Κανω το λάθος (ναι το παραδεχομαι-λαθος) να σου απαντησω, διοτι εχεις από μακρου δειξει ότι διαθέτεις IQ ραδικιού, οπότε δωρον αδωρο ότι καν να σου πω.
Ειπες ότι είναι αδυνατον να είμαι Σ.Π. διότι εγραψα στις 6 το πρωι, και 6 το πρωί δεν γραφει κανενας από Βραζιλία..... Καλέ που ησουν κρυμενος τοσο καιρο και δεν ξετρύπωσαν, τετοιο ξεφτερι που είσαι !!!!!!!!
IQ ραδικιου που λέγαμε........
---------
Ξενοδοχειο 4* 91 ευρω.... Το λες και πανηγυρίζεις σαν χουλιγκάνος του Μπαοκ...... Χα χα χα
ποσες μερες το χρονο θα βρεις αυτή την τιμη; εεεεε;
Είναι νεκρη περιοδος καλο μου παιδακι, γιαυτο αμα μπεις μεσα στα σάιτ που είναι για ενοικιάσεις ξενοδοχείων , θα δεις ότι υπάρχει προσφορά 30-50 % κάτω.
Ασε τις ανοησίες ότι αυτή την εποχη ταξιδευουν κλπ παπαριες.... 27% πληρότητα εχουν τα ξενοδοχεια στο Σ.Π. αυτή την εποχη....
---------
Επειδή κυκλοφορω με ντοπιους τους οποιους ξερω αρκετα χρονια και δεν υπάρχει ουδεμία πιθανότητα εκμεταλευσης για πες μου για τα παρακατω:
ας βαλουμε μερικες τιμες ενδεικτικα σε ευρω
η πρωτη τιμη ειναι που πληρωνει ο τουριστας κ η δευτερη ο ντοπιος ψαγμενος
γευμα σε εστιατοριο 25 5
διαμονη σε χοτελ 35 12
γαμησια 30 4
για πες μου βρε χαιβάνι (μη το παρεις βρισια, διοτι εισαι) ένα ξενοδοχειο (ξενοδοχειο λες, οχι απαρτμεντ, και ασε τις εξυπναδες)μη παρακμιακο που θα κοιμηθείς με 35 ευρω.....
Εχει στον Πειραια & Αθηνα ξενοδοχεια παρακμιακα με λιγοτερο από 10 ευρω.οποτε λιγοτερο από τα 12 που μας διαφημίζεις. Εχεις αντίρρηση ; ...
Εξακολουθώ να υποστηρίζω όμως ότι παραπληροφορείς τον κόσμο.....
δηλαδή......
Σαν να λες ότι στο ιδιο μερος ο τουριστας θα φάει με 25 ευρω και ο ντοπιος με 5.
Δεν διευκρινίζεις ότι τα 25 ευρω θα τα πληρωσει καποιος σε ένα εστιατόρια της προκοπής που τηρει τους στοιχειώδεις κανονες υγιεινής, με τα μπριτζολικα του, με τις σαλατες του, με τα ορντεφ του με τα , ενώ τα 5 σε καταγώγιο, με πολύ λίγες επιλογες, και αμφιβόλου ποιοτητος φαγητο.
προσωπική εμπειρια ανεφερα,βεβαιως κ η ελλαδα ειναι ασφαλεστερη αλλα εδω μειωνετε στατιστικα η εγκληματικοτητα χρονο με τον χρονο. Ειδες που ερχεσαι στα λόγια μου τωρα. Για το IQ ραδικιού που λεγαμε.....΄
Οσο για το πηδημα με 4 ευρω..... χα χα χα .....
Καλα εσυ ειπες ότι εδωσες πιπα με 1,5 ευρω.
Σου 'πα και γω.... τραβα σε καμιά γέφυρα από κατω στην Αθηνων Καβαλας και θα βρεις φτηνότερα, ακομα και τσαμπα αν την βρεις στα πολύ χάι της και πεις και καμιά καλή κουβέντα. (καλη συμπεριφορά τοπες εσυ)
Όταν με το καλο φυγεις (αν εισαι Σ.Π-πραγμα για το οποιο αμφιβαλω) παρε κατι από το αεροδρομιο. Ένα διπλο καπουτσίνο ας πουμε, και μολις πιασεις Ευρώπη παράγγειλε τον ιδιο, και μετα μίλα μου για ιντερνασιοναλ......
Ασε λοιπον τις ταξιδιωτικες οδηγίες... δεν τοχεις, πως να το κανουμε δηλαδή......
Η Βραζιλια είναι πανακριβη για μας ακομα και τωρα που το ριαλι εχει ισοτιμια 3/ευρω. (Για πριν 5-6 χρονια που ηταν 1,8 δεν το συζητάω καθολου.)
Δωσε λοιπον καμια πληροφορια σωστη για καποιον που ερχεται για πρωτη -δευτερη φορα, και ασε τις αμπελοφιλοσοφίες. Αφου στο λέω.... ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ........