελπίζεις...
Κάποτε ήταν πιο εύκολα τα πράματα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Extreme άποψη. Γενικότερα μας αρέσει να θάβουμε πολιτικούς και αμερικανούς ,και να τους αποδίδουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν κάνει.
Υ.Γ. Όσον αφορά τα ρουσφέτια,  συμφωνώ με έναν προηγούμενο.Στη σημερινή εποχή , αν δεν έχεις πολύ γερές ΑΚΡΕΣ σε υπουργό (ούτε καν βουλευτή) μην ελπίζεις...
Κάποτε ήταν πιο εύκολα τα πράματα

φίλε μοπυ πιστεύω ότι κανείς δεν διαβαίνει το κατώφλι ενός πολιτικού γραφείου για να ζητήσει ρουσφέτι το οποίο θα αφορά κάτι 100% νόμιμο... όλο κάποια μικροπαρανομία ή μεγαλοπαρανομία θα ζητήσει.. για τον λόγο αυτό οι πολιτικοί μας έχουν και γραμμένους στα παπάρια τους.. γιατί άμα τους πείς και κουβέντα απαντάνε..."θυμάσαι ρε σύ εκείνο το αυθαιρετάκι στο οποίο έβαλα ρεύμα?" (παράδειγμα) .. οπότε τους ξαναψηφίζεις γιατί είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.. και ο έλληνας δυστυχώς είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ των πολιτικών που μας κυβερνούν

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Υπάρχουν ρουσφέτια και ρουσφέτια με βαθμό δυσκολίας από 1 στο 10.

Μεταθέσεις φανταρων και ΔΥ, επιτάχυνση διαδικασιών, κλπ είναι κατι που οι περισσότεροι πολιτικοί το κάνουν. Τώρα προσλήψεις σε δημόσιο, πολεποομικές εξυπηρετήσεις, διαμεσολαβήσεις σε εφορία, τράπεζες κλπ είναι μόνο για πρόσωπα του στενού περιβαλλοντος. Δημόσια έργα, δημοπρασίες, διαγωνισμοί είναι μόνο για τους μεγάλους.

Ορισμένοι άλιστα, έχουν τόσο φοβερή οργάνωση μηχανογραφική στο πάρε-δωσε των ρουσφετιών που η οργάνωση των πολυεθνικών ωχριά μπροστά στη δική τους. Μπορούν να σε πάρουν 10 χρόνια μετά και να σου ζητήσουν κάτι που άπτεται της δουλειάς σου ή του περιβάλλοντος σου γενικότερα ως αντάλλαγμα. Είναι φοβεροί.

Για να μήν ε΄μασετ άδικοι, ξέρω και (αρκετά) παραδείγματα που πολιτικοί (κύρια του ΠΑΣΟΚ) βοήθησαν αγνώστους και χωρίς αντάλλαγμα επειδή ακριβώς θεώρησαν οτι όφειλαν - σαν άνθρωποι-  να το κάνουν. Μπραβο τους.

Συμφωνω με τους προλαλλήσαντες. Είναι τυχαιροί (και αξιοπρεπεις) όσοι δεν βρέθηκαν στην ανάγκη να τους χτυπήσουν την πόρτα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Συμφωνω με τους προλαλλήσαντες. Είναι τυχαιροί (και αξιοπρεπεις) όσοι δεν βρέθηκαν στην ανάγκη να τους χτυπήσουν την πόρτα.

φίλε η αξιοπρέπεια δεν είναι θέμα τύχης... ότι ανάγκη και να έχω την γαμημένη την πόρτα τους δεν θα την χτυπήσω.. έμεινα 2 χρόναι άνεργος και αναγκαστηκα να πάω να δουλέψω στην Νιγηρία (παντρεμένος με δύο παιδιά στο δημοτικό) αλλά πόρτα πολιτικού δεν χτύπησα, παρόλο που με πλησιάσανε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν νομιζω οτι θα εριχνα την αξιοπρεπεια μου στα ταρταρα για ενα ρουσφετι!!!!
ειναι οντως θεμα αξιοπρεπειας!!
δεν θα κρυψω ομως οτι αν ειχα γνωστο βουλευτη-φιλο, θα τον επαιρνα ενα τηλεφωνο για μια εξυπηρετηση! αλλα μεχρι εκει! ενα τηλεφωνο! οχι να πηγαινω μετα και να μοιραζω φυλαδια π.χ. η να δωσω φακελακι με το ρισκο οτι παιζει να μην γινει η <χαρη> και μετα πιασε το αυγο και κουρεφτο!
αυτα!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μοπυ πιστεύω ότι κανείς δεν διαβαίνει το κατώφλι ενός πολιτικού γραφείου για να ζητήσει ρουσφέτι το οποίο θα αφορά κάτι 100% νόμιμο... όλο κάποια μικροπαρανομία ή μεγαλοπαρανομία θα ζητήσει.. για τον λόγο αυτό οι πολιτικοί μας έχουν και γραμμένους στα παπάρια τους.. γιατί άμα τους πείς και κουβέντα απαντάνε..."θυμάσαι ρε σύ εκείνο το αυθαιρετάκι στο οποίο έβαλα ρεύμα?" (παράδειγμα) .. οπότε τους ξαναψηφίζεις γιατί είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.. και ο έλληνας δυστυχώς είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ των πολιτικών που μας κυβερνούν

Συμφωνω με την συνενοχη και επισης δουλευου και εκφοβιστικα οτι αν δεν βγουν θα χασεις την δουλεια το σπιτι κλπ κλπ

Τωρα μπορε να εχω μπλεξει τα username αλλα εσυ δεν ησουν που τα επινες με καποιον τυπο που εγινε βουλευτης  και ειχατε παει σπιτι του με τον Σαμαρα κι κατι αλλους (μπορει να λεω και μπουρδες αλλα καποιος επινε ουσκι με Σαμαρα πριν το 1992)  . Απο την αλλη θυμαμαι ειχες παιε Ελευσινα 22 μήνες οποτε πασο (βεβαια μεταξυ 81-85 αν ησουν ΝΔ και σε πετυχαινε το ΘΑΣΟΚ φανταρο την καθοσουνα............)

Τεσπα οσοι εχουν παει φανταροι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ εχουν προσπαθησει να βαλουν καποιοι μεσο ισως οχι απευθειας αλλα μεσω φιλου-φιλου-φιλου !!!

Εγω ΑΝ ειχα προσβασεις σε πολιτικο προσωπο φυσικα και θα ζηταγα εξυπηρετηση γιατι την αξιοπρεπαια σου την χανεις και οταν στηνεσαι στην ουρα του -δυναμη αναπτυξης - ΟΑΕΔ για να παρεις το επιδομα αναπτυξης (ανεργιας).

Τελος παρολο που ανηκα σε νεολαια κομματος που ανεβηκε στην εξουσια  ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ακουσα ποιλιτικο να βοηθα χωρις ανταλλαγμα!

Επισης στο κομμα μπηκα λογω ρευματος και οχι ιδεολογιας και φυσικα αν καθομουνα θα καθομουνα για να ζητησω ανταλλαγματα . Στο τελος θα πουμε οτι οσοι ασχολουνται με τοπικες ειναι ιδεολόγοι  :2funny: :2funny:

ΥΓ για να πας ξεκαρφωτος στον βολευτη και να σε δει πρεπει να εχεις κατι να προσφερεις, ψηφους χρημα κλπ

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ποτε δεν εριξα την αξιοπρεπεια μου να παω στο γραφειο πολιτικου!!

Στελνω τον πατερα μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
  Τεσπα οσοι εχουν παει φανταροι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ εχουν προσπαθησει να βαλουν καποιοι μεσο ισως οχι απευθειας αλλα μεσω φιλου-φιλου-φιλου !!!

Εγω ΑΝ ειχα προσβασεις σε πολιτικο προσωπο φυσικα και θα ζηταγα εξυπηρετηση γιατι την αξιοπρεπαια σου την χανεις και οταν στηνεσαι στην ουρα του -δυναμη αναπτυξης - ΟΑΕΔ για να παρεις το επιδομα αναπτυξης (ανεργιας).

Πολύ πολύ σωστός.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
   Συμφωνω με την συνενοχη και επισης δουλευου και εκφοβιστικα οτι αν δεν βγουν θα χασεις την δουλεια το σπιτι κλπ κλπ

Τωρα μπορε να εχω μπλεξει τα username αλλα εσυ δεν ησουν που τα επινες με καποιον τυπο που εγινε βουλευτης  και ειχατε παει σπιτι του με τον Σαμαρα κι κατι αλλους (μπορει να λεω και μπουρδες αλλα καποιος επινε ουσκι με Σαμαρα πριν το 1992)  . Απο την αλλη θυμαμαι ειχες παιε Ελευσινα 22 μήνες οποτε πασο (βεβαια μεταξυ 81-85 αν ησουν ΝΔ και σε πετυχαινε το ΘΑΣΟΚ φανταρο την καθοσουνα............)

Τελος παρολο που ανηκα σε νεολαια κομματος που ανεβηκε στην εξουσια  ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ακουσα ποιλιτικο να βοηθα χωρις ανταλλαγμα!

Επισης στο κομμα μπηκα λογω ρευματος και οχι ιδεολογιας και φυσικα αν καθομουνα θα καθομουνα για να ζητησω ανταλλαγματα . Στο τελος θα πουμε οτι οσοι ασχολουνται με τοπικες ειναι ιδεολόγοι  :2funny: :2funny:

ΥΓ για να πας ξεκαρφωτος στον βολευτη και να σε δει πρεπει να εχεις κατι να προσφερεις, ψηφους χρημα κλπ

μεγάλε εγώ είμαι... και για να τα βάλω τα πράγματα στην θέση τους.. ο βουλευτής αυτός με τον οποίο τα έπινα και ήρθε και ο Σαμαράς είναι φίλος μου από τα πολύ παιδικά μου χρόνια (για την ακρίβεια γεννηθήκαμε στο ίδιο δωμα΄τιο κλινικής με δύο μέρες διαφορά, πήγαμε στο ίδιο δημοτικό, στο ίδιο γυμνάσιο στην ίδια πολη).. σε ότι αφορά την στρατιωτική μου θητεία στην Ελευσίνα επί 22 μήνες για μένα ήταν δυσμενής μετάθεση.. κατάγομαι από τον Εβρο και οι γονείς μένανε και μένουν εκεί..για μένα ρουσφέτι θα ήταν να υπηρετήσω στην Αλεξανδρούπολη στο σπίτι μου δηλαδή...

OP
OP
Z

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι