Νέα

Σαν Πορνοστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xrononaytis1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Χεραιτω ολους ... εχετε ποτε νιωσει σαν πορνοσταρ ; , τι ενοω εκει που γαματε μουνι κωλο ξαφνικα χυνετε και μετα απο ενα λεπτο ειστε φουλ καυλωμενοι και θελετε παλι , αυτο ειναι πολυ δυσκολο μου εχει τυχει και μενα αλλα πολυ σπανια , οι πορνοσταρ ειναι εκπαιδευμενοι για αυτο , μου εχει τυχει μετα απο ενα λεπτο να ειμαι καυλωμενος τα αρχιδια μου μαζευαν σε να σημειο και μετα δεν εχυνα ενω ημουν καυλομενος εχυσα οταν μου τον επαιξε .

Εαν το θεμα μου ειναι σε λαθος post να μου το πει ο admin .

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
μια φορα ενα μουνακι που ειχαμε νταραβερια μου ειχε κανει μια πιπα που δεν νομιζω να μου ξαναγινει ποτε..... τον επερνε τοσο ομορφα και καυλιαρικα που μου τον ειχε κανει οπως δεν το ειχα ξαναδει ποτε ... με ρουφαγε λοιπον ξαπλωμενη αναμεσα στα ποδια μου ... την εβλέπα και με κοιταζε την ωρα που με πιπωνε και η καυλα ειχε φτασει μεχρι τον ουρανο... οταν της ειπα οτι θα χυσω εκανε ακομα ποιο απαλα με αποτελεσμα να βγαλω ενα ποταμι.... τα μισα τα ηπιε και τα αλλα μισα τα αφησε να τρεξουν πανω στο καυλι μου , σαν να βλεπεις τσοντα.... το καλυτερο??? δεν σταματησε αλλα συνεχισε με τετοιο ρυθμο που δεν τον αφησε να πεσει (δεν μου εχει ξανασυμβει ΠΟΤΕ αυτο) αλλα σε 3 λεπτα ξαναεχυσα ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ απο την πρωτη...
Εβλεπα αστρακια για 10 λεπτα και η γκομενα ηταν πολυ χαρουμενη με το αποτελεσμα....
Η συγκεκριμενη ειχε και ενα αλλο καλο... Εκανε SQUIRT ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στις τσοντες... οποτε την πηδουσα καναμε τα σεντονια πουτανα... squirtαρε σχετικα ευκολα αν την εγλυφες με δαχτυλα... πολυ καυλα ολη η φαση..
να ναι καλα εκει που ειναι και την χαιρεται αλλος ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom