Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
για τον λαφαζανη ρωτησες.δεν μουπες ψαχνεις αντρα...ich liebe dich
Παναγιώτη εσύ ?
οχι παναγιοτης παντως
για τον λαφαζανη ρωτησες.δεν μουπες ψαχνεις αντρα...ich liebe dich
Παναγιώτη εσύ ?
Αμε, θα φοραω στολη εμπολαΤους ψηφοφόρους της κωνσταντοπούλου δεν θέλεις να τους γνωρίσεις?
για τον λαφαζανη ρωτησες.δεν μουπες ψαχνεις αντρα...
οχι παναγιοτης παντως
υπαρχει τμημα αντιστοιχο στο σαιτΘα μου βρει ο Αλέξη
Δεν αναλυω τιποτα. Γιατι όταν σου ειπα εγω ότι οποιος ψηφιζει συριζα είναι συριζα μου ειπες να παω να γαμηθω, ενώ όταν σου το ειπε άλλος, απαντησες "όχι φιλε" και μιλησες σαν ανθρωπος.Για ανέλυσε αυτό το "χωρίς λόγο" ;
1ον Εσύ έβαλες ΟΛΟΥΣ ετσιθελικά, και απολυταρχικά στο ίδιο τσουβάλι. Ο άλλος είπε και 2 λόγια παραπάνωΔεν αναλυω τιποτα. Γιατι όταν σου ειπα εγω ότι οποιος ψηφιζει συριζα είναι συριζα μου ειπες να παω να γαμηθω, ενώ όταν σου το ειπε άλλος, απαντησες "όχι φιλε" και μιλησες σαν ανθρωπος.
Ξεπερασε την εμπαθεια που εχεις για καποιον περιεργο λογο μαζι μου, και ξαναμιλάμε.
Για την ωρα μπαινεις σε μαυρη λιστα μαζι με κατι αλλους.
Τι επρεπε, να μας δωσουν παρασημο που τον παιζουμε και με τα δυο χερια και κανουμε...εκλογες χωρις λογο?
Δεν αναλυω τιποτα. Γιατι όταν σου ειπα εγω ότι οποιος ψηφιζει συριζα είναι συριζα μου ειπες να παω να γαμηθω, ενώ όταν σου το ειπε άλλος, απαντησες "όχι φιλε" και μιλησες σαν ανθρωπος.
Ξεπερασε την εμπαθεια που εχεις για καποιον περιεργο λογο μαζι μου, και ξαναμιλάμε.
Για την ωρα μπαινεις σε μαυρη λιστα μαζι με κατι αλλους.
Εγω δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω Αδωνη γιατι ψηφιζω σε άλλη περιφερεια.
Αν πολιτευοταν όμως στην περιφερεια μου, θα τον ψηφιζα. Βούλτεψη όχι.
πουλια στον αερα πιανεις εσυΕ όχι και Άδωνη... Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο ότι έχει πολύ χαμηλό IQ
πουλια στον αερα πιανεις εσυ
Χαχαχαχαχαχαχχα. Ναι ναι, για ν οδηγήσει τη ΝΔ στο 5% σα το Γιωργάκη και τη καταστροφήΑφού είναι τόσο έξυπνος γιατί δε τον κάνετε και πρόεδρο της ΝΔ ;
Χαχαχαχαχαχαχχα. Ναι ναι, για ν οδηγήσει τη ΝΔ στο 5% σα το Γιωργάκη και τη καταστροφή
26% με 29% ίσως και 30%.Κάτσε πρώτα να δούμε ο Σαμαράς που θα την φτάσει μέχρι να φύγει γιατί στις επόμενες εκλογές το 20% δε το βλέπω να το πιάνει.
Εκτός και αν δουλέψουν τόσο καλά τα κανάλια και φοβίσουν και νεώτερους εκτός από τους ηλικιωμένους.
Σκεφτομαι οτι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευθυνη των κομματων της συγκυβερνησης ειναι οτι αφησαν ενα παρδαλό μπουλούκι υπό την ηγεσία ενός ημιμαθούς-ημιαγραμματου και εντελώς απαίδευτου πρώην κνιτη να φτάσει να διεκδικεί την εξουσία... αν δεν ηταν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ επικινδυνο για την Ελλαδα, στην οποια ολοι μας εχουμε επενδυσει, θα ηταν κωμικο...
Δυστυχως ειναι στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ, όλων οσων καταλαβαινουμε ποσο χαμηλοτερα ακομα μπορει να πεσει αυτη η χωρα, και ποσα ακομα εχουμε να χασουμε (γιατι ολοι μας - ακομα και οι τωρινοι ανεργοι και χαμηλοσυνταξιουχοι - εχουμε να χασουμε το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας...), να αντισταθουμε στην φαιδροτητα και τον οππορτουνισμο και να στηριξουμε την Ευρωπαϊκη προοπτικη της χωρας, αποδεχομενοι ολα τα λαθη και τις αστοχιες που εγιναν τα τελευταια χρονια αλλα αναγνωριζοντας και τα - οχι ασημαντα - βηματα προοδου που εγιναν την τελευταια 2ετια σε ορισμένους τομείς ...
Θα ηθελα να ειχαν γινει πολυ περισσοτερα μεταρρυθμιστικα βηματα? Βεβαιως! Με ενοχλουν οι λαικοδεξιες παραχωρησεις και τοποθετησεις που εγιναν μετα τις ευρωεκλογες? Προφανεστατα! Θα συνεχισω να πιεζω για περισσοτερο φιλελευθερη και αναπτυξιακη πολιτικη? Οπωσδηποτε!
και τοτε ξυπνησες
Την κρισιμη ομως στιγμη, οταν κρινεται το μελλον της Ελλαδας και οταν ελλοχευει ο κινδυνος ενος πρωτου κομματος γεματου απο κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες και ερασιτεχνες αυτοαποκαλουμενους "μαρξιστες", του οποιου κομματος ο αρχηγος εχει μιλησει ανοιχτα για εθνικοποιηση των τραπεζων, επανιδρυση της ΟΑ και ακυρωση της παραχωρησης των αεροδρομιων, και τα σοβαροτερα στελεχη συνεχιζουν να λενε μπουρδες οπως οτι "θα δανειζομαστε μονο για επενδυσεις"...
... η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ειναι η ψηφος στη ΝΔ (και η μαχη να μαζεψουμε οσες ψηφους μπορουμε) που ελαχιστοποιει την πιθανοτητα πρωτιας του συνοθυλευματος του ΣΥΡΙΖΑ...
και τοτε ξυπνησεςΣκεφτομαι οτι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευθυνη των κομματων της συγκυβερνησης ειναι οτι αφησαν ενα παρδαλό μπουλούκι υπό την ηγεσία ενός ημιμαθούς-ημιαγραμματου και εντελώς απαίδευτου πρώην κνιτη να φτάσει να διεκδικεί την εξουσία... αν δεν ηταν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ επικινδυνο για την Ελλαδα, στην οποια ολοι μας εχουμε επενδυσει, θα ηταν κωμικο...
Δυστυχως ειναι στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ, όλων οσων καταλαβαινουμε ποσο χαμηλοτερα ακομα μπορει να πεσει αυτη η χωρα, και ποσα ακομα εχουμε να χασουμε (γιατι ολοι μας - ακομα και οι τωρινοι ανεργοι και χαμηλοσυνταξιουχοι - εχουμε να χασουμε το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας...), να αντισταθουμε στην φαιδροτητα και τον οππορτουνισμο και να στηριξουμε την Ευρωπαϊκη προοπτικη της χωρας, αποδεχομενοι ολα τα λαθη και τις αστοχιες που εγιναν τα τελευταια χρονια αλλα αναγνωριζοντας και τα - οχι ασημαντα - βηματα προοδου που εγιναν την τελευταια 2ετια σε ορισμένους τομείς ...
Θα ηθελα να ειχαν γινει πολυ περισσοτερα μεταρρυθμιστικα βηματα? Βεβαιως! Με ενοχλουν οι λαικοδεξιες παραχωρησεις και τοποθετησεις που εγιναν μετα τις ευρωεκλογες? Προφανεστατα! Θα συνεχισω να πιεζω για περισσοτερο φιλελευθερη και αναπτυξιακη πολιτικη? Οπωσδηποτε!
Την κρισιμη ομως στιγμη, οταν κρινεται το μελλον της Ελλαδας και οταν ελλοχευει ο κινδυνος ενος πρωτου κομματος γεματου απο κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες και ερασιτεχνες αυτοαποκαλουμενους "μαρξιστες", του οποιου κομματος ο αρχηγος εχει μιλησει ανοιχτα για εθνικοποιηση των τραπεζων, επανιδρυση της ΟΑ και ακυρωση της παραχωρησης των αεροδρομιων, και τα σοβαροτερα στελεχη συνεχιζουν να λενε μπουρδες οπως οτι "θα δανειζομαστε μονο για επενδυσεις"...
... η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ειναι η ψηφος στη ΝΔ (και η μαχη να μαζεψουμε οσες ψηφους μπορουμε) που ελαχιστοποιει την πιθανοτητα πρωτιας του συνοθυλευματος του ΣΥΡΙΖΑ...
δεν βαρεθήκατε να φτιαχνετε κλωνους? 2 ατομα ειστε ολοι κι ολοι.
Προς το παρον μπολσεβίκος δεν είναι ο Τσιπρας αλλα ο στουρναρας, καραβιτης, και η παρεα τους που εξαθλιωσαν την ελευθερη οικονομια, και εβαλαν τις βασεις για δημευση αλλα τσαουσεσκου της ακίνητης περιουσιας των ελληνων :S
πιο κουμμουνιστες κ απο τους κουμμουνιστες τυπε ;)