Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ κοπέλα της δουλειάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
σως-τοστ αν και δεν έχω δεί κανα νταβά σε μαγαζί.

Φίλος του site παλιά έλεγε ότι είχε επισκεφτεί μια πουτάνα Βουλγάρα όνομα Βανεσα στο Φυλής 59 και αυτή έκανε τα τρελά της και πήγε να φύγει ούτε στο 5λεπτο και εκείνη επειδή δεν την άφηνε να φύγει ούρλιαζε και μπουκάραν φουσκωτοί και τον πέταξαν γυμνό έξω!!!!Ψάξε στο forum να δεις να τρελαθείς!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλος του site παλιά έλεγε ότι είχε επισκεφτεί μια πουτάνα Βουλγάρα όνομα Βανεσα στο Φυλής 59 και αυτή έκανε τα τρελά της και πήγε να φύγει ούτε στο 5λεπτο και εκείνη επειδή δεν την άφηνε να φύγει ούρλιαζε και μπουκάραν φουσκωτοί και τον πέταξαν γυμνό έξω!!!!Ψάξε στο forum να δεις να τρελαθείς!!

Δε μου κάνει εντύπωση. Η συγκεκριμένη είναι για κλωτσές.
Απορώ πως μπαίνουν κάποιοι ενώ φαίνεται τι σόι είναι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ναι,τολμω να πω ναι.Με ειχαν καλεσει σε ενα ιντερβιου σε μια πολυεθνικη και μετα το short breefing που ειχα με την εργοδοτρια μου,μου ειπε χαρακτηριστικα τα εξης λογια..."Απορριπτεσθε λογω ελλειπων προσοντων".Βεβαια δεν εκατσα με σταυρωμενα τα χερια και αμεσως μετα απο μια βδομαδα επιασα εργασια στην αμιτα ως υπευθυνος Logistics.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δε μου κάνει εντύπωση. Η συγκεκριμένη είναι για κλωτσές.
Απορώ πως μπαίνουν κάποιοι ενώ φαίνεται τι σόι είναι...

Ορίστε. Εδώ είναι που πέταξαν τον τύπο έξω οι τραμπούκοι.Όχι γιατί κάποιοι αμφιβάλλουν αν υπάρχουν νατβατζήδες στα σπίτια.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα με απορίψανε αρκετές φορές λόγω μεγέθους εργαλίου . Ας είναι καλά οι χοντροφακλάνες , που μέχρι να τις γαμήσεις διαπερνάς ατελείωτα στρώματα απο λίπος

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Εμένα με απορίψανε αρκετές φορές λόγω μεγέθους εργαλίου . Ας είναι καλά οι χοντροφακλάνες , που μέχρι να τις γαμήσεις διαπερνάς ατελείωτα στρώματα απο λίπος
τελικα ρε φιλε ολα μεγαλα τα εχεις εσυ? δεν μπορω να σε καταλαβω.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ναι,τολμω να πω ναι.Με ειχαν καλεσει σε ενα ιντερβιου σε μια πολυεθνικη και μετα το short breefing που ειχα με την εργοδοτρια μου,μου ειπε χαρακτηριστικα τα εξης λογια..."Απορριπτεσθε λογω ελλειπων προσοντων".Βεβαια δεν εκατσα με σταυρωμενα τα χερια και αμεσως μετα απο μια βδομαδα επιασα εργασια στην αμιτα ως υπευθυνος Logistics.
για ποια τεμαχια εχεις παθος φιλε?

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ρε φιλε ολα μεγαλα τα εχεις εσυ? δεν μπορω να σε καταλαβω.
Γιατί τι άλλο είπα ότι έχω μεγάλο; Είπαμε το πρόβλημα μου είναι το μέγεθος του "εργαλείου" και το ότι μου κάθονται μόνο χοντρές.Τι το παράξενο βρήκες?

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Γιατί τι άλλο είπα ότι έχω μεγάλο; Είπαμε το πρόβλημα μου είναι το μέγεθος του "εργαλείου" και το ότι μου κάθονται μόνο χοντρές.Τι το παράξενο βρήκες?
και απο αυτα που λεγαμε και εχθες.μεγαλο εργαλειο εχεις,μεγαλες μαλακιες λες,μεγαλες γκομενες γαμας,ολα μεγαλα τα εχεις.

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και απο αυτα που λεγαμε και εχθες.μεγαλο εργαλειο εχεις,μεγαλες μαλακιες λες,μεγαλες γκομενες γαμας,ολα μεγαλα τα εχεις.

Επιτέλους αυτο το σαιτ βρήκε τον εισαγγελέα του !! Γεια σου Αρκανς 2 (γιατί 2 και οχι 3 ή 4 ή 6? ) Τι σε νοιαζει ασε ρε τον κσομο να εκφραζεται εσυ ουτε το φυλο σου δε γραφεις στο προφιλ σου.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Σου βγηκε σε καλο παντως δεν μπορεις να πεις!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom