SAMSUNG GALAXY S6, μαύρο χρώμα με το κουτί του, 32 GB μνήμη , 64 bit Octa Core, 16 MP/ 5 MP , wireless charging ,άριστη κατάσταση , εγγύηση 16 μήνες ακόμα, με θήκη και μεμβράνη προστασίας , τιμή 370€, πωλειται λόγω μετάβασης στο S7. Συνημμένα φωτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samsung S6 με 16 μηνες εγγυηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tallman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
SAMSUNG GALAXY S6, μαύρο χρώμα με το κουτί του, 32 GB μνήμη , 64 bit Octa Core, 16 MP/ 5 MP , wireless charging ,άριστη κατάσταση , εγγύηση 16 μήνες ακόμα, με θήκη και μεμβράνη προστασίας , τιμή 370€, πωλειται λόγω μετάβασης στο S7. Συνημμένα φωτο.
Ρε τυπε στο πατωμα το φωτογράφισες ενα τραπεζι δεν εχεις? :S :S :S
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ρε μη γαμάτε την αγγελία,περιμένετε να logάρει ο SPEED πρώτα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φτωχεια τυπεΡε τυπε στο πατωμα το φωτογράφισες ενα τραπεζι δεν εχεις? :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
φτωχεια τυπε
καινουριο κανει 390
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
κατηγορια "ψαχνω για μαλακα" ηθελες και εσυ και ο αλλος με το ασους!!
το πολυ 280 οποιος δωσει παραπανω ειναι θυμα!! επισης η εκδοχη "παω στο s7" ειναι ακυρη!!
φιλικα Ηλιας
το πολυ 280 οποιος δωσει παραπανω ειναι θυμα!! επισης η εκδοχη "παω στο s7" ειναι ακυρη!!
φιλικα Ηλιας
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μεχρι 200 αν ειναι σε αριστη κατασταση κ μπορει να πιστοποιηθει απο το καταστημα πωλησης η συσκευη ειναι μια φειρ τιμη.190 ευρώ φιλαράκι στο παίρνω, κερνάω και καφέ
αν τοχεις μεχρι 5 ιουνη που θα κατεβω στο πατριδα στο παιρνω κι εγω!!!στειλε πμ
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Τοσο μπορει να μεταπωλουσες τα σπασμενα iphone. Αν καποιος δωσει πανω απο 250 ειναι κοροιδο.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οκ ,,παρε τομε 200 με το ζορι θα παρετε σ5!μια νορμαλ τιμη ειναι 280-300 ευρω
S5 το δικο μου κ 100πλας,αφου ειναι ετσι ;)
PS.used πουλας οχι καινουριο
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μεταχειρισμενο ειναι μαστορα..οχι καινουριο..με 200 με το ζορι θα παρετε σ5!μια νορμαλ τιμη ειναι 280-300 ευρω
και μαυρο κιολας.... >
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.970
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι η παλιο σπιτι με μωσαικο η παγκος κουζινας, μαλλον το πρωτο..Ρε τυπε στο πατωμα το φωτογράφισες ενα τραπεζι δεν εχεις? :S :S :S
Οτιδηποτε μεταχειρισμενο στην ελλαδα το πουλανε σχεδον σε τιμη καινουριου, ποτε δεν το καταλαβα αυτο.
Καλυτερα κατι κατωτερο σε επιδοσεις αλλα καινουριο παρα μεταχειρισμενο με αγνωστο παρελθον ( μπορει να εκανε βιζιτες το κινητο πχ )
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Και τι δηλαδη που το επαιρνα στη τουαλετα το τηλεφωνο μωρε.. Ισως να ειχε πιτσιλιστει κομματι. Ε μου χε πεσει και λιγάκι, αλλα δες το-σα καινουργιο δεν ειναι;
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
μεταχειρισμενο ειναι μαστορα..οχι καινουριο..
και μαυρο κιολας.... >
[/quote
δεν πουλαω κατι! εγω εγραψα ποσο παιζουν 280 -300 τα σ6 και οχι 370 που θελει το παιδι!
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
που κολλανε τα αιφον ας πουμε?δλδ τα σ6 παιζουν 250?Τοσο μπορει να μεταπωλουσες τα σπασμενα iphone. Αν καποιος δωσει πανω απο 250 ειναι κοροιδο.
Καλησπερα σας! Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και κυριως την αρνητικη διαφημιση που εκανε η πλειοψηφια του νηματος. Χάρη στα σχολια αυτα ( βασικη αρχη επικοινωνιας, διαφημισης και marketing ) καταφερα και πουλησα το χαλασμενο/βρωμικο/συφιλιασμενο/διαλυμενο απο πτωσεις /αχρηστο κ.λ.π. κινητό που εκτος απο βιζιτες ισως ειχε χρησιμοποιηθει και για αλλα ευφανταστα σκηνικα που αν τα ονοματισω δεν με σωζει ο καλυτερος ποινικολογος της Ευρωπης, χεχε. Τωρα θα μπορεσω επιτελους να αγορασω ενα τραπεζι στη καλυβα μου και οταν πουλησω με το καλο και τον σκυλο μου θα μπορεσω να αλλαξω και το ...μωσαικο που δυστυχως κοιμαμαι πανω εκει χειμωνα -καλοκαιρι. Ξεχασατε να πειτε και για τη 'μαιμου' εγγυηση που ειχε το μπουρδελιαρικο κινητο. Δυστυχως για εσας βρεθηκε ενα 'θυμα' που εδωσε τα 350 € που θεωρουσα οτι αξιζε το σαπακι που πουλουσα. Μέχρι και το Public συμφορουμιτες , 250 € μου εδινε για ανταλλαγη με το S7, χαλια τιμη μπροστα στο μεγεθος των διαπραγματευτικων ικανοτητων σας. Να ειστε ολοι καλα, αγαπη μονο !
ΥΓ. Οι παρακατω φωτο ειναι αποκλειστικα για το φιλο ilias dionusiou που πετυχε διανα στην 'ακυρη' εκδοχή της μεταβασης στο S7. Του το 'παρουσιαζει' η φιλη μου , σε χρυσο χρωμα αν δεν φαινεται καλα, το edge φυσικα.
Φιλικα
Tallman
ΥΓ. Οι παρακατω φωτο ειναι αποκλειστικα για το φιλο ilias dionusiou που πετυχε διανα στην 'ακυρη' εκδοχή της μεταβασης στο S7. Του το 'παρουσιαζει' η φιλη μου , σε χρυσο χρωμα αν δεν φαινεται καλα, το edge φυσικα.
Φιλικα
Tallman
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 1K