Νέα

samsung sgh-u600 , 5 μηνών προς 90 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
samsung sgh-u600 , 5 μηνών προς 90 ευρώ.

http://[URL unfurl="true"]www.swotti.com/tmp/swotti/cacheC2FTC3VUZYB1NJAWVGVJAG5VBG9NES1NB2JPBGUGUGHVBMVZ/imgSamsung%20U6004.jpg[/img[/URL]]

Ομορφιά και τεχνολογία σε ελάχιστα χιλιοστά
H πάντα πρωτοποριακή Samsung παρουσιάζει ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο με εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε μία ιδιαίτερη, αστραφτερή φόρμα με πάχος μόλις 10,9 χιλιοστά!
Το Samsung U600 μαγνητίζει το μάτι με τον εξαιρετικά κομψό του σχεδιασμό αλλά κερδίζει το χρήστη με τα πλούσια χαρακτηριστικά του.

Στυλ και ψυχαγωγία

* Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3.2 Megapixels, με λειτουργίες που εξασφαλίζουν ακόμα καθαρότερες λήψεις, όπως αυτόματη εστίαση και φλας, ενώ έχει δυνατότητα λήψης video (MPEG4) για τις περιπτώσεις που μία φωτογραφία δεν είναι αρκετή.
    * Με τη λειτουργία PictBridge, ο χρήστης μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες του σε συμβατούς εκτυπωτές.
    * Η μεγάλη οθόνη των 256.000 χρωμάτων επιτρέπει την προβολή των φωτογραφιών, αλλά διευκολύνει και την προβολή αρχείων.
    * Με την τεχνολογία Βluetooth ο χρήστης έχει δυνατότητα σύνδεσης χωρίς καλώδια με ηλεκτρονικό υπολογιστή ή με στερεοφωνικά ακουστικά (καθώς υποστηρίζει A2DP).
    * Η μνήμη του επεκτείνεται με κάρτα MicroSD για την αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών και μουσικών κομματιών.
    * Εκτός από τις φωτογραφικές δυνατότητες, το MP3 player και το ραδιόφωνο εξασφαλίζουν ώρες μουσικής απόλαυσης, ενώ έχει δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση (TV out).

Στυλ και επαγγελματικές λειτουργίες
Για τους χρήστες που χρειάζονται όχι μόνο ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά ένα επαγγελματικό εργαλείο, το Samsung U600 προσφέρει μία πρωτοποριακή λειτουργία, την «Αναγνώριση επαγγελματικής κάρτας» για την εύκολη εισαγωγή επαφών. Ο χρήστης φωτογραφίζει μία επαγγελματική κάρτα και επιλέγοντας την αντίστοιχη λειτουργία, το Samsung U600 αναγνωρίζει και αποθηκεύει τα αναγραφόμενα στοιχεία. Επίσης, έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με το MS Office, ώστε ο χρήστης να έχει ενημερωμένες τις επαφές και το ημερολόγιό του.
Το Document Viewer επιτρέπει την προβολή αρχείων, ενώ με το TV out μπορούν να προβληθούν και χωρίς τη χρήση υπολογιστή.
Με το flight mode, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ψυχαγωγικές και τις επαγγελματικές λειτουργίες του κινητού του τηλεφώνου ενώ είναι σε πτήση.

Με την μοναδική του εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ με τις τεχνολογικές του δυνατότητες θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

[glow=red,2,300]Η αντικαταβολή δική μου!!!!![/glow]

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλη τιμη ακουγετε. ποσο εχει καινουργιο?και γιατι το δινεις?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Το τηλεφωνακι το χω κι εγω (σαν εφεδρικο), ειναι καλο κομματι  :thumbsup:

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δεν είναι καινούργιο , περίπου 5 μηνών , αλλά είναι σε άριστη κατάσταση!!τα στοιχεία μου θα τα έχετε από την αντικαταβολή!το δίνω γιατί έχω φάει κόλλημα να αγοράσω μια παλιά vespa και μαζεύω λεφτά!

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
επίσης μου έχει μείνει και αυτό από την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου μου ,καινούργιο και σφραγισμένο

http://[URL unfurl="true"]www.unwiredview.com/wp-content/uploads/2007/12/motorola-z8-ferrari-edition.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.skroutz.gr/s/40268/Motorola-Z8-Ferrari-Edition.html?keyphrase=MOTOROLA+Z8+FERRARI]http://www.skroutz.gr/s/40268/Motorola-Z8-Ferrari-Edition.html?keyphrase=MOTOROLA+Z8+FERRARI[/url[/URL]]

[glow=red,2,300]240 ευρώ και η αντικαταβολή δική μου!!![/glow]

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ειχα τη κανονικη εκδοση απ'οταν το εσοπ τα εβγαλε προσφορα. Καλο ειναι αλλα το δωσα ηθελα  iphone. Απο εμφανιση γαμαει παντως  :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αλλος παλι και αυτος...για 20 γιουργια κανεις δεν θα το παρει απο σενα φιλε...

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αλλος παλι και αυτος...για 20 γιουργια κανεις δεν θα το παρει απο σενα φιλε...

πολλά λες ότι είναι φιλαράκι ε?χμ..να το δώσω πιο κάτω δεν θέλω οποτε άκυρο το MOTOROLA Z8 FERRARI
...αλλά το samsung το δίνω και η τιμή [glow=red,2,300]συζητήσιμη[/glow]!!!!!
σ' ευχαριστώ για την συμβουλή!!!

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
νέα τιμή!!!!!!!!![glow=red,2,300]80 ευρώ[/glow]!!!!!!!!

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
[move][glow=red,2,300]νεα τιμη!!!!!![/glow]νεα τιμη!!!!!![glow=red,2,300]νεα τιμη!!!!!![/glow]νεα τιμη!!!!!![glow=red,2,300]νεα τιμη!!!!!![/glow]νεα τιμη!!!!!![glow=red,2,300]νεα τιμη!!!!!![/glow]νεα τιμη!!!!!![/move]
[glow=red,2,300]70 ευρω!!!!!!!!!!!![/glow]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε καλα ειναι 70!!! αν ειναι και για 50 να το δωσεις μετα δεν εξιζει και τον κοπο.....καλυτερα κρατατο για εφεδρικο ή πετατο στον τοιχο αν ειναι να σκοτωσεις κιολας!

kathy112

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera
Me endiaferei an einai se aristi katastasi. 6936935960 Petros steile sms i kane anapantiti

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Kalispera
Me endiaferei an einai se aristi katastasi. 6936935960 Petros steile sms i kane anapantiti

ναι...στειλε πμ γιατι θα σβηστει το κιν. απαγορευεται και γραφε σε ελληνικα

2. Κι εγω στα 70 το δινα, δε το παιρνε κανεις και το κρατησα, πιο κατω δεν επεφτα δεν αξιζε. Σα να το βλεπα οτι θα φτασει 70  :grin:

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
πουλήθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!
να κλειδωθεί!!!!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

thnx kathy112

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κλειδωσε το εσυ. μπορεις..