Νέα

Σας έχει τύχει ποτέ να χάσετε κάτι μέσα σε γυναικείο κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας έχει τύχει ποτέ να χάσετε κάτι μέσα σε γυναικείο κώλο;

• Όχι, ποτέ.

Ψήφοι: 20 22,2%
  • Ναι, το προφυλακτικό.

Ψήφοι: 22 24,4%
  • Ναι, ένα ομοίωμα φαλλού

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ναι. Την μασέλα μου

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ένα δακτυλίδι, το ρολόι χειρός μου και την αγκράφα από το δεξί μου παπούτσι.

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Άλλο (Π.χ. κινητό, γυαλιά οράσεως - ηλίου, κλειδιά, φριτέζα ή άλλες συσκευές, φιάλες υγραερίου κ.λπ.

Ψήφοι: 32 35,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

asdix

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
0
Βεβαίως. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το ανακάλυψα όταν με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει για το δωράκι της λέγοντας μου πόσο γενναιόδωρος είμαι.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Το φως μου

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Συνηθως δε χανουμε .. βρισκουμε μερεντα σουσαμακια, καμια φλουδα απο ντοματα αναλογα τι γευμα εχει προηγηθει..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πριν 5 χρονια τα ειχα μπλεξει με μια 42χρονη από αμαλιαδα χωρισμενη.
η τυπισαα γουσταρε ανωμαλια και μια μερα μου λεγε χωσε δαχτυλο στο κωλο,εγω συχαινομουν γιατι ο χωρος και η φαση γενικα που γινοταν δεν ειχα τη πολυτελεια να πλυνω το χερι μου.της λεω δεν γινεται δεν εχω μωρομαντηλο μου λεει πανω στη καβλα χωσε ότι βρεις και βρισκω ένα στυλο και αρχιζω να χωνω η γκομενα να γουσταρει ωσπου σε μια φαση όπως πηγα να τον τραβηξω εμεινε το καπακι,η τυπισσα δεν πανικοβληθηκε αλλα το καπακι δεν εβγαινε με τιποτα δωστου βαθυ καθισμα και σφιξιμο ωσπου μετα από μιση ωρα βγηκε με υγρα δε το μουνι και ο κωλος εσταζαν και μετα η τυπισσα μολις βγηκε τ καπακι αυνανιζοταν ενώ εγω ειχα μεινει μαλακας από τον πανικο.
από τοτε της πηρα σφηνες ασε το κωλογαμησι που της ειχα κανει δεν περιγράφεται αυτή γουσταρε κωλο πολύ.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Αφου δεν το εκλασε να στο καρφωσει στην καρδια,παλι καλα!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Με αφορμή μια πολύ πρόσφατη εμπειρία μου, όπου κατά την προσπάθεια διανοίξεως μια πολύ σφιχτής γυναικείας κωλοτρυπίδας με το δάχτυλο (προκειμένου να προετοιμάσω το έδαφος για σοδομισμό), έχασα το αγαπημένο σεβαλιέ δακτυλίδι μου, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να διαπιστώσουμε, εάν είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, και τι είδους αντικείμενα αφορά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

Εγω τυπε βρηκα ενα σημερα μεσα στον γκωλο της απο αυτα στην λαικη λες να ειναι το δικο σου ?  :S

Το δαχτυλίδι Σεβαλιέ

Ονομάζεται σεβαλιέ και είναι η τελευταία τάση της μόδας, διακριτικό γαλλικής αριστοκρατικής καταγωγής ή έπαθλο ανδρείας των ιπποτών (των chevaliers).

Τα δαχτυλίδια γενικά έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους ανά τους αιώνες και αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Τα δαχτυλίδια σεβαλιέ είναι αυτά που φοριούνται στο μικρό δάχτυλο του χεριού μας, όπως ακριβώς έκαναν, κάποτε, οι άντρες ευγενείς, κάτοχοι κάποιου βασιλικού τίτλου ή γόνοι πλούσιων οικογενειών. Στις ημέρες των ιπποτών το δαχτυλίδι αποτελούσε μέσο διάκρισης μεταξύ των μεγάλων μεσαιωνικών οικογενειών. Τότε, συνήθως, τα Chevalier τους απεικόνιζαν το οικόσημο της κάθε οικογένειας και ήταν το δαχτυλίδι που δινόταν σε κάποιον όταν αποκτούσε το αξίωμα του ιππότη και φοριόταν πάντα στο μικρό δάχτυλο.

μηπως εχασες και κανα σπαθι ρε τυπε ? απορει η κορασιδα ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ναι, το σπέρμα μου. Μπήκε αλλά δε βγήκε ποτέ

Π

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
2 περιστατικά μου έουν τύχει συμπολεμιστές..Στο πρώτο θυμάμαι ήμουν φοιτητής και το Ευάκι ενώ ήταν από πάνω μου και χτυπιόταν πάνω κάτω ξαφνικά βγάζει το πέος από το μουνί της και τον χώνει στον κώλο της. Ωραίος σφιχτός , νεανικός όπως ήταν μου τον είχε κάνει πέτρα...Από το πολύ γαμήσι και την στενότητα σπάει το προφυλακτικό..Εκκείνη όμως απτόητη συνεχίζει...Ε συνέχισα και εγώ .Αποτέλεσμα να φύγει η καπότα μέσα..Μετά από την φάση πήγε τουαλέτα για κανά 20λεπτο. Λογικά θα το έβγαλε (δεν ρώτησα ποτέ).

Σκηνικό δεύτερο..Βρίσκω μία γκόμενα που παίζαμε για καιρό και από την υπερβολική κάβλα (φαινότανε και καθαρό κωλί) μπαίνω μέσα δίχως κράνος. Μετά από έντονο σφυροκόπημα την χύνω βαθειά στο έντερο. Πάω να βγώ και μου κάνει η τύπισσα, "τι πας να κάνεις; δεν υποσχέθηκες 2 στην σειρά" ...Βάζω μάγκες μου όλο μου το είναι, παραμένω στην κωλάρα και την ξαναχύνω..(το σπέρμα ακόμα αγνοείται και από τις 3 φορές).

Καλό μας μήνα και καλή εβδομάδα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πραγματικό περιστατικό.
Πριν αρκετά χρόνια δούλευα σε μεγάλο ξενοδοχείο στη Ρόδο και  “φιλοξενώ” στο δωμάτιό μου  ένα βράδυ Σουηδέζα πελάτισσα (αν και απαγορεύοταν  ρητά σχέσεις με πελάτισσες)... Μπαίνει στο μπάνιο και μετά μπαίνω εγώ. Βγαίνοντας αυτή είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εγώ ψάχνω να βρω το τηλεκοντρόλ (μακρόστενο) για να ανάψω το aircondition το οποίο τηλεκοντρόλ είναι άφαντο. Μετά από ώρα με ρωτάει τι ψάχνω και όταν της λέω το βγάζει από τον κώλο και με ρωτάει με απάθεια γιατί δεν το λέω τόση ώρα...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Πραγματικό περιστατικό.
Πριν αρκετά χρόνια δούλευα σε μεγάλο ξενοδοχείο στη Ρόδο και  “φιλοξενώ” στο δωμάτιό μου  ένα βράδυ Σουηδέζα πελάτισσα (αν και απαγορεύοταν  ρητά σχέσεις με πελάτισσες)... Μπαίνει στο μπάνιο και μετά μπαίνω εγώ. Βγαίνοντας αυτή είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εγώ ψάχνω να βρω το τηλεκοντρόλ (μακρόστενο) για να ανάψω το aircondition το οποίο τηλεκοντρόλ είναι άφαντο. Μετά από ώρα με ρωτάει τι ψάχνω και όταν της λέω το βγάζει από τον κώλο και με ρωτάει με απάθεια γιατί δεν το λέω τόση ώρα...

Ήρωας!  :headbaning2:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Πραγματικό περιστατικό.

Συνάδελφε εύγε αγορίνα μου!Ανήκεις στους Avengers όχι μαλακίες

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
ωραιο να γαμας κωλοοοοο.αλλα χωρις καποτα.....

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ωραιο να γαμας κωλοοοοο.αλλα χωρις καποτα.....
Χωρίς προφύλαξη είναι άκρως επικίνδυνο για μετάδοση από πολλά ...Αλλά όπως το κολπικό σεξ έχει άλλη αίσθηση. Θέλει προσοχή και σύνεση το σπορ φίλε Πάνο όπως γνωρίζεις.

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Αυτά είναι! Οι καταπιεσμένες γιατρίνες έχουν να δώσουν (και να πάρουν) πολλά!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μια ζαμπονοτυροπιτα...

πεινουσε η κωλόσουφρα...

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Δεν καταλάβατε καλά! Μόνη της το είχε βάλει εκεί όση ώρα έκανα μπάνιο!
Βρε καταλάβα αλλά και πάλι...Αφού ξεπέρασες την κρυάδα και έδωσες πόνο (φαντάζομαι) είσαι ήρωας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν καταλάβατε καλά! Μόνη της το είχε βάλει εκεί όση ώρα έκανα μπάνιο!

Μια χαρούλα κταλάβαμε. :)

Αχόρταγη η καριόλα. :)

Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο, και να την ταΐσατε καλά. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom