στο 1ο ραντεβου δε γαμαμε?ναι ρε μαλακα μιλαμε για πρωτο ραντεβου
απο ποτε αρχιναμε? μετα το 3ο παιδι?
διδαξε μας ΜΑΡΙΕ!!!
στο 1ο ραντεβου δε γαμαμε?ναι ρε μαλακα μιλαμε για πρωτο ραντεβου
στην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες
Αλεκο θεε
ασχολείσαι με ελλεηνίδες?μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?
ποτέ με τον καθρέπτη μου, βλέπει ότι είμαι καυλωμένοςδεν αντεχω 2 μαλακες
ο ενας γαμαει φωτο απο ρωσιδια, και ο αλλος κανει sex με τον καθρεπτη του
και τραβιεσαι ε?ποτέ με τον καθρέπτη μου, βλέπει ότι είμαι καυλωμένος
Γιατι βρε Αλεκο να διαφωνησω ; μακαρι να χεις παντα περαση και χιουμορ
ναι, έχω καθρέπτη με αρχέςκαι τραβιεσαι ε?
χιουμορ δεν εχω, ειμαι σοβαρος ανθρωπος. αλλα τωρα τελευταια δεν εχω ουτε περαση. στα μπουρδελα ομως δεν τρωω πορτα. μονο μια φορα με ρωτησε μια τσατσα, αν ειμαι ελληνας. προσβληθηκα κι εφυγα.
μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?
εμενα μου ειχε τυχει αλλα οχι σε τουαλετα,ειχε σπιτι ,φοιτητρια γαρ! θεσσαλονικια φυσικα...ΟΚ λοιπον εσεις οταν ειστε στο πρωτο ραντεβου και εχετε στυση να την βγαλατε εξω, ωστε η κοπελα να σας πει να πατε στις τουαλετες να την γαμησατε! it happens every day
πολλες τσοντες βλεπετε εε?
η αλιντισσα γιατι ειναι πιο αλανιαρικο ονομα...να βαλω και μια συμπληρωματικη ερωτηση σας καβλωνει πιο πολυ η βελβη η η αλιντισα? σαν ονομα για σεξουαλικες περιπετειες
Τον χειμωνα το κρυβουμε μεγαλε......Το καλοκαιρι παμε απ τα στενασας εχει τυχει ποτε να καβλωσετε σε δημοσιους χωρους? πχ μεσα στο μετρο, στον δρομο, η γενικα σε αλλα δημοσια μερη? πως αντιδρατε?
ΟΚ λοιπον εσεις οταν ειστε στο πρωτο ραντεβου και εχετε στυση να την βγαλατε εξω, ωστε η κοπελα να σας πει να πατε στις τουαλετες να την γαμησατε! it happens every day
πολλες τσοντες βλεπετε εε?