Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δες παραπανω στη σελιδα, να μαθεις τα μαντατα.  :grin:
Ξερεις δεν ενημερώνομαι από το μπου κομ, τα ξερω αυτά, εδώ και καιρο μαλιστα. Πού είναι το πρόβλημα?
Εγω εχω πει ότι το Βατοπεδι δεν κοστισε ούτε ένα ευρω στον φορολογουμενο.
Η ανταλλαγη μιας πλαγιας με μια λιμνη, ακομη κι αν αποτελεί οικονομικη-λογιστικη ζημια για το Δημοσιο, δεν κοστισε χρημα στους φορολογουμενους.
Το εχω πει εκατο φορες.
Να το ζωγραφισω ή δεν εχει νοημα?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ξερεις δεν ενημερώνομαι από το μπου κομ, τα ξερω αυτά, εδώ και καιρο μαλιστα. Πού είναι το πρόβλημα?
Η ανταλλαγη μιας πλαγιας με μια λιμνη, ακομη κι αν αποτελεί οικονομικη-λογιστικη ζημια για το Δημοσιο, δεν κοστισε χρημα στους φορολογουμενους.
Το εχω πει εκατο φορες.

Α καλα.... Κ υστερα παραπονιεσαι που σε λενε κομματοσκυλο. Και η λογιστικη-οικονομικη ζημια πως καλυπτεται δηλαδη; Ποιον επιβαρυνει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α καλα.... Κ υστερα παραπονιεσαι που σε λενε κονατοσκυλο. Και η λογιστικη-οικονομικη ζημια πως καλυπτεται δηλαδη; Ποιον επιβαρυνει;
Αν αλλαξει κυριοτητα μια δημοσια πλαγια, με μια λιμνη ιδιοκτησίας Μονης, εστω και εάν υπαρχει διαφορα στην αγοραστικη αξια, πού στο διαολο επιβαρυνεσαι εσυ?
Αυτό εχω πει καμια εκατοστη φορες.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν αλλαξει κυριοτητα μια δημοσια πλαγια, με μια λιμνη ιδιοκτησίας Μονης, εστω και εάν υπαρχει διαφορα στην αγοραστικη αξια, πού στο διαολο επιβαρυνεσαι εσυ?
Αυτό εχω πει καμια εκατοστη φορες.

Τα ολυμπιακα ακινητα τα ξεχνας ομως. Κι αυτα "πλαγια" ειναι; Δηλαδη οι αρεοπαγιτες που βρηκαν ζημια για το δημοσιο δεν ξερουν και τα γνωριζεις εσυ καλυτερα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα ολυμπιακα ακινητα τα ξεχνας ομως. Κι αυτα "πλαγια" ειναι; Δηλαδη οι αρεοπαγιτες που βρηκαν ζημια για το δημοσιο δεν ξερουν και τα γνωριζεις εσυ καλυτερα;
Εχουμε καποιο πρόβλημα επικοινωνιας? Εγω δεν μιλησα για ζημια του Δημοσιου. Λογιστικα προφανως υπαρχει.
Εγω μιλησα για επιβαρυνση των φορολογουμενων.
Μην το πω και τεταρτη φορα, ελεος.
Επιβαρυνση είναι να βουτηχθεί δημοσιο χρημα. Μετρητό. Μπικικίνια. Φράγκα. Κατανοητό τωρα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντονες αντιδράσεις για τα σενάρια αύξησης του ΦΠΑ
Για παράλογη και εγκληματική σκέψη μιλούν Μίχαλος και φαρμακοποιοί

Φαρμακοποιοί: Εγκληματική η αύξηση ΦΠΑ στα φάρμακα

Την αντίδραση των φαρμακοποιών έχουν προκαλέσει οι συζητήσεις για ενδεχόμενη αύξηση του συντελεστή του ΦΠΑ στα φάρμακα.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστας Λουράντος χαρακτηρίζει εγκληματική ακόμη και την σκέψη της αύξησης του ΦΠΑ στα φάρμακα.

«Αύξηση του ΦΠΑ σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός μετά από όσα έχει υποστεί θα παραμείνει χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και με την βούλα κυβέρνησης και δανειστών» τονίζει και προσθέτει: «Ακόμη και σαν σκέψη πρέπει να απορριφθεί πάραυτα».

συνεχιζονται οι μεταρυθμισεις σαμαρα

γιατί ?? μια χαρά σκέψη είναι να γίνει αύξηση ΦΠΑ στα φάρμακα.... είναι ο μόνος ΦΠΑ που σίγουρα εισπράτεται... η σημερινή κρατική φαρμακευτική δαπάνη είναι 1.3 δις μια αύξηση του ΦΠΑ κατά 6.5% θα έδινε στον κρατικό κορβανά σίγουρα 85 μύρια τον χρόνο (από την κρατικη συμμετοχή) και άλλα 20 μύρια από την συμμετοχή των ασφαλισμένων...

και μάλιστα στο OTC (μη συνταγογραφούμενα) ας πάει και στο 23%...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωχ ωχ και οι δυο μεσα ταυτοχρονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το μουνι υπολογιζει ποσο παει ο πονος (φαρμακα) για να κερδισει το αφεντικο .........εμετος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατί ?? μια χαρά σκέψη είναι να γίνει αύξηση ΦΠΑ στα φάρμακα.... είναι ο μόνος ΦΠΑ που σίγουρα εισπράτεται... η σημερινή κρατική φαρμακευτική δαπάνη είναι 1.3 δις μια αύξηση του ΦΠΑ κατά 6.5% θα έδινε στον κρατικό κορβανά σίγουρα 85 μύρια τον χρόνο (από την κρατικη συμμετοχή) και άλλα 20 μύρια από την συμμετοχή των ασφαλισμένων...

και μάλιστα στο OTC (μη συνταγογραφούμενα) ας πάει και στο 23%...
και να παίρνουν φάρμακα μονο οι πλούσιοι...πήγαινε φάε 3 πουτσες να ηρεμησεις
Και άσε τις μαλακιες στοκε.Δεν υπαρχουν μονο πλούσιοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εσύ πόσες πούτσες έφαγες για πρωινό ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σκάσε μωρή γαλάζια κοκότα, που σου έχουν κάνει τον πάτο σα γερμανικό κράνος και μιλάς κιόλας.
URL]]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εχουμε καποιο πρόβλημα επικοινωνιας? Εγω δεν μιλησα για ζημια του Δημοσιου. Λογιστικα προφανως υπαρχει.
Εγω μιλησα για επιβαρυνση των φορολογουμενων.
Μην το πω και τεταρτη φορα, ελεος.
Επιβαρυνση είναι να βουτηχθεί δημοσιο χρημα. Μετρητό. Μπικικίνια. Φράγκα. Κατανοητό τωρα?

Το να μην εισπραχθεί το σωστό αντίτιμο δεν επιβαρύνει το δημόσιο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το να μην εισπραχθεί το σωστό αντίτιμο δεν επιβαρύνει το δημόσιο;
Δεν υπαρχει αντιτιμο σε μια ανταλλαγη. Δεν βγαινει ουτε ένα ευρω από τα ταμεια. Τι δεν καταλαβαίνετε?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν λεει αυτό ρε μαστερακο. Λεει ότι ετσι θα μειωθεί η παραλογη φαρμακευτικη δαπανη. Δεν πρεπει καποτε να αντιμετωπισθεί αυτό το θεμα? Συνταγογραφουνται φαρμακα λες και εχουμε πληθυσμο 50 εκατομμύρια. Γιατι τα βλέπετε όλα τοσο επιφανειακα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν λεει αυτό ρε μαστερακο. Λεει ότι ετσι θα μειωθεί η παραλογη φαρμακευτικη δαπανη. Δεν πρεπει καποτε να αντιμετωπισθεί αυτό το θεμα? Συνταγογραφουνται φαρμακα λες και εχουμε πληθυσμο 50 εκατομμύρια. Γιατι τα βλέπετε όλα τοσο επιφανειακα?
προφανώς διότι δεν έχουν την ικανότητα (την πνευματική) να τα δούνε τα πράγματα σε βάθος και στην σωστή τους διάσταση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
προφανώς διότι δεν έχουν την ικανότητα (την πνευματική) να τα δούνε τα πράγματα σε βάθος και στην σωστή τους διάσταση
Μα τους λες καποια χρονια παθογενεια του συστηματος, και η πρωτη αντιδραση είναι "θα εχουν μονο οι πλούσιοι"? Ενήλικοι ανθρωποι ρε τύπε, λιγη συνθετη σκεψη, ελεος...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν υπαρχει αντιτιμο σε μια ανταλλαγη. Δεν βγαινει ουτε ένα ευρω από τα ταμεια. Τι δεν καταλαβαίνετε?  :think:

Ανταλασσεις δυο αντικείμενα άνισης αξίας όμως... Αντίτιμο θα έπρεπε να υπάρχει...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Το εχω πει εκατο φορες.

αυτή τη φορα θα συμφωνησω. Δεν υπηρξε σκανδαλο με την εννοια της ζημιας του δημοσιου. Το θεμα φουσκωσαν τοτε καποια καναλια γιατι ειχαν παρει εντολες ανωθεν να ριξουν την κυβερνηση Καραμανλη.
Είναι χαρακτηριστικος ο πολεμος στο ζευγος ρουσοπουλου που τους κατηγορουσαν για μια βιλα στο καπανδριτι αν και ειχαν τα αντιστοιχα εισοδηματα σαν παρουσιαστες πρωτης γραμμης στα καναλια την εποχη των παχιων αγελαδων  :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα τους λες καποια χρονια παθογενεια του συστηματος, και η πρωτη αντιδραση είναι "θα εχουν μονο οι πλούσιοι"? Ενήλικοι ανθρωποι ρε τύπε, λιγη συνθετη σκεψη, ελεος...

δεν το θεωρούν παθογένεια... θεωρούν φυσιολογικό να πηγαίνεις στον γιατρό και να σε φλομώνει στο χαπάκι επειδή θέλει να κονομήσει από την φαρμακευτική εταιρεία... θεωρούν φυσιολογικό το να αφήνουν το βιβλιάριο τους στον φαρμακοποιό της γειτονιάς για να τους γράψει τα φάρμακα και αυτός να γράφει καμμιά δεκαριά συνταγές έτσι για να κονομήσει ... θεωρούν φυσιολογικό το να διαχωρίζουν το κράτος από την πάρτη τους...

σύνθετη σκέψη ??? ας αποκτήσουν πρώτα ικανότητα απλής σκέψης και μετά συζητάμε για περαιτέρω...

δυστυχώς ο βαλκάνιος έλληνας δεν πρόκειται ποτε να ενηλικιωθεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom