Νέα

Σας έχει απορρίψει ιερόδουλος επειδή έχετε μεγάλο πέος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovannisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giovannisilva

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πριν δυο χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεως αφου μπηκε στο δωματιο η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου,μολις με χαιδεψε και με ειδε σε στυση μου ειπε πως δεν μπορει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Τελικα ντυθηκα,μου εδωσε τα λεφτα μου η τσατσα και εφυγα απραγος.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εμενα με εχουν απορρυψει επειδη ειχα πολυ μικρη τσεπη!!!!αυτο το πιανουμε ως εμπειρια?????ρε τι αλλο θα δουμε γραμενο εδω μεσα!!!!!!!  :idiot:

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
οχι βεβαια, ισα ισα γουσταρουν κιολας οι καριολιτσες  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αν όμως θέλει τα χρήματα τον παίρνει και από τον κώλο!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οχι ετσι οπως το εννοεις. Απλα λενε την κλασικη μαλακια(εισαι μεγαλος κλπ) οταν θελουν να αποφυγουν κατι(πρωκτικο πχ). Αυτο κυριως σε cg. Σε studio, μπουρδελα κλπ δεν παω οποτε δεν εχω αποψη.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τα παλιότερα χρόνια, οι πουτάνες που σεβόντουσαν τον εαυτό τους είχαν στο στάνταρ εξοπλισμό και το λεγόμενο "κουλουράκι".
Ήταν ένα μαξιλαράκι σε σχήμα κουλούρι, που ο έχων μεγάλη ψωλή το φόραγε, για να μη μπορεί να μπει πολύ μέσα, και "κάνει ζημιά" στο κορίτσι.

Αλλά αυτά έχουν χαθεί πια απ' την πιάτσα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν δυο χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεως αφου μπηκε στο δωματιο η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου,μολις με χαιδεψε και με ειδε σε στυση μου ειπε πως δεν μπορει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Τελικα ντυθηκα,μου εδωσε τα λεφτα μου η τσατσα και εφυγα απραγος.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?
συνεχεια τυπε
αλλα τελικα τις πειθω να τον φανε :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.medicalhouse.gr/img/5114_1_nu_40AADE54.jpg[/img[/URL]]

Φανταζεσαι?  :2funny:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
εμενα με αποριπτουν γιατι χυνουν πολλες φορες

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τα παλιότερα χρόνια, οι πουτάνες που σεβόντουσαν τον εαυτό τους είχαν στο στάνταρ εξοπλισμό και το λεγόμενο "κουλουράκι".
Ήταν ένα μαξιλαράκι σε σχήμα κουλούρι, που ο έχων μεγάλη ψωλή το φόραγε, για να μη μπορεί να μπει πολύ μέσα, και "κάνει ζημιά" στο κορίτσι.

Τι ειπες τωρα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τι να καταλάβει η άλλη όταν τον τρώει από τον Λεωνίδα και άλλους 299 κάθε μέρα?
Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το εκανες το λαθος!!!!ετοιμασου τωρα να σε μουρλανουν στα pm αγορια και κοριτσια!!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

all the time :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω ξερω οτι παντα λενε οτι ολοι ειναι μεγαλη για να σε ανεβασουν και καλα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

μαλιστα για τους ψωλαραδες king size,η που την εχουν πολυ χοντρη,υπαρχει και κουλουρακι που ανοιγει και προσαρmοζεται στο μεγεθος του καθενος

Συνημμένα

• Life-Jacket.jpg
    Life-Jacket.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom