Καλησπερα σας! Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και κυριως την αρνητικη διαφημιση που εκανε η πλειοψηφια του νηματος. Χάρη στα σχολια αυτα ( βασικη αρχη επικοινωνιας, διαφημισης και marketing ) καταφερα και πουλησα το χαλασμενο/βρωμικο/συφιλιασμενο/διαλυμενο απο πτωσεις /αχρηστο κ.λ.π. κινητό που εκτος απο βιζιτες ισως ειχε χρησιμοποιηθει και για αλλα ευφανταστα σκηνικα που αν τα ονοματισω δεν με σωζει ο καλυτερος ποινικολογος της Ευρωπης, χεχε. Τωρα θα μπορεσω επιτελους να αγορασω ενα τραπεζι στη καλυβα μου και οταν πουλησω με το καλο και τον σκυλο μου θα μπορεσω να αλλαξω και το ...μωσαικο που δυστυχως κοιμαμαι πανω εκει χειμωνα -καλοκαιρι. Ξεχασατε να πειτε και για τη 'μαιμου' εγγυηση που ειχε το μπουρδελιαρικο κινητο. Δυστυχως για εσας βρεθηκε ενα 'θυμα' που εδωσε τα 350 € που θεωρουσα οτι αξιζε το σαπακι που πουλουσα. Μέχρι και το Public συμφορουμιτες , 250 € μου εδινε για ανταλλαγη με το S7, χαλια τιμη μπροστα στο μεγεθος των διαπραγματευτικων ικανοτητων σας. Να ειστε ολοι καλα, αγαπη μονο !
ΥΓ. Οι παρακατω φωτο ειναι αποκλειστικα για το φιλο ilias dionusiou που πετυχε διανα στην 'ακυρη' εκδοχή της μεταβασης στο S7. Του το 'παρουσιαζει' η φιλη μου , σε χρυσο χρωμα αν δεν φαινεται καλα, το edge φυσικα.
Φιλικα
Tallman