Νέα

Σας έχει τύχει ποτέ να χάσετε κάτι μέσα σε γυναικείο κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας έχει τύχει ποτέ να χάσετε κάτι μέσα σε γυναικείο κώλο;

• Όχι, ποτέ.

Ψήφοι: 20 22,2%
  • Ναι, το προφυλακτικό.

Ψήφοι: 22 24,4%
  • Ναι, ένα ομοίωμα φαλλού

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ναι. Την μασέλα μου

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ένα δακτυλίδι, το ρολόι χειρός μου και την αγκράφα από το δεξί μου παπούτσι.

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Άλλο (Π.χ. κινητό, γυαλιά οράσεως - ηλίου, κλειδιά, φριτέζα ή άλλες συσκευές, φιάλες υγραερίου κ.λπ.

Ψήφοι: 32 35,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Με αφορμή μια πολύ πρόσφατη εμπειρία μου, όπου κατά την προσπάθεια διανοίξεως μια πολύ σφιχτής γυναικείας κωλοτρυπίδας με το δάχτυλο (προκειμένου να προετοιμάσω το έδαφος για σοδομισμό), έχασα το αγαπημένο σεβαλιέ δακτυλίδι μου, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να διαπιστώσουμε, εάν είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, και τι είδους αντικείμενα αφορά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
..εγώ βρήκα παπάκια..

Συνημμένα

• IMG_20191202_151253.jpg
    IMG_20191202_151253.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_20191202_151605.jpg
    IMG_20191202_151605.jpg
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 80

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
πιτελους ενα κυριακατικο θρεντ που αξιζει τα λεφτα του

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
αγαπητέ άγιε κωλος με προφυλακτικο δεν λέει.

Αυτονόητο ότι γενικώς η γυμνή επαφή έχει άλλη αίσθηση.

Ζούμε όμως σε επικίνδυνη εποχή φίλτατε, και έχουμε χρέος να προφυλάσσουμε και να προστατεύουμε, όχι μόνον τον εαυτό μας και τους οικείους μας, αλλά και τις εκάστοτε παρτενέρ μας και τους δικούς τους οικείους.

Συνεπώς, τα πάντα με προφύλαξη. :)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Δυστυχως ο κωλος εχει επικινδυνοτητα πχ για προστατιτιδα.Ειναι αυτο που λενε οτι ωραιο και ανθιυγιεινο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785

Ζούμε όμως σε επικίνδυνη εποχή φίλτατε, και έχουμε χρέος να προφυλάσσουμε και να προστατεύουμε, όχι μόνον τον εαυτό μας και τους οικείους μας, αλλά και τις εκάστοτε παρτενέρ μας και τους δικούς τους οικείους.

...

... συγνώμη αγαπητέ συγνώμη... ΔΕΝ μπόρεσα ποτέ ΜΟΥ νά βάλω σκουφάκι... ίσως φάνηκα τυχερός 45 έτη τώρα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Αγαπητε σιγουρα οταν νοιωθεις και καποια ανεση με τον παρτενερ αγνοεις τους κανονες,Η υπερτατη καυλα παραμενει υπερτατη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Έχω ένα μυστικό αγάπητε άγιε... πάντα μετά Την καταδρομική πλενομαι Με θυμάρι.παλια συνταγή από εξπερ τού είδους.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Αγαπητε σιγουρα οταν νοιωθεις και καποια ανεση με τον παρτενερ αγνοεις τους κανονες,Η υπερτατη καυλα παραμενει υπερτατη.

Έχω ένα μυστικό αγάπητε άγιε... πάντα μετά Την καταδρομική πλενομαι Με θυμάρι.παλια συνταγή από εξπερ τού είδους.

Δείτε φίλτατοι.

Προφανές το  ότι άνοιξα το παρόν νήμα ως "Κυριακάτικο", αλλά καλό θα είναι να μην αρχίσουμε με τον "καφέ του ερωτιάρη" από το Σουδάν, και τις μπλέ φάντες με τα κατουρήματα.

Πιθανόν να μας διαβάζουν και αδαείς. Αντιλαμβάνεσθε... :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785

...Ααα φιλάτε άγιε δεν μας τα λες καλά...με όλο τον σεβασμό αποχωρώ ... αποσύρομαι στα ιδιαίτερα ΜΟΥ.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.679
Πόντοι
8.816

πάντα με. Προφύλαξη και αν είναι σεξ χωρίς μόνο με κάποια που ξέρεις και να έχετε κάνει εξετάσεις και οι δύο πρόσφατες αυτή είναι η άποψη μου.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Από κωλο και τον εαυτό σου να γαμησεις θα κολλήσεις μικρόβια, e.coli και εντεροκκοκο. Προστατίτιδα είναι γενικό φαινόμενο. Είμαι σίγουρος πως αν κάνετε εξετάσεις ακόμα και χωρίς συμπτώματα όλοι θα είστε γεματοι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Από κωλο και τον εαυτό σου να γαμησεις θα κολλήσεις μικρόβια, e.coli και εντεροκκοκο. Προστατίτιδα είναι γενικό φαινόμενο. Είμαι σίγουρος πως αν κάνετε εξετάσεις ακόμα και χωρίς συμπτώματα όλοι θα είστε γεματοι.
τυπε οι περισσοτεροι τυποι εδω στο σαιτ ειναι πορνικοι καταδρομεις που λατρευουν τον γκωλικον ερωτα και για απολυμανση πινουν στο τελος μια φαντα κοκκινη με ανθρακικο
γνωμη σου

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

και αν βγαινεις από το σπιτι σου κολλας μικροβια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι υπαρχει τυπος που εχει παντρευτει μια υποτακτικη μαζοχιστρια ασιατισσα (μοιαζει κινεζα η βιετναμεζα), της κανει τον πατο σκουπιδοτενεκε και μετα ανεβαζει αρρωστα βιδεακια στο sicflics

της εχει βαλει μεχρι μεσα στο κωλαντερο κατα σειρα εμφανισης:

δονητες, buttplugs, μπιλιες, μηλα, πιπεργιες, πατζαρια, μπαλες τενις, μπουκαλια κοκα κολα 1,5 λιτρου, μπουκαλια ουισκι, κωνους της τροχαιας, βαζα, ψαρια ενυδρειου μαζι με το νερο τους, φιδια, κινητα τηλεφωνα, παιδικα παιχνιδια και το χερι του ως τον αγκωνα
γνωμουλες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
τυποι υπαρχει τυπος που εχει παντρευτει μια υποτακτικη μαζοχιστρια ασιατισσα (μοιαζει κινεζα η βιετναμεζα), της κανει τον πατο σκουπιδοτενεκε και μετα ανεβαζει αρρωστα βιδεακια στο sicflics

της εχει βαλει μεχρι μεσα στο κωλαντερο κατα σειρα εμφανισης:

δονητες, buttplugs, μπιλιες, μηλα, πιπεργιες, πατζαρια, μπαλες τενις, μπουκαλια κοκα κολα 1,5 λιτρου, μπουκαλια ουισκι, κωνους της τροχαιας, βαζα, ψαρια ενυδρειου μαζι με το νερο τους, φιδια, κινητα τηλεφωνα, παιδικα παιχνιδια και το χερι του ως τον αγκωνα
γνωμουλες

Κάνει καταμέτρηση κατά την εισαγωγή και την εξαγωγή για να διαπιστώσει αν λείπει τίποτα; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom