Νέα

Σας έχει τύχει ποτέ να καβλώσετε σε δημόσιους χώρους?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες

Αλεκο θεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:jerking: :jerking: ναι ρε μαλακα μιλαμε για πρωτο ραντεβου

Τουβ!

nuclear-bomb-explosion.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν αντεχω 2 μαλακες  :rolleyes: :rolleyes:

ο ενας γαμαει φωτο απο ρωσιδια, και ο αλλος κανει sex με τον καθρεπτη του  :jerking:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?
ασχολείσαι με ελλεηνίδες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι βρε Αλεκο να διαφωνησω ; μακαρι να χεις παντα περαση και χιουμορ :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Γιατι βρε Αλεκο να διαφωνησω ; μακαρι να χεις παντα περαση και χιουμορ :grin:

χιουμορ δεν εχω, ειμαι σοβαρος ανθρωπος. αλλα τωρα τελευταια δεν εχω ουτε περαση. στα μπουρδελα ομως δεν τρωω πορτα. μονο μια φορα με ρωτησε μια τσατσα, αν ειμαι ελληνας. προσβληθηκα κι εφυγα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χιουμορ δεν εχω, ειμαι σοβαρος ανθρωπος. αλλα τωρα τελευταια δεν εχω ουτε περαση. στα μπουρδελα ομως δεν τρωω πορτα. μονο μια φορα με ρωτησε μια τσατσα, αν ειμαι ελληνας. προσβληθηκα κι εφυγα.

Γιατι ρε αλεκο σε εχει παρει απο κατω;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΟΚ λοιπον εσεις οταν ειστε στο πρωτο ραντεβου και εχετε στυση να την βγαλατε εξω, ωστε η κοπελα να σας πει να πατε στις τουαλετες να την γαμησατε! it happens every day

πολλες τσοντες βλεπετε εε?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?

αν εμπαινε δηλαδη στο αμαξι ενος αγνωστου θα σχηματιζες καλη εικονα για τη συγκεκριμενη ε?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΟΚ λοιπον εσεις οταν ειστε στο πρωτο ραντεβου και εχετε στυση να την βγαλατε εξω, ωστε η κοπελα να σας πει να πατε στις τουαλετες να την γαμησατε! it happens every day

εμενα μου ειχε τυχει αλλα οχι σε τουαλετα,ειχε σπιτι ,φοιτητρια γαρ!  θεσσαλονικια φυσικα...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να βαλω και μια συμπληρωματικη ερωτηση σας καβλωνει πιο πολυ η βελβη η η αλιντισα? σαν ονομα για σεξουαλικες περιπετειες

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
να βαλω και μια συμπληρωματικη ερωτηση σας καβλωνει πιο πολυ η βελβη η η αλιντισα? σαν ονομα για σεξουαλικες περιπετειες
η αλιντισσα γιατι ειναι πιο αλανιαρικο ονομα...
το βελβη φερνει και λιγο σε απορυπαντικο... με ολο το σεβασμο... :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σας εχει τυχει ποτε να καβλωσετε σε δημοσιους χωρους? πχ μεσα στο μετρο, στον δρομο, η γενικα σε αλλα δημοσια μερη? πως αντιδρατε?
Τον χειμωνα το κρυβουμε μεγαλε......Το καλοκαιρι παμε απ τα στενα

Επισκέπτης

:think: :think: και νόμιζα πως ήξερα να μιλάω τόσο καιρό :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom