Νέα

Σάο Πάολο - Βραζιλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Darko4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Sorry for greeklish
file na sai kala
symfwnw gia tin lamogia k tin anagki xenitemou
apo kei kai pera opou gis kai patris..oi apopseis sou gia tis brazilianes mou kanoun entypwsi
argentini den exw paei an k tha paw kai tous sympathw polu. laos sprosarmostos fasariatzis fwnaklades samatas tous thimamai apo to moundial
alla argentini ektos apo voltes k na fas tid yperixes mprizoles tous ti allo na kaneis???
Oikonomia dialymeni san tin elliniki. kai ii argentinoi edw erxontai kai kanoun xamalodoulies

sto thema mas i poli einai panakrivi k apo tis pio monternes ston kosmo,kineisai aneta me to metro kai i egklimatikotita einai xamilotati
kati kouklares pou kanan piatsa ston dromo me emfanisi montelou mou proteinan 1 wra sex se diplano xenodoxeio me 50 eurw +10 eurw to hotel. dexontai plirwmi me pistwtiki k xrewstiki karta!!!
Stin odo rua augusta kathetos tis avenida paulista
oi gkomemes etsi ki etsi apo symperifora, alla an pareis to metro kai vretheis se proasteio , oi gkomenes koitane , paizoun ktl
den ekana tipota genikws logw tou oti den eixa xrono. oute tis gkomenes pou gnwrisa sto badoo prolava na synantisw. ypaitiotita diki mou
stin curitiba einai kala alla sao paulo exei polu megalyteres eykaireies

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
νεες πληροφοριες ,η οδος rua augusta htan μπουρδελοδρομος πιο παλια εξου κ οι πολλες κοπελες,
τα περισσοτερα εχουν κλεισει γιατι εχει αναβαθμιστει ο δρομος με νεα μοντερνα κτιρια κ χοτελ,
εχουν μεινει ομως αρκετα american bar, προκειτε για τυπου κωλομπαρα με μουναρες ομως υμιγυμνες που σερβιρουν, παιζουν με τον πελατη, κανουν στριπτηζ κτλ ,επισης το μπαρ δεν ειναι παρακμιακο αλλα ενα πολυ μοντερνο μπαρ με τα ελληνικα δεδομενα
σε πολλα σημεια της πολης κανουν πιατσα κοπελες εμφανισιμες κ τραβελια, δεν σταματησα να μαθω τιμες κτλ γιατι η παρεα μου δεν ειναι του αθληματος
ολα αυτα στο κεντρο...εκτος κεντρου ,στα προαστεια δλδ οι τιμες στα παντα πεφτουν εντυπωσιακα

εδω τελειωσε το πρωτο τουρ
θα συνεχισω οταν θα εχω νεα

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
παιδια σε προσωπικα μυνηματα δεν θα απαντω ,
μπορειτε να γραφετε τις ερωτησεις σας σε αυτο το λινκ και οι απαντησεις ειναι για ολους
ολοι το ιδιο ειμαστε

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
γκομενακι 30-31 χρονων
γνωριμια μεσω ιντερνετ
εξοδος για μπυρες
δηθεν σχεση κ τα σχετικα
κοστος
οι μπυρες 60 ρεαιλ συνολικα δλδ 20 ευρω
μετακινησεις δεν υπηρχαν γιατι ηταν ολα κοντα
δωαμτιο ξενοδοχειου
λεπτομερεια,η γκομενα ειναι απο το ν βορα ,μπελεμ,
οσο πιο βορειες τοσο πιο ευκολα τα πραματα με τις γκομενες

Συνημμένα

• dfgdgdf.jpg
    dfgdgdf.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 122
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
η χωρα οσο παει και με εντυπωσιαζει
ερχονται χριστουγενα κ εγω ειμαι με μια βερμουδα και πινω βοτκα πορτοκαλι
το μεσημερι βγηκα για φαγητο σε εστιατοριο καλο με το γνωστο buffet livre,δλδ μπουφε ελευθερο να φας οσο και οτι θες
με ολα τα καλουδια κ με ποικιλια 5 ειδων ψαρικων
1- σολωμος στον φουρνο
2- σως γαριδας με ολοκληρες μικρες γαριδες
3- φιλετο πανε
4- φιλετο ψητο
5- μυδι τηγανητο πανε

μιας που ειμαι φιλος του ψαριου κ ειχα καιρο να φαω ειπα να το τιμησω
με την συνοδειας μπυρας XL

πληρωσα 6 ευρω για το φαγητο + 3 ευρω για την μπυρα
γενικως ηταν ακριβα γιατιτην μπυρα την χρεωναν 3 ευρω ενω παντου χρεωνουν 2

εχω παθει την πλακα μου με αυτα που βλεπω
στην ελλαδα δεν εχω δει ποτε πιτσαρια (7 ευρω rodizio δλδ περνανε συνεχως σερβιτοροι κ σου προσφερουν διαφορετικα ειδη πιτσας τρωγωντας οσο θελεις) να περιμενουν απ εξω καμμια 30ρια ατομα να αδειασει τραπεζι !!! ημερα δευτερα εεε

προχθες μια κοπελα μοιραζε φυλλαδια
το θεμα του φυλλαδιου το εξης...
κατασκευαστικη εταιρεια προσφερει δωρεαν εκπαιδευση σε οποιον θελει για τεχνικα επαγγελματα πχ ξυλουργος ,μαρμαρας, πλακακια κτλ με αμεση προσληψη ειτε εως εργαζομενος στην εταιρεια (μονιμη δουλεια- παροχες-χαμηλοτερος μισθος) ειτε αυτονομος συνεργατης (εργολαβια- πολυ καλυτερη αμοιβη αλλαχωρις δικαιωματα).....
ευτυχισμενη χωρα.....god bless brasil

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
international player η αναγωγη τιμων σε ευρω δεν ειναι ορθη διοτι οποιος μενει στη βραζιλια εχει εισοδημα βραζιλιανικο(εκτος αν ειναι εισοδηματιας και εχει εισοδημα απο ευρωπη πραγμα σπανιο )
ο σωστος τροπος ειναι πιστευω να συγκρινουμε τις τιμες επι ποσοστου του μεροκαματου η μισθου(ενος μεσου εργαζομενου)
πχ στην ελλαδα με μεροκαματο 25--30 ευρω θες πχ 10 ευρω για ενα μεσαιο γευμα δηλ το 50% του μεροκαματου
εκει πχ σε μια πιτσαρια ροντιζιο θες 17-25 ρεαις δηλ παλι περιπου το 50% του μεροκαματου...

πχ ας υποθεσουμε οτι ο μεσος μισθος ειναι εκει 1000 και εδω 1000(δεν μας ενδιαφερει σε τι νομισμα μονο οι μοναδες)
Εκει λοιπον ηθελα για καυσιμα 2/λιτρο εδω 1,60/λιτρο,εισητηριο αστικο λεωφορειο εδω 1,2 εκει 2και κατι αν θυμαμαι καλα..ξαπλωστρα 4-5 εκει 3-4 εδω κοκ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.787
Πόντοι
5.006
η χωρα οσο παει και με εντυπωσιαζει
ερχονται χριστουγενα κ εγω ειμαι με μια βερμουδα και πινω βοτκα πορτοκαλι
το μεσημερι βγηκα για φαγητο σε εστιατοριο καλο με το γνωστο buffet livre,δλδ μπουφε ελευθερο να φας οσο και οτι θες
με ολα τα καλουδια κ με ποικιλια 5 ειδων ψαρικων
1- σολωμος στον φουρνο
2- σως γαριδας με ολοκληρες μικρες γαριδες
3- φιλετο πανε
4- φιλετο ψητο
5- μυδι τηγανητο πανε

μιας που ειμαι φιλος του ψαριου κ ειχα καιρο να φαω ειπα να το τιμησω
με την συνοδειας μπυρας XL

πληρωσα 6 ευρω για το φαγητο + 3 ευρω για την μπυρα
γενικως ηταν ακριβα γιατιτην μπυρα την χρεωναν 3 ευρω ενω παντου χρεωνουν 2

εχω παθει την πλακα μου με αυτα που βλεπω
στην ελλαδα δεν εχω δει ποτε πιτσαρια (7 ευρω rodizio δλδ περνανε συνεχως σερβιτοροι κ σου προσφερουν διαφορετικα ειδη πιτσας τρωγωντας οσο θελεις) να περιμενουν απ εξω καμμια 30ρια ατομα να αδειασει τραπεζι !!! ημερα δευτερα εεε

προχθες μια κοπελα μοιραζε φυλλαδια
το θεμα του φυλλαδιου το εξης...
κατασκευαστικη εταιρεια προσφερει δωρεαν εκπαιδευση σε οποιον θελει για τεχνικα επαγγελματα πχ ξυλουργος ,μαρμαρας, πλακακια κτλ με αμεση προσληψη ειτε εως εργαζομενος στην εταιρεια (μονιμη δουλεια- παροχες-χαμηλοτερος μισθος) ειτε αυτονομος συνεργατης (εργολαβια- πολυ καλυτερη αμοιβη αλλαχωρις δικαιωματα).....
ευτυχισμενη χωρα.....god bless brasil
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
οι αναλογιες ειναι αυτες περιπου
βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι να φυγει καποιος απο ελλαδα για να δουλεψει στην βραζιλια ως υπαλληλος για 1.000 ρεαλ δλδ 330 ευρω οταν η ιδιωτικη πρωτοβουλια ειναι ευκολο πραμα , και προσοδοφορο,
στην ελλαδα ενω ημουν μακροχρονια ανεργος με καμμια ελπιδα εδω εχω παρα πολλες επιλογες να βγαζω ξεκουραστα 1.500 με 2.500 ρεαλ τον μηνα, χωρις να ειμαι καποιος μαγκας αλλα αυτο ειναι ευκολο
επισης το κοστος ζωης ,ας κανουμε μια μινι συγκριση, ολα σε ευρω

ελλαδα              βραζιλια
ενοικιο δυαρι                250?                  170
κοινοχρηστα                  100?                  0
ρευμα                          80?                  15
νερο                          15?                  0
θερμανση                      100 ?                0
βενζινη                        1,60                  0,90
καφες μικρος                    2                    0,40
φαγητο εξω                      15-20                5-6

αυτα ειναι μερικα παραδειγματα απο κοστος ζωης ,η ξαπλωστρα ειναι ειδος αναψυχης ,οχι αναγκαιο
οσο για το επιπεδο ζωης ...αλλο πραμα γκομενες ,χαμογελα, χαρα, ξεγνοιασια γιατι δεν υπαρχουν προβληματα κτλ
φωτογραφια δειγμα απο μπουφε

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 77

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
καλα όλα αυτα ρε παιδια για το σαο παολο, συμφωνω για τις καλες γκομενες αν και με προυποθεσεις,
αλλα το οτι περπατουσα και ειχα ρανταρ στον κολο μου μην μου κοψουν κανενα χερι για το ρολοι με ολες αυτες τις κολοφατσες που εβλεπα ακυρωνει τα παντα
ειπαμε να χαλαρωσουμε στισ διακοπες οχι να κανουμε κασκαντεριλικια....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
επισης το κοστος ζωης ,ας κανουμε μια μινι συγκριση, ολα σε ευρω
παλι γινεται συγκριση με ευρω
καποιος αν ζει και εχει εισοδηματα βραζιλιας θα ζει με νομισμα βραζιλιας
οι τιμες σε ευρω εχουν σημασια μονο αν καποιος ερθει εκει προσωρινα(τουρισμο)

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα όλα αυτα ρε παιδια για το σαο παολο, συμφωνω για τις καλες γκομενες αν και με προυποθεσεις,
αλλα το οτι περπατουσα και ειχα ρανταρ στον κολο μου μην μου κοψουν κανενα χερι για το ρολοι με ολες αυτες τις κολοφατσες που εβλεπα ακυρωνει τα παντα
ειπαμε να χαλαρωσουμε στισ διακοπες οχι να κανουμε κασκαντεριλικια....
που ειχες παει διακοπες?

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
παλι γινεται συγκριση με ευρω
καποιος αν ζει και εχει εισοδηματα βραζιλιας θα ζει με νομισμα βραζιλιας
οι τιμες σε ευρω εχουν σημασια μονο αν καποιος ερθει εκει προσωρινα(τουρισμο)
οι τιμες ειναι σε ευρω για να καταλαβαινει  καλυτερα ο ελληνας
οταν μιλαω με βραζιλιανους ,τους τα παρουσιαζω σε ρεαλς για να καταλαβαινουν επισης καλυτερα
ο ελληνας που θα ερθει για να ειναι μεροκαματιαρης καλυτερα να καθησει σπιτι του
δεν καταλαβαινω για πιο λογο να μεταναστευσει καποιος σε χωρες οπως πχ βραζιλια τουρκια ινδια
μολδαβια αιγυπτο κτλ αν προκειτε να γινει μεροκαματιαρης για να βγαζει 300 ευρω τον μηνα, εκει πας να κανεις κατι ιδιωτικο και να βγαλεις  Χ5 απο οσα εβγαζες στην ελλαδα

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μερικες ειδικοτητες που μπορεις να βγαλεις Χ5 απο οτι βγαζεις στην ελλαδα συνυπολογιζοντας βεβαια το κοστος ζωης και το οτι οι φοροι ειναι ασημαντοι εως ανυπαρκτοι

