Νέα

Samsung S6 με 16 μηνες εγγυηση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tallman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.317
Κριτικές
1
Like
35.364
Πόντοι
6.256
Μη μου πειτε οτι γυναικα κραταει το κινητο στη φωτο, η ουρανια μιχαλολιακου ειναι?
 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.375
Κριτικές
35
Like
5.053
Πόντοι
2.266
Καλησπερα σας! Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και κυριως την αρνητικη διαφημιση που εκανε  η πλειοψηφια του νηματος. Χάρη στα σχολια αυτα ( βασικη αρχη επικοινωνιας, διαφημισης και marketing ) καταφερα και πουλησα το χαλασμενο/βρωμικο/συφιλιασμενο/διαλυμενο απο πτωσεις /αχρηστο κ.λ.π. κινητό που εκτος απο βιζιτες  ισως ειχε χρησιμοποιηθει και για αλλα ευφανταστα σκηνικα που αν τα ονοματισω δεν με σωζει ο καλυτερος ποινικολογος της Ευρωπης, χεχε.   Τωρα θα μπορεσω επιτελους να αγορασω  ενα τραπεζι στη καλυβα μου και οταν πουλησω με το καλο και τον σκυλο μου θα μπορεσω να αλλαξω και το ...μωσαικο που δυστυχως κοιμαμαι πανω εκει χειμωνα -καλοκαιρι. Ξεχασατε να πειτε και για τη 'μαιμου' εγγυηση  που ειχε το μπουρδελιαρικο κινητο. Δυστυχως για εσας  βρεθηκε ενα 'θυμα' που εδωσε τα 350 € που θεωρουσα οτι αξιζε το σαπακι που πουλουσα. Μέχρι και το Public συμφορουμιτες  , 250 € μου εδινε για ανταλλαγη με το S7, χαλια τιμη μπροστα στο μεγεθος των διαπραγματευτικων ικανοτητων σας. Να ειστε ολοι καλα, αγαπη μονο !
ΥΓ. Οι παρακατω φωτο ειναι αποκλειστικα για το φιλο   ilias dionusiou   που πετυχε διανα στην 'ακυρη' εκδοχή  της μεταβασης στο S7. Του το  'παρουσιαζει'  η φιλη μου , σε χρυσο χρωμα αν δεν φαινεται καλα, το edge φυσικα.
Φιλικα
Tallman
Κοιτα καποιο θυμα που δεν ειχε ιδεα θα εβρισκες 100% αλλα 390 περιπου καινουργιο 350 μεταχειρισμενο μιλαμε για πολλη θυμα αυτος/αυτη που το πηρε 300 maximum το πολλη πηγαινε το δικο σου οταν θα του το πει καποιος ποσο εχει καινουργιο θα κοπαναει το κεφαλι του αυτος που το πηρε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom