Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μαν δώστου μια ενυπόγραφη άδεια όπου έχει το ελεύθερο να βρίζει χωρίς να τον τιμωρήσετε! Δεν τον λυπάσαι, να τρώει μπινελίκια συνέχεια και να μην μπορεί να απαντήσει αντίστοιχα? (καλό και αυτό, κρατάει την αξιόπρέπειά του μέχρι να του δώσουν το ελεύθερο να την απολέσει με τα μπινελίκια!).

Ωχ εχει , γραφειοκρατια, χρειαζονται πολλες υπογραφες, σφραγίδες, ταλαιπωρια... Τεσπα θα του πω να κανει μια αιτηση, να περασει απο επιτροπη, συμβουλιο και βλεπουμε :grin: Σε κανα εξαμηνο θα ξερει αν εγκριθει η οχι :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από σένα περιμένω μια απάντησή σου ως προς αυτό:

Κατά τα άλλα, με πλήγωσες τώρα που μου την είπες με τόσο έξυπνο τρόπο.

τα κριτήρια μου είναι αυτά που γράφεις γελοίο υποκείμενο και ο τρόπος με τον οποίο απαντάς σε μέλη τα οποία απαξιούν ακόμη και να παραθέσουν τις μαλακίες σου .. .τι νομίζεις ότι βρίζοντας θα σε προσέξει κανένας ??

σαν την πιεξούλα και εσύ στραβογαμημένη μου φαίνεσαι...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ωχ εχει , γραφειοκρατια, χρειαζονται πολλες υπογραφες, σφραγίδες, ταλαιπωρια... Τεσπα θα του πω να κανει μια αιτηση, να περασει απο επιτροπη, συμβουλιο και βλεπουμε :grin: Σε κανα εξαμηνο θα ξερει αν εγκριθει η οχι :grin:

:2funny: :2funny: Άτιμη γραφειοκρατία, μέχρι και στο μπου κυριαρχεί! Μετά θέλουμε να στρώσει το κράτος!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Εφιάλτης σου'χω γίνει μωρή ξεφωνημένη πουστόγρια. Να'ναι καλά η Ντάρια που μας είπε τα κατορθώματα σου και θα'χουμε να γελάμε για χρόνια ακόμη.  :fuck2:

Ο Τραμούλης είναι μπάϊ ;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
τα κριτήρια μου είναι αυτά που γράφεις γελοίο υποκείμενο και ο τρόπος με τον οποίο απαντάς σε μέλη τα οποία απαξιούν ακόμη και να παραθέσουν τις μαλακίες σου .. .τι νομίζεις ότι βρίζοντας θα σε προσέξει κανένας ??

σαν την πιεξούλα και εσύ στραβογαμημένη μου φαίνεσαι...

Αφού αυτά είναι τα κριτήριά σου,  μπορεί κάποιος επάξια να σε χαρακτηρίσει ως ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΑΛΑΚΑ (κλαπ, κλαπ, χειροκρότημα). Εύγε, όσο πιο πολλά φράγκα βγάζεις τόσο πιο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι. Το βρήκες, είμαι στραβογαμημένος. Αν ήμουν ένας σκατόψυχος χοντροκώλης σαν εσένα, που δεν τον γουστάρουν ούτε τα άντερά του, φαντάζομαι ότι θα είχα ματώσει τον πούτσο μου από τα γαμήσια. Όσο για τα βρισίδια, εσύ και μερικοί άλλοι είστε τόσο μα τόσο ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, που το θεωρώ υποχρέωσή μου να σας μπινελικώνω.

Εσύ πάλι φαντάζομαι ότι κατά καιρούς που έχεις βρίσει με τον πιο χυδαίο τρόπο, που έχεις πιάσει μέσα στη σκατοψυχιά σου οικογένειες κτλ, εξυπηρετείς κάποια άλλη ανάγκη σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφού αυτά είναι τα κριτήριά σου,  μπορεί κάποιος επάξια να σε χαρακτηρίσει ως ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΑΛΑΚΑ (κλαπ, κλαπ, χειροκρότημα). Εύγε, όσο πιο πολλά φράγκα βγάζεις τόσο πιο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι. Το βρήκες, είμαι στραβογαμημένος. Αν ήμουν ένας σκατόψυχος χοντροκώλης σαν εσένα, που δεν τον γουστάρουν ούτε τα άντερά του, φαντάζομαι ότι θα είχα ματώσει τον πούτσο μου από τα γαμήσια. Όσο για τα βρισίδια, εσύ και μερικοί άλλοι είστε τόσο μα τόσο ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, που το θεωρώ υποχρέωσή μου να σας μπινελικώνω.

Εσύ πάλι φαντάζομαι ότι κατά καιρούς που έχεις βρίσει με τον πιο χυδαίο τρόπο, που έχεις πιάσει μέσα στη σκατοψυχιά σου οικογένειες κτλ, εξυπηρετείς κάποια άλλη ανάγκη σου.

τις υποχρεώσεις σου να τις βάλεις στον κώλο σου μαλακα....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τελικα γιατι εσκασε το θεμα με τον καρατζαφερη? Γιατι δεν πηγε στην ΝΔ η για να τον αναγκασουν να παει ωστε το θεμα να παει στα συρταρια μαζι με τα αλλα????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Κρα κάνει η κωλοτρυπίδα του. Την παρακαλάγε τη Ντάρια να του χώνει τους πιο μεγάλους δονητές για να χύσει.

:new_shocked:

Και τα παιδιά πως τα έκανε ;

Με εξωσωματική όπως ο Καραμανλής ;  :2funny: :2funny: :2funny:

( σημ. Δεν μιλάμε για τα παιδιά, μιλάμε για τον τρόπο που προέκυψαν )

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Τυπε εισαι ο αντικαταστατης μου μαζι με κατι αλλους....! Τα ιδια με σενα του ελεγα καποτε αλλα τσαμπα χανεις τα λογια σου τσαμπα σπας τα νευρα σου...! Εγω το απολαμβανω να κραζω το τριο στουντζες. Ελπιζω και εσυ το ιδιο ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
επιτηδες τυπε
για να πεσει φακελακι :grin:

Τελικά είναι μια μικρογραφία του ένδοξου ελληνικού κράτους και το μπου  :grin:.

Eμ, αρα καλα λεει ο τραμουντανας, χρειαζομαστε τροικα :grin:

Αλίμονο, λέω από βδομάδα να στήσουμε στον παντογνώστη μας άγαλμα. Θα χρειαστεί να κλείσουν 2-3 λατομεία στην τελική για να αποτυπώσουμε την αφεντιά του όπως πρέπει, αλλά χαλάλι.

τις υποχρεώσεις σου να τις βάλεις στον κώλο σου μαλακα....

Το χοντραίνεις...  :2funny: Περιμένω μετά να μου πεις πόσο έτοιμος είσαι να φαπώσεις αυθάδεις πιτσιρικάδες που σου τη μπαίνουν  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ρε παιδια ,υπάρχει η φήμη ότι ο Παπαζόλης
τον ακούμπησε στον Τραμου... :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιό νικ έχει τώρα ο  Παπαζόλης ;  :huh:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τυπε εισαι ο αντικαταστατης μου μαζι με κατι αλλους....! Τα ιδια με σενα του ελεγα καποτε αλλα τσαμπα χανεις τα λογια σου τσαμπα σπας τα νευρα σου...! Εγω το απολαμβανω να κραζω το τριο στουντζες. Ελπιζω και εσυ το ιδιο ;)

Ότι χάνω τα λόγια μου είναι σίγουρο. Με το χοντρόγερο μπινελικώνομαι χρόνια τώρα. Σταθερή αξία, τόσο σταθερή όσο η σκατοψυχιά που τον διακρίνει. Ναι, θα μπορούσα να πω ότι το μπινελίκωμα σε σκουλίκια αποτελεί μια μικρή μορφή διασκέδασης :).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βούλωσέ το ρε καθυστερημένε πράσινε γυμνοσάλιαγκα. Τη 1 ποστάρεις στημένες δημοσκοπήσεις, στο βουλώνω και μου λες "αι ρε" (αυτό καταφέρνεις να ψελλίσεις, ΤΙΠΟΤΑ άλλο), την άλλη βρίζεις τους  άνεργους ως τεμπέληδες και στο βουλώνω, λέγοντάς μου ότι αυτά που λέω δεν είναι σχετικά με το θρεντ και δεν απαντάς σε αοριστολογίες (!!!),  όλο στην πίπα είσαι από τους ΠΑΝΤΕΣ εδώ μέσα.

Θυμάμαι πριν 2 χρόνια είχε το γαμημένο το κόμμα σου συγκέντρωση. Μπαίνει στο μετρό ένας μαλάκας 50αρης με το πράσινο σημαιάκι ανά χείρας μαζί με ένα χούφταλο παρέα (παίζει να είχε και Αλτσχάιμερ το χούφταλο). Έτρωγε το ΒΡΙΣΙΔΙ από περαστικούς στο μετρό (το πιο ήπιο που άκουσα ήταν "πέτα το κωλόπανο, τι το κρατάς"). Ο τύπος είχε κλάσει μέντες. Τον κοιτούσα με ένα ειρωνικό χαμόγελο και η απελπισία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Παίζει να ήσουν και εσύ σκουλίκι. Ή ο άλλος ο μαλάκας που ποστάρει ο ναύαρχος στη φωτογραφία που βλέπουμε ένα μουστάκια να έχει πάρει το γιωργάκη από πίσω με τη σημαία ανά χείρας. Πόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ να υπάρχουν ακόμα?

μην μου κλαψεις και δεν εχω και χαρτομαντηλα

10 σειρες για να μην πεις τιποτα

ΟΥΣΤ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί να κλάψω ρε κακόμοιρε τζέι χόνι? Ειδικά με την πάρτη σου, μόνο να γελάσω μου βγαίνει πέρα από το καθιερωμένο μπινελίκωμα. Πίπα κώλο σε πηγαίνουν εδώ μέσα όλοι, πίπα κώλο και στην πραγματική ζωή. Ούτε 5 βήματα δεν μπορείς να κάνεις με το γαμημένο το σημαιάκι σου χωρίς να σε αρχίσουν στις ροχάλες γαμωσκούλικο.

PS: Ήταν 5 σειρές. Πέρα από το πρόβλημα της γραφής, θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις ούτε τις βασικές πράξεις αριθμητικής. Κανονικά δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους που υστερούν σε ένα από τα δύο, αλλά εσύ το παίζεις και υπεράνω τρομάρα σου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιατί να κλάψω ρε κακόμοιρε τζέι χόνι? Ειδικά με την πάρτη σου, μόνο να γελάσω μου βγαίνει πέρα από το καθιερωμένο μπινελίκωμα. Πίπα κώλο σε πηγαίνουν εδώ μέσα όλοι, πίπα κώλο και στην πραγματική ζωή. Ούτε 5 βήματα δεν μπορείς να κάνεις με το γαμημένο το σημαιάκι σου χωρίς να σε αρχίσουν στις ροχάλες γαμωσκούλικο.

PS: Ήταν 5 σειρές. Πέρα από το πρόβλημα της γραφής, θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις ούτε τις βασικές πράξεις αριθμητικής. Κανονικά δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους που υστερούν σε ένα από τα δύο, αλλά εσύ το παίζεις και υπεράνω τρομάρα σου.

αυτο ειναι γυφτουλα

το μονο που ξερεις ειναι να ριχνεις μπινελικια χωρις να λες τιποτα επι της ουσιας

οσο αν ξερω αριθμητικη ξεστραβωσου και μετρησε

Συνημμένα

• ScreenHunter_137 Nov. 14 07.39.jpg
    ScreenHunter_137 Nov. 14 07.39.jpg
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom