Νέα

Σας έχει βοηθήσει πολιτικός ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας εχει βοηθησει πολιτικος ποτε???(χωρις να ειναι γνωστος σας η διαμε

• NAI

Ψήφοι: 0 0,0%
  • OXI

• ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
pepe_le_pew  οταν λες ανταλλαγμα εννοεις την ψηφο η κατι αλλο?????? :rolleyes:

εννοω τις ψήφους (δλδ ν εχεις κανα σοι 20 ατομων ή να εισαι προεδρος σε κανα σύλλογο) ή να εχεις κανα φραγκο να προσφερεις στον αγωνα για μια Νεα Ελλαδα  ;).
Εγω αν ζηταγα ανταλαγματα θα ζηταγα βολεμα ως φανταρος, καμια μεταγραφη, κανα διορισμο , κανα κρεββατι σε καμια κλινικη κλ κλ κλπ

@teras Μα φυσικα εννοω οτι η Ελευσινα ηταν δυσμενης - εδω οι Αθηναιοι πηγαιναν και επηζαν- απλα αν πηγες μεταξυ 1981-1987 τα πολιτικα παθη ηταν τοτε στο φορτε τους οποτε ισως εφαγες την δυσμενη λόγω πολιτικων φρονηματων!!!

Τεσπα με κολλητο βουλευτη ΑΡΑ κομματικα χωμενο ολο και καπως μπλεχτηκες με τα κομματικα !!

Υγ και εγω κολλαγα αφισες επειδη καποιος απο την παρεα  ηταν χωμενος στο κομμα και εννοιειται οτι αν ανεβαινε ολο και θα εξυπηρετουσε κανα παλιοφιλο ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
@teras Μα φυσικα εννοω οτι η Ελευσινα ηταν δυσμενης - εδω οι Αθηναιοι πηγαιναν και επηζαν- απλα αν πηγες μεταξυ 1981-1987 τα πολιτικα παθη ηταν τοτε στο φορτε τους οποτε ισως εφαγες την δυσμενη λόγω πολιτικων φρονηματων!!!

Τεσπα με κολλητο βουλευτη ΑΡΑ κομματικα χωμενο ολο και καπως μπλεχτηκες με τα κομματικα !!

μπα..λόγω ειδικότητας,σπουδών και γνωσης γαλλικών την έφαγα μάλλον....
και όσο για τον κολλητό εκείνη της εποχή δεν ήταν βουλευτής... φαντάρος σαν και μένα και αυτός...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

και όσο για τον κολλητό βουλευτή με βοηθάει ο άνθρωπος.. κάθε φορά που έχω νεύρα τον παίρνω τηλε΄φωνο του ρίχνω ένα γαμωσταυρίδι και μου περνάνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μάλιστ αμια φορά με ρώτησε γιατί τον βρίζω και του απάντησα "δεν ξέρω .. ολο και κάποια μαλακία θα έχεις κάνει όμως"

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ψήφισα ναι γιατί με είχε βοηθήσει κάποτε ως μάρτυρας σε ένα δικαστήριο ένας πολιτικός μηχανικός  :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think: :tickedoff:

Συνημμένα

• sima-medium.jpg
    sima-medium.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 25

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478