Τι μου θυμίζεις τώρα ρε φίλε και με φρικάρεις!!! 12ετία πριν, σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, ακόμα παντρεμένος εγώ, σε καυλοσυνάντηση με αχόρταγη συναδέλφισσα από τη δουλειά που τραβιόμουνα παρανόμως. Έχω φέρει μαζί το πορνοβαλιτζάκι για πικάντικες φάσεις και καθώς ξεκινάμε τα παιχνίδια με τα εργαλεία, μου στήνει το κώλο για να πάρει σφήνα -από εκείνες με ενσωματωμένο μίνι δονητή- στη σούφρα της. Από τη πολύ καύλα ξεφεύγουμε και έχοντας χαλαρώσει οι σφιχτήρες από μεγαλύτερα εργαλεία που είχε φιλοξενήσει προηγουμένως, χωνεύει τη σφήνα μέσα στο κωλάντερο. Βάζω μέσα δύο δάχτυλα να τη τραβήξω έξω και η γκόμενα πάνω στη τρομάρα της κάνει μια απότομη, περίεργη κίνηση και όπως προσπαθούσα να μετακινήσω το εργαλείο, αυτό στρίβει ανάποδα με τη μύτη προς τα έξω και σπρώχνεται ακόμα πιο βαθιά. Τα 'χω παίξει όσο ποτέ στη ζωή μου... είπαμε συναδέλφισσα και παντρεμένος εγώ· αν την έπαιρνα σε νοσοκομείο, πέρα από τη ρόμπα που θα γινόμαστε, άντε να καθαρίσεις με γυναίκα και δουλειά... Μην τα πολυλογώ, όταν ψυχραίμισα την κάθισα στη μπανιέρα σε βαθύ κάθισμα και σπρώχνοντας τα δάχτυλα από τα δυο μου χέρια μέσα της κατάφερα να πιάσω μετά από αρκετό κόπο τη σφήνα από τη μύτη και να την τραβήξω προσεκτικά έξω. Η χαρά μου ήταν τέτοια που όταν ηρεμήσαμε της έδωσα το μουνί στο χέρι στη συνέχεια, αλλά κώλο δεν μ' άφησε να τη πάρω εκείνο το απόγευμα. Μιλάμε για τη ξεκωλιάρα η συγκεκριμένη και δεν της το είχα!
ΥΓ. Από τότε, μόνο πρωκτικές σφήνες με δαχτυλίδι για λαβή...