Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορεί να απέχουν αλλά η πολιτική του συμμαζέματος του δημοσίου είναι η μόνη εφικτή... διαφωνώ στην υπερφορολόγηση (κύρια των επιχειρήσεων) και με τον ΕΝΦΙΑ με τον τρόπο που μπήκε (θα τον ήθελα δημοτικό φόρο με παράλληλη απαλλαγή του προυπολογισμού από τις δαπάνες για την τοπική αυτοδιοίκηση)...

επίσης διαφωνώ στην πολιτική επί του ασφαλιστικού την οποία θα την ήθελα ακόμη περισσότερο περιοριστική έτσι ώστε να απαλλαγεί ο προυπολογισμός από το βάρος των ταμείων...

συμφωνω με τις κινήσεις στην υγεία (όπου επίσης θα ήθελα μεγαλύτερες τομές όπως για παράδειγμα η υποχρεωτική επίσκεψη σε γενικό γιατρό πριν την επίσκεψη σε ειδικό ή ακόμη δραστικότερη περικοπή των φαρμακευτικών δαπανών...

επίσης κλείσιμο και ξαναστήσιμο από την αρχή όλων των φορέων του δημοσίου (από μηδενική βάση και με επαναπρόσληψη μετά από αξιολόγηση προσωπικού) ...

και πολλά άλλα τέτοια...

Nα σου κανω μια ερωτηση επι προσωπικου? Αφου τα πιστευω σου πορρω απεχουν απο τα οσα πραττει η παρουσα κυβερνηση και τα κομματα που την αποτελουν ( που με ΔΙΚΕΣ τους κυβερνησεις συσσωρευτηκαν τα προβληματα και λαθη και φτασαμε στην καταρρευση ), γιατι εκτιθεσαι και τους υπερασπιζεσαι, προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μετά το βίντεο του σιχαμένου δεξιού Γιώργου Γεωργαντά, άλλο ένα ρουσφέτι, από τον τζουυζούκο αυτή τη φορά.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/anergh_se_gewrgiadh_sto_twitter_eimai_noshleutria_me_8_xronia_proyphresia_se_kai_eimai_anergh_kante_kati.3138216.html[/video]][video]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/anergh_se_gewrgiadh_sto_twitter_eimai_noshleutria_me_8_xronia_proyphresia_se_kai_eimai_anergh_kante_kati.3138216.html[/video]

Κοπρόσκυλα νεοδημοκράτες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και μια και μιλαμε για ΦΠΑ με τις επιστροφες ΦΠΑ τι γινεται?
Και για ασφαλιστικο περιμενω απαντηση απο τους απολογητες σαμαρα - βενιζελου, στην ερωτηση τι θα γινει με τα ελλειματα των ασφαλιστικων ταμειων. Ποσα ειναι αυτα ( αν ξερουν με πηγες) και τι θα απογινουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και για ασφαλιστικο περιμενω απαντηση απο τους απολογητες σαμαρα - βενιζελου, στην ερωτηση τι θα γινει με τα ελλειματα των ασφαλιστικων ταμειων. Ποσα ειναι αυτα ( αν ξερουν με πηγες) και τι θα απογινουν
τυπε δεν θα παντησει κανεις σε αυτα
τους φερνεις σε δυσκολη θεση :S

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδή είναι ρουσφέτι να προωθήσεις ένα βιογραφικό κάπου που ξέρεις ότι ζητάνε κόσμο ???

δηλαδή αυτό είναι ρουσφέτι ??

Μη γίνεσαι γραφικός ρε γεροτράνυ.
Δηλαδή αν θέλω να πάω στη Vodafone θα το στείλω σε σένα το CV μου; Γιατί; Θα με προωθήσεις; Με ξέρεις;

Η μαλακισμένη λέει ότι ψάχνει για δουλειά και μας λέει και ότι είναι από ΝΔ. Όταν εσύ ψάχνεις για δουλειά, γράφεις και τί ψηφίζεις στο βιογραφικό σου;
Εγώ το βρίσκω τουλάχιστο γελοίο.
Και στο κάτω κάτω τί είναι ο Άδωνης; Εργοδότης;
Και αντί να την στείλει στο καλό, της λέει να στείλει βιογραφικό... φόρα παρτίδα. Ο μαλάκας.
Αλλά έτσι είναι οι δεξούληδες. Μακραν οι πιο κρατικοδίετοι και βυσματωμένοι. Ο φιλελευθερισμός τους μάρανε.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά έτσι είναι οι δεξούληδες. Μακραν οι πιο κρατικοδίετοι και βυσματωμένοι. Ο φιλελευθερισμός τους μάρανε.

Μαν, σαν τα μπλε κομματοσκυλα δεν εχει. Ο δεξιος δεν θα βολεψει απλα ενα παιδακι στο δημοσιο. Θαβαλει παιδια, εγγονια και το σκυλο του ακομα.
Μιλουσα με δεξιο ΔΥ σκετη βυσματαποθηκη. Ειχε διορισει τα παιδια του, τις κορες κατι γνωστων που ειχε υποχρεωση και μια φορα μου εβριζε βουλευτη, νυν υπουργο, γιατι δεν μπορεσε να του διορισει και τη γυναικα του (!) λογω κραυγαλεας ελλεψης προσοντων.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σε αυτό εχεις δικιο. Όμως οι ρυθμισεις για τα ληξιπρόθεσμα χρεη συν οι ρυθμισεις για τα κοκκινα δανεια ελαφραινουν πολύ κοσμο αντικειμενικα.
Θυμασαι που σου ελεγα κατσε να εφαρμοστει ο νομος...? Κατσε να καθαρογραφτει θα αλλαξει παλι...! Ποιον ακριβως βοηθησε τυπε? Θες να μας πεις? Τιμωρει οποιος ειναι συνεπεις και πληρωνει στην ωρα του με την οποια δυσκολια. Και επειδη αυτος ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ στερειτε πιθανον και τα βασικα πατε και τον τιμωρητε. Μπραβο τυπε μπραβο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εχουμε πρωτογεννες πεονασμα τι την θες την επιστροφη ΦΠΑ τυπε? Οσο για το ασφαλιστικο δεν θα μαθεις ΠΟΤΕ οπως και ο υπολοιπος κοσμος. Απο το 2015 360 βασικη συνταξη για ΟΛΟΥΣ και ΕΑΝ εχει το ταμειο θα δινει. Α και που εισαι ενοποιουνται ολα τα ταμεια. Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ετσι?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
A ξεχασα ρε τον αδικησα. Ειπε οτι " πεταχτηκαν οι απλυτοι (!!!) απο τα πανεπιστημια". Πως δεν υποκλιθηκαμε με δεος σε ενα τετοιο δοξασμενο κατορθωμα που θα μεινει με χρυσα γραμματα στην ιστορια?  :jerking:

ΥΓ το μαλακας δε το " συνυπογραφω" τυπε :grin: Οκ μπορει να λεει τις λακαμιες του αιωνα, αλλα ειναι αξιοπρεπης και δε βριζει. Υποτιθεται βεβαια, θα επρεπε να κοιταω και εγω τωρα να μη " εχομεν τοιαυτους χαρακτηρισμους", αλλα στο μπουρδελα ειμαστε οχι στις ουρσουλινες  :rolleyes:

Σπουδαίο κατόρθωμα. Είναι δύσκολο να βάλεις τους ματατζήδες να σπάσουν στο ξύλο διαδηλωτές-φοιτητές κτλ με την πρώτη ευκαιρία. Όπως το είπες, υποκλινόμαστε όλοι.

Κοίτα φίλε, στα βιβλία μου ένας άνθρωπος που λέει μαλακίες ξανά και ξανά, πως να το κάνουμε, είναι μαλάκας. Όπως το είπες και εσύ, στο bourdela είμαστε. Τα μπινελίκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σάιτ :). Τίποτα δεν τον εμποδίζει να προβεί στους ίδιους χαρακτηρισμούς και χειρότερους (περιμένει άδεια από τη διοίκηση όμως  :2funny:). Το ότι δεν προβαίνει σε χαρακτηρισμούς δεν μου λέει κάτι. Όταν συνεχώς επικροτεί τις σκατόψυχες απόψεις του τραβομούνη π.χ (όπως τα χυδαία μπινελίκια του για μια 15αχρονη κοπελίτσα τις προάλλες στο θρεντ με τους ελεγκτές) η αξιοπρέπειά του πάει περίπατο.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Α και που εισαι ενοποιουνται ολα τα ταμεια. Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ετσι?

Μεταξυ μας ρε μαν και τα λεγομενα "ευγενη" ταμεια εγιναν γαλαζοαιματα και πλουσια απο τις εισφορες υπερ τριτων που πληρωναμε εγω και εσυ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σπουδαίο κατόρθωμα. Είναι δύσκολο να βάλεις τους ματατζήδες να σπάσουν στο ξύλο διαδηλωτές-φοιτητές κτλ με την πρώτη ευκαιρία. Όπως το είπες, υποκλινόμαστε όλοι.

Κοίτα φίλε, στα βιβλία μου ένας άνθρωπος που λέει μαλακίες ξανά και ξανά, πως να το κάνουμε, είναι μαλάκας. Όπως το είπες και εσύ, στο bourdela είμαστε. Τα μπινελίκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σάιτ :). Τίποτα δεν τον εμποδίζει να προβεί στους ίδιους χαρακτηρισμούς και χειρότερους (περιμένει άδεια από τη διοίκηση όμως  :2funny:). Το ότι δεν προβαίνει σε χαρακτηρισμούς δεν μου λέει κάτι. Όταν συνεχώς επικροτεί τις σκατόψυχες απόψεις του τραβομούνη π.χ (όπως τα χυδαία μπινελίκια του για μια 15αχρονη κοπελίτσα τις προάλλες στο θρεντ με τους ελεγκτές) η αξιοπρέπειά του πάει περίπατο.

Tυπε υπαρχει διοικηση ασκει σοβαρα τα καθηκοντα της στο φορουμ και οι αποφασεις της εφαρμοζονται παραυτα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχουμε πρωτογεννες πεονασμα τι την θες την επιστροφη ΦΠΑ τυπε? Οσο για το ασφαλιστικο δεν θα μαθεις ΠΟΤΕ οπως και ο υπολοιπος κοσμος. Απο το 2015 360 βασικη συνταξη για ΟΛΟΥΣ και ΕΑΝ εχει το ταμειο θα δινει. Α και που εισαι ενοποιουνται ολα τα ταμεια. Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ετσι?
οτι δεν θα εχει τυπε :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θυμασαι που σου ελεγα κατσε να εφαρμοστει ο νομος...? Κατσε να καθαρογραφτει θα αλλαξει παλι...! Ποιον ακριβως βοηθησε τυπε? Θες να μας πεις? Τιμωρει οποιος ειναι συνεπεις και πληρωνει στην ωρα του με την οποια δυσκολια. Και επειδη αυτος ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ στερειτε πιθανον και τα βασικα πατε και τον τιμωρητε. Μπραβο τυπε μπραβο

όταν εγώ φώναζα και έλεγα καμμία ανοχή και ούτε δόσεις ούτε τίποτε εσυ έσκουζες....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αι λουφαξε ρε που θελεις και επιχειρηματα

Βούλωσέ το ρε καθυστερημένε πράσινε γυμνοσάλιαγκα. Τη 1 ποστάρεις στημένες δημοσκοπήσεις, στο βουλώνω και μου λες "αι ρε" (αυτό καταφέρνεις να ψελλίσεις, ΤΙΠΟΤΑ άλλο), την άλλη βρίζεις τους  άνεργους ως τεμπέληδες και στο βουλώνω, λέγοντάς μου ότι αυτά που λέω δεν είναι σχετικά με το θρεντ και δεν απαντάς σε αοριστολογίες (!!!),  όλο στην πίπα είσαι από τους ΠΑΝΤΕΣ εδώ μέσα.

Θυμάμαι πριν 2 χρόνια είχε το γαμημένο το κόμμα σου συγκέντρωση. Μπαίνει στο μετρό ένας μαλάκας 50αρης με το πράσινο σημαιάκι ανά χείρας μαζί με ένα χούφταλο παρέα (παίζει να είχε και Αλτσχάιμερ το χούφταλο). Έτρωγε το ΒΡΙΣΙΔΙ από περαστικούς στο μετρό (το πιο ήπιο που άκουσα ήταν "πέτα το κωλόπανο, τι το κρατάς"). Ο τύπος είχε κλάσει μέντες. Τον κοιτούσα με ένα ειρωνικό χαμόγελο και η απελπισία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Παίζει να ήσουν και εσύ σκουλίκι. Ή ο άλλος ο μαλάκας που ποστάρει ο ναύαρχος στη φωτογραφία που βλέπουμε ένα μουστάκια να έχει πάρει το γιωργάκη από πίσω με τη σημαία ανά χείρας. Πόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ να υπάρχουν ακόμα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βούλωσέ το ρε καθυστερημένε πράσινε γυμνοσάλιαγκα. Τη 1 ποστάρεις στημένες δημοσκοπήσεις, στο βουλώνω και μου λες "αι ρε" (αυτό καταφέρνεις να ψελλίσεις, ΤΙΠΟΤΑ άλλο), την άλλη βρίζεις τους  άνεργους ως τεμπέληδες και στο βουλώνω, λέγοντάς μου ότι αυτά που λέω δεν είναι σχετικά με το θρεντ και δεν απαντάς σε αοριστολογίες (!!!),  όλο στην πίπα είσαι από τους ΠΑΝΤΕΣ εδώ μέσα.

Θυμάμαι πριν 2 χρόνια είχε το γαμημένο το κόμμα σου συγκέντρωση. Μπαίνει στο μετρό ένας μαλάκας 50αρης με το πράσινο σημαιάκι ανά χείρας μαζί με ένα χούφταλο παρέα (παίζει να είχε και Αλτσχάιμερ το χούφταλο). Έτρωγε το ΒΡΙΣΙΔΙ από περαστικούς στο μετρό (το πιο ήπιο που άκουσα ήταν "πέτα το κωλόπανο, τι το κρατάς"). Ο τύπος είχε κλάσει μέντες. Τον κοιτούσα με ένα ειρωνικό χαμόγελο και η απελπισία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Παίζει να ήσουν και εσύ σκουλίκι. Ή ο άλλος ο μαλάκας που ποστάρει ο ναύαρχος στη φωτογραφία που βλέπουμε ένα μουστάκια να έχει πάρει το γιωργάκη από πίσω με τη σημαία ανά χείρας. Πόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ να υπάρχουν ακόμα?

άμα κρίνω από τα γραφόμενα σου πολλοί.. αυξάνονται κατά ένα με την αφεντιά σου...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Tυπε υπαρχει διοικηση ασκει σοβαρα τα καθηκοντα της στο φορουμ και οι αποφασεις της εφαρμοζονται παραυτα :grin:

Ρε μαν δώστου μια ενυπόγραφη άδεια όπου έχει το ελεύθερο να βρίζει χωρίς να τον τιμωρήσετε! Δεν τον λυπάσαι, να τρώει μπινελίκια συνέχεια και να μην μπορεί να απαντήσει αντίστοιχα? (καλό και αυτό, κρατάει την αξιόπρέπειά του μέχρι να του δώσουν το ελεύθερο να την απολέσει με τα μπινελίκια!).

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
όταν εγώ φώναζα και έλεγα καμμία ανοχή και ούτε δόσεις ούτε τίποτε εσυ έσκουζες....
Εσυ κραζεις γενικα...υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν οντως να πληρωσουν και αλλοι που απλα δεν γουσταρουν.Υπαρχουν και αυτοι που δεν θα βαλουν πετρελαιο η θα κοψουν τα βασικα για να πληρωσουν και το κρατος αντι να τους δωσει μια ανασα τους τιμωρει

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
άμα κρίνω από τα γραφόμενα σου πολλοί.. αυξάνονται κατά ένα με την αφεντιά σου...

Από σένα περιμένω μια απάντησή σου ως προς αυτό:

μίλησε και ο κύριος τίποτε...

Από που εξάγεις αυτό το συμπέρασμα? Από την τροφαντή κωλάρα σου? Ποια είναι τα κριτήρια σου ρε χοντρέ σκατόψυχε γαμιόλη? Όλοι σε κράζουν και έχεις το γαλάζιο κομματόσκυλο να σε αβαντάρει που και που και το καθυστερημένο πράσινο σκουλήκι (ακά τζέι χόνυ 64 που δεν ξέρει να γράψει ούτε το όνομά του στα αγγλικά) να ψιλοσαπορτάρει όταν δεν σου λέει για βιάγκρα και συναφή "αστεία" που τα θεωρεί διασκεδαστικά ΜΟΝΟ ο εγκέφαλός του που βρίσκεται ένα στάδιο πριν τη λοβοτομή. Η δικιά σου σπουδαιότητα έγκειται στο γεγονός ότι καθαρίζεις 5 φράγκα? ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ RESPECT!

Κατά τα άλλα, με πλήγωσες τώρα που μου την είπες με τόσο έξυπνο τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom