Νέα

Σας έχει τύχει ποτέ να καβλώσετε σε δημόσιους χώρους?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σας εχει τυχει ποτε να καβλωσετε σε δημοσιους χωρους? πχ μεσα στο μετρο, στον δρομο, η γενικα σε αλλα δημοσια μερη? πως αντιδρατε?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
σας εχει τυχει ποτε να καβλωσετε σε δημοσιους χωρους? πχ μεσα στο μετρο, στον δρομο, η γενικα σε αλλα δημοσια μερη? πως αντιδρατε?
Στην παραλια!!!!

Γι'αυτο και η πλατη μου παντα ειναι πιο μαυρη!!! :tooth:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οραιος. εκει κρυβεσαι και πιο ευκολα. η μηπως καθεσαι με φουσκωμενο μαγιο και να φαινεται? ειναι κ αυτο μια τεχνικη...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αλλος κανεις καβλωνει?

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
κάβλωσα μια φορά στο γυμναστήριο καθώς έτρεχα πάνω στο διάδρομο . Κάτι το μωρό στο διπλανό διάδρομο κάτι η αδρεναλίνη δεν αργησε ο junior να ξυπνήσει . Συνέχισα το τρέξιμο σα να μην συμβαίνει τίποτα . Μάλλον το κατάλαβε αλλά δεν έδωσα σημασία .

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
βαλε ενα τιτλο ρε μαν που να ειναι κατανοητός

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ολοι αντικουκου εδω μεσα

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλα δε το ξαναλαζω σορρυ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ρε υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο απο την στυση παντου μας σηκωνεται παντως εγω για να καλυφτω βαζω τα χερια στις τσεπες :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
στην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στην περιπτωση μου ισχυει το αντιθετο. οπου εμφανιζομε καυλωνουν οι γκομενες μολις με βλεπουν. οχι πως κι εγω δεν καυλωνω μολις δω ενα καλο μουνι, αλλα εχω νιωσει τα vibes απο τις καυλωμενες γκομενες, οπου εμφανιστω. αλλα ειναι μαλακισμενες και δεν κανουν κινηση, κι αν κανω εγω αντιδρουν σπαστικα, οι σπαστικες
να τους την πέφτεις

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
να τους την πέφτεις

μα τους την πεφτω. τον αυγουστο (το εχω ξανα γραψει αυτο) βλεπω ενα γκομενακι σενιο στο δρομο, τη διπλαρωνω με τη bmw και της λεω μωρο θελεις να σε παω παραλια? μου λεει οχι θα παω με τα ποδια... και τις λεω..με αυτη τη ζεστη? θα σε πειραξει. και τι μου απανταει? εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη. ε τι να της πεις μετα της ελεεινιδας?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ασχετος και ακυρος τελειως ο τιτλος  :thumbsup: :thumbsup:

Στο θεμα μας τωρα, το χειροτερο ειναι οταν ειμαι ραντεβου με μια κοπελα και με ενα απλο χαιδεμα με κανουν τουρμπο! Η μαλακια ειναι οτι παντα κανεις <<βημα>> προς τα πισω για να μην το δει η κοπελα αλλα ομως μερικες φορες η κοπελα νομιζει οτι δεν γουσταρεις απλα  :headbang:

Ειναι τρομερο διλλημα παντως  :- η συνεχιζεις το χαιδεμα και η κοπελα βλεπει την στυση σου, η κανεις πισω βημα και η κοπελα νομιζει οτι δεν την γουσταρεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γιατί να κάνεις πίσω ρε μαλάκα, μη σε παρεξηγήσει; :jerking:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ασχετος και ακυρος τελειως ο τιτλος  :thumbsup: :thumbsup:

Στο θεμα μας τωρα, το χειροτερο ειναι οταν ειμαι ραντεβου με μια κοπελα και με ενα απλο χαιδεμα με κανουν τουρμπο! Η μαλακια ειναι οτι παντα κανεις <<βημα>> προς τα πισω για να μην το δει η κοπελα αλλα ομως μερικες φορες η κοπελα νομιζει οτι δεν γουσταρεις απλα  :headbang:

Ειναι τρομερο διλλημα παντως  :- η συνεχιζεις το χαιδεμα και η κοπελα βλεπει την στυση σου, η κανεις πισω βημα και η κοπελα νομιζει οτι δεν την γουσταρεις
.....κι ελεγα τι φταιει που δε γαμας....

κανε κατι ομως, τοσο σπερμα μαζεμενο στον εγκεφαλο σου απο καπου θα βγει καποια στιγμη! θα εκραγει το κρανιο σου!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΡΙΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom