Επισκέπτης
Η τρομολαγνεια αγαπητε μου δεν γινεται για να εκλεγεί προεδρος. Γινεται για να κερδισει τις εκλογες.
καιι πιστευεις οτι θα καταφερει???
ασε που τα νεα μετρα περιμενουν στη γωνια
Η τρομολαγνεια αγαπητε μου δεν γινεται για να εκλεγεί προεδρος. Γινεται για να κερδισει τις εκλογες.
4 ναυτιλιακές συν ξενοδοχικές επιχειρήσεις συν συν και τραβάει το μήνα 150χιλιάρικα από τη τράπεζα και δε πληρώνει ευρώ γιατί είναι κέρδη από ναυτιλιακές επιχειρήσεις που είναι βάση νόμου αφορολόγητα. Και πλήρωσε εσύ (όχι εσύ προσωπικά) μαλάκα που βγάζεις το χρόνο 15χιλιάρικα ένα μηνιάτικο σου στην εφορία. Σακ σεξ στόρυ λέμεεεεεεεεεεεε
Eδω ολο το βιντεο τυπε..!Μπορώ να σου πω για παλιό μου εργοδότη που έχει το Μ Βρετάνια πως την ετιαρεία που έχει για τις ακίνητες περιουσίες του τη πούλησε σε μια οφσορ εταιρεία που ελέγχει ο ιδιος
Ναι, πιστευω ότι μπορει να τα καταφερει. Πολύ δε περισσοτερο εν οψει κομματος ΓΑΠ που θα κοψει από τον Συριζα.καιι πιστευεις οτι θα καταφερει???
ασε που τα νεα μετρα περιμενουν στη γωνια
Ο λογος είναι παντα ΕΝΑΣ και λεγεται αγχος της ευθύνης.
χαχααχχαχαα ελα ουτε εσυ το πιστευεις αυτο τωρα χαχαχαχαχαχαχα.Για αυτο ο Βενιζελος εχει τρελαθει γιατι ο ΓΑΠ θα κοψει ψηφους απο τον ΣυριζαΝαι, πιστευω ότι μπορει να τα καταφερει. Πολύ δε περισσοτερο εν οψει κομματος ΓΑΠ που θα κοψει από τον Συριζα.
Αυτό πιστευω τρελαινει τον Σαμαρα περισσοτερο.
Βλεπει την ευκαιρια να τελειωσει τον Συριζα και μουρλαίνεται στο αγχος να τα καταφερει.
Τι σχεση εχει αυτό? Εχει ή όχι την ευθυνη της διακυβερνησης? Και ποιος σου ειπε ότι αποδοκιμαστηκε η κυβερνηση στις ευρωεκλογες?ποιος εχει το αγχος της ευθυνης???? αφου ο λαος αποδοκιμασε τις πολιτικες του εμπρακτα στις ευρωεκλογες
Τους καημένους.Κατάκοπος, κουρασμένος, εκνευρισμένος, με ελλειψη υπνου, τρεμουλο στα χερια.
Καμια φορα σκέφτομαι ότι εμεις από τον καναπέ κανουμε πλακιτσα αλλά αυτοι οι ανθρωποι συντρίβονται σωματικα και ψυχικα, ειδικα όταν εχουν τετοιο βαρος στις πλατες τους. Χωρις πλακα.
Αμφιβαλλει κανενας ότι αν αναλαβει ο Τσιπρας, σε δυο χρονια θα εχει ασπρισει ενώ τωρα δεν εχει ουτε μια ασπρη τριχα?
Σε διορθωσα...Τι σχεση εχει αυτό? Εχει ή όχι την ευθυνη της διακυβερνησης? Και ποιος σου ειπε ότι αποδοκιμαστηκε η κυβερνηση στις ευρωεκλογες?
Η ΣΥΓκυβερνηση πηρε 32% και η αξιωματικη αντιπολιτευση 27. Αρα? Ποιος αποδοκιμαστηκε και γιατι?
Τρβατρομπα δεν σε ξεχασα εεε..! Θα σε ρωταω συνεχεια και θα σε διαφημιζω...!
Ναι, πιστευω ότι μπορει να τα καταφερει. Πολύ δε περισσοτερο εν οψει κομματος ΓΑΠ που θα κοψει από τον Συριζα.
Αυτό πιστευω τρελαινει τον Σαμαρα περισσοτερο.
Βλεπει την ευκαιρια να τελειωσει τον Συριζα και μουρλαίνεται στο αγχος να τα καταφερει.
Εγω θα σου πω κατι εντελως ειλικρινα και σε παρακαλω να με πιστεψεις.χαχααχχαχαα ελα ουτε εσυ το πιστευεις αυτο τωρα χαχαχαχαχαχαχα.Για αυτο ο Βενιζελος εχει τρελαθει γιατι ο ΓΑΠ θα κοψει ψηφους απο τον Συριζα
Βγηκε στα 54 με πληρη συνταξη και κραζεις ολους τους αλλους που βγηκαν στα ιδια χρονια. Σκασε τωρα και βαλε το κεφαλι μεσα στο χωμα στραπονιαρισμενη σκουλικαντερατι ακριβώς θα ρωτάς ??? πόσο παίρνει σύνταξη ?? δεν θα σου απαντήσω... περίπου στο 60% του τελευταίου μισθού της + 15% επικουρικό...
γιατί βγήκε σε σύνταξη νωρίς ?? γιατί το δημόσιο αυτοδίκαια απολύει όσους συμπληρώνουν 35 έτη σε αυτό (τουλάχιστον μέχρι πριν ενάμιση χρόνο) και έχουν το όριο ηλικίας
αν πήρε εφάπαξ ?? πήρε αποζημίωση απολύσεως γιατί ήταν σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (ΙΚΑ) ... 12 μηνιάτικα (με αναγωγή στο δεκατετράμηνο) όπως κάθε εργαζόμενος που αυτοδίκαια απολύεται λόγω συνταξιοδότησης τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα...
άλλο??
Τι σχεση εχει αυτό? Εχει ή όχι την ευθυνη της διακυβερνησης? Και ποιος σου ειπε ότι αποδοκιμαστηκε η κυβερνηση στις ευρωεκλογες?
Η κυβερνηση πηρε 32% και η αξιωματικη αντιπολιτευση 27. Αρα? Ποιος αποδοκιμαστηκε και γιατι?
Το ονομα "Παπανδρεου" κανει παντα μεγαλο γκελ επι δεκαετιες. Επιμενετε να το υποτιμάτε αυτό. Εγω όχι. Ανετα βλεπω ΓΑΠ να παιρνει 7-8% για πλακα. Εκ του οποιου το μισο από τον Συριζα.αφου ξερεις οτι οι πρωην φανατικοι παπανδρεικοι ειναι τωρα οι πιο φανατικοι αντιπαπανδρεικοι μεχρι το κοκκαλο και το μονο που θα καταφερει ο ΓΑΠ ειναι μια τρυπα στο νερο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρει ψηφους οτι εχει απομεινει απο πασοκ και ποταμι παρα απο συριζα
Σοβαρα τωρα ουτε εγω νομιζω οτι ειναι η ωρα του Τσιπρα. Δεν εχουν παρει πολλα σπιτια ακομα να γινει της πουτανας εδω μεσα..!Σε αυτο συμφωνουμεΕγω θα σου πω κατι εντελως ειλικρινα και σε παρακαλω να με πιστεψεις.
Πιο πολύ πιστευω ΤΩΡΑ στην πρωτια της ΝΔ παρα τον Ιουνιο του 2012.
Αν δεις κατι ποσταρισματα μου τον Ιουνιο του 2012, φαινεται να το εχω παρει αποφαση ότι θα κερδισει ο Συριζα. Στο νημα όμως τοτε αλλαξαν όλα. Κυριολεκτικα.
Τωρα αντιθέτως νιωθω μια περιεργη σιγουρια. Θα δουμε.
Κατά καποιον τροπο "νιωθω" ότι ΔΕΝ είναι ακομη η ωρα του Τσιπρα.
Και το Πασοκ εκτος βουλης...!Το ονομα "Παπανδρεου" κανει παντα μεγαλο γκελ επι δεκαετιες. Επιμενετε να το υποτιμάτε αυτό. Εγω όχι. Ανετα βλεπω ΓΑΠ να παιρνει 7-8% για πλακα. Εκ του οποιου το μισο από τον Συριζα.
23. Και 8 ο Βενιζέλος? 31%, εχεις δικιο, όχι 32. Πανω από την αξιωματικη αντιπολιτευση όμως.ο σαμαρας δεν πηρε 24% στις ευρωεκλογες?????
Αμ δε!!!! Θα τα καταφέρουνε κι αυτοι γιατι καποιοι ψηφιζουν ΤΕΛΕΙΩΣ παραδοσιακα.Και το Πασοκ εκτος βουλης...!
Αρα?Σοβαρα τωρα ουτε εγω νομιζω οτι ειναι η ωρα του Τσιπρα. Δεν εχουν παρει πολλα σπιτια ακομα να γινει της πουτανας εδω μεσα..!Σε αυτο συμφωνουμε