You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαμπρίνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wwwataktoulis00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 194
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Είναι θέμα χαρακτήρα προφανώς....Μην συγκρίνουμε αυτή που ανέφερες που την πέρασε την δεκαετία του 80 η μισή κοσμική Αθήνα, με την Σαμπρινούλα....Μπαρμπι παραμένει και στα 40φεύγα της.....Για τα ελληνικά δεδομένα πολύ καλή εμφανισιακά.
Το περίεργο με αυτήν είναι ότι όπως φάνηκε δεν το εκμεταλλεύτηκε αναλόγως με τα σχετικά οφέλη όπως έκανε πχ η Μπάρμπα ή άλλες του ίδιου στυλ.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
«Λίγο πριν βγω στην πίστα τα έκανα πάνω μου! :S :S :S
Γύρισα πίσω και ξαναβγήκα με άλλο παντελόνι»
Ο λόγος για την αγαπημένη σε όλους Σαμπρίνα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα Καλά" στην ενότητα Vicky's Secrets και αποκάλυψε ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό που δεν το γνώριζε κανείς..
«Θα σας πω δύο αστείες ιστορίες που μου έχουν συμβεί.
Η πρώτη ιστορία αφορά και την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στη σκηνή. Ήταν πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε πολύ κόσμο το μαγαζί.
Είχα πάρει ένα ωραίο λευκό παντελόνι, ένα λευκό μπουστάκι , ωραίες ψηλές γόβες…
Δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, είχα άγχος.
Φτάνει η ώρα να βγω, παίζει η εισαγωγή και καθώς προχωράω, τα έκανα πάνω μου πριν βγω.
Όπως καταλαβαίνετε, ξαναγύρισα πίσω, έπαιξαν ξανά την εισαγωγή και ξαναβγήκα με άλλο παντελόνι, μαύρο», είπε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα
Γύρισα πίσω και ξαναβγήκα με άλλο παντελόνι»
Ο λόγος για την αγαπημένη σε όλους Σαμπρίνα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα Καλά" στην ενότητα Vicky's Secrets και αποκάλυψε ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό που δεν το γνώριζε κανείς..
«Θα σας πω δύο αστείες ιστορίες που μου έχουν συμβεί.
Η πρώτη ιστορία αφορά και την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στη σκηνή. Ήταν πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε πολύ κόσμο το μαγαζί.
Είχα πάρει ένα ωραίο λευκό παντελόνι, ένα λευκό μπουστάκι , ωραίες ψηλές γόβες…
Δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, είχα άγχος.
Φτάνει η ώρα να βγω, παίζει η εισαγωγή και καθώς προχωράω, τα έκανα πάνω μου πριν βγω.
Όπως καταλαβαίνετε, ξαναγύρισα πίσω, έπαιξαν ξανά την εισαγωγή και ξαναβγήκα με άλλο παντελόνι, μαύρο», είπε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
ποσο σκισιμο θελει η ωριμη μουναρα της
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ξεκαθαρη χαλαρωση σφριγκτηρα λογω εκτεταμενης χρησης...
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
ρε πιπαλεκος,στα 6 μηνύματα σε μπαναρανε εδω? :S :S :SΓια τα ελληνικά δεδομένα πολύ καλή εμφανισιακά.
Το περίεργο με αυτήν είναι ότι όπως φάνηκε δεν το εκμεταλλεύτηκε αναλόγως με τα σχετικά οφέλη όπως έκανε πχ η Μπάρμπα ή άλλες του ίδιου στυλ.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε δεν βαριεται να κανει το ιδιο συνεχεια :S :S :Sρε πιπαλεκος,στα 6 μηνύματα σε μπαναρανε εδω? :S :S :S
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
μπορεί να βάζει κανένα τραβελο τυπε να χειρίζεται τους λογαριασμούς του ,όταν :S :S :Sτυπε δεν βαριεται να κανει το ιδιο συνεχεια :S :S :S
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.874
- Πόντοι
- 29.667
Από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου!!!
Ακόμα και σήμερα που πρέπει να έχει καβατζαρει τα 50,πάλι έμπαινα!!@
Ακόμα και σήμερα που πρέπει να έχει καβατζαρει τα 50,πάλι έμπαινα!!@
gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.836
- Πόντοι
- 9.931
Ενα απο τα καλύτερα μουνια τον 90s, στην κατηγορία τραγουδίστριες δεν νομίζω να υπήρχε πιο όμορφη και σεξυ και το βασικότερο 100% φυσικη χωρις πλαστικό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K