-κουρεας
-ψητοπωλης-ψητας
-πιτσαδορος
-ολα τα τεχνικα επαγγελματα
-σερβις υπολογιστων
-σερβις κινητων τηλεφωνων
-γραφιστικες εργασιες
-διαφημιστικες πινακιδες, φωτιζομενες κ προπαντως νεον που ακομη δεν το ανακαλυψαν εδω
και παρα πολλα αλλα
οτι θυμαμαι θα το αναφερω

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
παραδειγμα
κουρεας δουλευω ως υπαλληλος σε κουρειο ,βγαζω 300-350 ευρω τον μηνα κ η ζωη μου ειναι αθλια γιατι με τοσα ,ισα ισα το ενοικιο και το φαγητο του  μηνα
ανοιγω κουρειο, βγαζω και 2.500 ευρω τον μηνα μειον ενοικιο κουρειου κ λειτουργικα εξοδα 500 ευρω το πολύ κ μου μενουν 2.000 ευρω , ζωη υπεροχη, καλο σπιτι σε καλη οικοδομη, φαγητο συνεχεια εξω, ψωνια ρουχα κτλ τακτικα, συνεχως νεο μοντελο κινητου, αυτοκινητο πολυ αξιοπρεπες κ γκομενακι σιγουρα καλο διοτι υπαρχουν οι προδιαγραφες

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μερικες ειδικοτητες που μπορεις να βγαλεις Χ5 απο οτι βγαζεις στην ελλαδα συνυπολογιζοντας βεβαια το κοστος ζωης και το οτι οι φοροι ειναι ασημαντοι εως ανυπαρκτοι

-κουρεας
-ψητοπωλης-ψητας
-πιτσαδορος
-ολα τα τεχνικα επαγγελματα
-σερβις υπολογιστων
-σερβις κινητων τηλεφωνων
-γραφιστικες εργασιες
-διαφημιστικες πινακιδες, φωτιζομενες κ προπαντως νεον που ακομη δεν το ανακαλυψαν εδω
και παρα πολλα αλλα
οτι θυμαμαι θα το αναφερω
ιχθυοπωλης επισης φοβερο κερδος

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ξερω πως ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη 12-15 ευρω μινιμουμ
αλλα σε καλα κλαμπ τετοια μουνια θα βλεπεις να λικνιζονται διπλα σου, με αυτο το ντυσιμο

gkaram

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τρελό απωθημένο να πάω βραζιλία.....πως το δικαιολογείς όμως στη γυναίκα???? Που πας αμα σε ρωτήσει και δεν δουλεύω σε εταιρία να πεις οτι το χω το ταξιδι για τη πλακα.Συνοικιακό μαγαζάκι έχω  :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τρελό απωθημένο να πάω βραζιλία.....πως το δικαιολογείς όμως στη γυναίκα???? Που πας αμα σε ρωτήσει και δεν δουλεύω σε εταιρία να πεις οτι το χω το ταξιδι για τη πλακα.Συνοικιακό μαγαζάκι έχω  :headbang:
Φίλε συναγωνιστή δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο κερδίζεις που ζείς σε μια σχετική ασφάλεια αν δεν είσαι εκεί!Μύθος οι Βραζιλιάνες που είναι παθιάρες γυναίκες και τους αρέσει το γαμίσι ...Ξενέρωτες, άμουνες και πολλές πλέον νεόπλουτες!Πολύ σνόμπ και ανέραστες...Κάτι σαν Ελληνίδες και χειρότερα..Φαγητό χάλια , βρωμιά στο δρόμο και όλα ακριβά!
Αργεντινή αξίζει πολύ περισσότερο!Καμία σχέση με Βραζιλία!Αριστοκρατική χώρα πολύ φτηνή καθαρή ασφαλής και με απίστευτες γυναίκες με τατού σιλικόνες και θυλικότητα!

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορεις να βγαζεις ασφαλη συμπερασματα αν εχεις επισκεφτει ενα μερος ως τουριστας
εγω απλα περιγραφω την καθημερινοτητα μου
δεν προσπαθω να πεισω καποιον να ερθει εδω στην βραζιλια, δεν εχω να κερδισω κατι, δεν με νοιαζει, ειναι και η αποσταση τεραστια
,η βραζιλια ειναι ιδανικο μερος για καποιον ο οποιος δεν γαμαει στην ελλαδα, δεν εχει δουλεια κ γενικα εχει πληξη κ κανενα ενδιαφερον στην ζωη του,
αν εχεις δουλιτσα, γκομενα, οικογενεια και γενικως δεν σου λειπει τιποτα δεν ειναι ουτε να το σκεφτεσαι
σε καποια που γραφεις εχεις δικιο ,στα περισσοτερα ομως οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom