You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας έχει τύχει ποτέ να καβλώσετε σε δημόσιους χώρους?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Στην παραλια!!!!σας εχει τυχει ποτε να καβλωσετε σε δημοσιους χωρους? πχ μεσα στο μετρο, στον δρομο, η γενικα σε αλλα δημοσια μερη? πως αντιδρατε?
Γι'αυτο και η πλατη μου παντα ειναι πιο μαυρη!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Χαχαχα!!!οραιος. εκει κρυβεσαι και πιο ευκολα. η μηπως καθεσαι με φουσκωμενο μαγιο και να φαινεται? ειναι κ αυτο μια τεχνικη...
Οχι.....παντα μπρουμυτα!!!
κάβλωσα μια φορά στο γυμναστήριο καθώς έτρεχα πάνω στο διάδρομο . Κάτι το μωρό στο διπλανό διάδρομο κάτι η αδρεναλίνη δεν αργησε ο junior να ξυπνήσει . Συνέχισα το τρέξιμο σα να μην συμβαίνει τίποτα . Μάλλον το κατάλαβε αλλά δεν έδωσα σημασία .
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
καλα δε το ξαναλαζω σορρυ
oxi ρε συ αλλαξε και κανε οτι θες.απλα βαλε ενα τιτλο που οταν τον διαβαζει ο αλλος να καταλαβαίνει περι τίνος πρόκειται το θρεντ
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αααααααχαχαχαχα
αχαχα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ΚΑΙ δεν χρειαζεται και τα παιδακια μετα να ανοιξουν τρυπες με τα φτυαρακια τους..Στην παραλια!!!!
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
στην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
να τους την πέφτειςστην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
να τους την πέφτεις
μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?
Ασχετος και ακυρος τελειως ο τιτλος
Στο θεμα μας τωρα, το χειροτερο ειναι οταν ειμαι ραντεβου με μια κοπελα και με ενα απλο χαιδεμα με κανουν τουρμπο! Η μαλακια ειναι οτι παντα κανεις <<βημα>> προς τα πισω για να μην το δει η κοπελα αλλα ομως μερικες φορες η κοπελα νομιζει οτι δεν γουσταρεις απλα
Ειναι τρομερο διλλημα παντως :- η συνεχιζεις το χαιδεμα και η κοπελα βλεπει την στυση σου, η κανεις πισω βημα και η κοπελα νομιζει οτι δεν την γουσταρεις
Στο θεμα μας τωρα, το χειροτερο ειναι οταν ειμαι ραντεβου με μια κοπελα και με ενα απλο χαιδεμα με κανουν τουρμπο! Η μαλακια ειναι οτι παντα κανεις <<βημα>> προς τα πισω για να μην το δει η κοπελα αλλα ομως μερικες φορες η κοπελα νομιζει οτι δεν γουσταρεις απλα
Ειναι τρομερο διλλημα παντως :- η συνεχιζεις το χαιδεμα και η κοπελα βλεπει την στυση σου, η κανεις πισω βημα και η κοπελα νομιζει οτι δεν την γουσταρεις
.....κι ελεγα τι φταιει που δε γαμας....Ασχετος και ακυρος τελειως ο τιτλος
κανε κατι ομως, τοσο σπερμα μαζεμενο στον εγκεφαλο σου απο καπου θα βγει καποια στιγμη! θα εκραγει το κρανιο σου!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΡΙΕ!
ναι ρε μαλακα μιλαμε για πρωτο ραντεβουγιατί να κάνεις πίσω ρε μαλάκα, μη σε παρεξηγήσει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις