Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
για δες κριτικές....εγώ δεν την έχω πάρει, λόγω κολλήματος με άλλη κοπέλα, αλλά εξ ακοής την ώρατου καθήκοντος και από τα λεγόμενα συναγωνιστών είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! μπαίνει στο πετσί του ρόλου και της αρέσει...αξίζει μια βόλτα...Εντυπωσεις κανεις απο Σαρα και ιδιαιτερα με αυταρχικο?
Σαλιάρη
κάποιος μου φαίνεται ότι κάνει μεταφορά θεμάτων από άλλα θρεντ...Δεν κανω σεξ στα μπουρδελα βρε συ........................ερωτα κανω!!
κάποιος μου φαίνεται ότι κάνει μεταφορά θεμάτων από άλλα θρεντ...
συγχωρεμένος...ο θεός να σε φυλάει στο μέλλον από τέτοια ατοπήματα...Συγνωμη βρε συ δεν ηθελα να πωμπουρδελα.................οικοι ανοχης!!
συγχωρεμένος...ο θεός να σε φυλάει στο μέλλον από τέτοια ατοπήματα...
μπα...μικρός είμαι ακομα...στο ψάξιμο είμαι ακόμα...όταν ΄μάθω κάτι, να σαι σίγουρος ότι θα σαι ο πρώτος που θα το μοιραστώ μαζί του... ;)Δεν μου λες βρε Λαγονηση, εχεις τελειοποιηση καμια μεθοδο ερωτα να μας την περιγραψεις και εδω, ετσι για να μην ρωταω αλλου!
μπα...μικρός είμαι ακομα...στο ψάξιμο είμαι ακόμα...όταν ΄μάθω κάτι, να σαι σίγουρος ότι θα σαι ο πρώτος που θα το μοιραστώ μαζί του... ;)
εγώ ποτέ?? δεν είμαι μοναχοφάης...το σωστό είναι να διαδίδεται η γνώση...Ετσι μπραβο Λαγονηση για να μαθαινουμε και οι υπολοιποι! Μην τα κρατας στον εαυτο σου!!