Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην απορεις.
Και οι Σμυρνιοι ζουσαν πλαι με μουσουλμάνους δεκαετιες ειρηνικα αλλά όταν ηρθε η στιγμη, οι γειτονες τους τους έσφαξαν.
Εγω μουσουλμάνους στην χωρα μου δεν θελω. Είναι βομβα ετοιμη να σκασει ανα πασα στιγμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κ επειδή εσύ μια φοβική νούλα με οχυρένιες αντιλήψεις γύρω από τους Μουσουλμάνους κάτι τρέχει στα γύφτικα.Έλα τσίμπα τα 3 μου κ άρχισε ψυχοθεραπεία να στανιάρεις για αρχή.
αχυρα εχεις εσυ- κι αλλοι  οσοι δεν βλεπουν την πραγματικοτητα- στο μυαλο σου  ;)

Επισκέπτης
Αποδοχής ή ανοχής?

Για αποδοχή μιλάω.Όπως κ η Pew research (2013)

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Να μην απορεις.
Και οι Σμυρνιοι ζουσαν πλαι με μουσουλμάνους δεκαετιες ειρηνικα αλλά όταν ηρθε η στιγμη, οι γειτονες τους τους έσφαξαν.
Εγω μουσουλμάνους στην χωρα μου δεν θελω. Είναι βομβα ετοιμη να σκασει ανα πασα στιγμη.
βεβαια,ανθρωποι που εχουν θεο τους τον αλλαχ κ πιστευουν σε ουρι κ μελια στον παραδεισο τους  :helpplea: ,ειναι εξ αρχης χαμηλου επιπεδου κι ενιοτε κι ενστικτων ικανοι για ολα,,, ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να μην απορεις.
Σορρυ που σου το λέω ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι πολλοί Μικρασιάτες τις μέρες των σφαγών βρήκαν κρυσφύγετο σε μουσουλμάνους. Όπως και όταν ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στη Σμύρνη και άρχισαν οι σφαγές και οι βιασμοί πολλοί Έλληνες έκρυψαν και βοήθησαν τους μουσουλμάνους. ΠΑΠΑΡΑ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για ανέλυσε μας την παραπάνω πρόταση πρωτού αρχίσω τα Γαλλικά.Προσοχή έχεις μια ευκαιρία.
ανελυσε μας εσυ γιατι δεν πας πχ στην ρακκα η στο αμμαν  να κανεις τον γκευ εκει  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σορρυ που σου το λέω ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι πολλοί Μικρασιάτες τις μέρες των σφαγών βρήκαν κρυσφύγετο σε μουσουλμάνους. Όπως και όταν ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στη Σμύρνη και άρχισαν οι σφαγές και οι βιασμοί πολλοί Έλληνες έκρυψαν και βοήθησαν τους μουσουλμάνους. ΠΑΠΑΡΑ.
Ωπα, μουσουλμανολαγνος? Δικαιωμα σου όπως και δικαιωμα σου να στρουθοκαμηλίζεις.
Πες μας και για το 1955 ποιοι κατεστρεψαν την ελληνικη συνοικια στην Πολη.

Επισκέπτης
Άλλο η ομοφυλλοφιλία ως αποδεκτή από την κοινωνία και άλλο οι ομοφυλλοφιλικές ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ. Είναι τελείως διαφορετικα πράγματα. Σε πολλές χώρες του κόσμου ενώ υπάρχει κοινωνική αποδοχή των ομοφυλλοφίλων η κοινωνία είναι ακόμα αντίθετη ως προς το κομμάτι της συμβίωσης, γάμου κτλπ

Κ γω σου λέω πως η Ελληνική κοινωνία σε πιο μεγάλο ποσοστό από ότι δίνω πιο πάνω για την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας θα ταχτεί υπέρ πχ του σύμφωνου συμβίωσης.Ο γάμος είναι το θέμα που αντιδράνε ακόμα τα ομοφοβικά κ προπαγανδισμένα νεοελλαδιστάν.Θα αλλάξει κ αυτό σιγά σιγά καθώς πέφτουν μια μια οι χώρες στο θέμα του γάμου μας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βεβαια,ανθρωποι που εχουν θεο τους τον αλλαχ κ πιστευουν σε ουρι κ μελια στον παραδεισο τους  :helpplea: ,ειναι εξ αρχης χαμηλου επιπεδου κι ενιοτε κι ενστικτων ικανοι για ολα,,, ;)
Πωωωωωωωωωωωωω από που να ξεκινήσω και που να τελιώσω
1ον Ο Αλλάχ είναι στα μουσουλμανικά ο θεός. Ο θεός των Εβραίων και κατ επέκταση και ο δικός σου θεός (αν είσαι χριστιανός)
2ον Ενώ εσύ ας πούμε που πιστεύεις σε πόρτες και πύλες και κήπους και αρχαγγέλους που τραγουδάνε είσαι υψηλού μορφωτικού επιπέδου;
3ον Σε πληροφορώ ότι ο μουσουλμανισμός έχει κανόνες και αυστηρούς μάλιστα που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των ενστίκτων (πείνα, δίψα κτλπ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:think: :think:
Εγώ σουυ γράφω τη λέξη "ως Έλληνες" και εσύ μου λες για Γαλλία. Νομίζω ότι δε χρειάζεται παραπάνω ανάλυση
ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΧΘΕς ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΛΟΥΖ ΚΙ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΟ ,ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ,,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΑΡΣΕΙΓ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,,
Κ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑς ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥς ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ ΠΙΚΕΦΑΛΗς ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ,η αν θες ΕΒΡΑΙΚΗς ΚΑΤΑΓΒΓΗς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς,,,
ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΝΑΠΕΙς? :-*

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατι ρε φιλε, αυτοι θελουν χριστιανους στις χωρες τους?

Για εμένα μακριά κι "αγαπημένοι". Αυτό που έγινε με την ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας ήταν η ενδεδειγμένη λύση για ειρήνη. Κι έτσι έχει γίνει από τότε. Μόνο στην Κωνσταντινούπολη και στην Κύπρο που ακόμη ζούσαν μαζί έγιναν ταραχές και δεν ξαναπολεμήσαμε μεταξύ μας από τότε.

Αλλά άλλο Βαλκάνια κι άλλο η υπόλοιπη Ευρώπη. Εδώ είμαστε υπόδουλοι αιώνες και κάναμε απελευθερωτικούς αγώνες. Οι Ευρωπαίοι δεν κατακτήθηκαν. Με εξαίρεση τους Ισπανούς και Πορτογάλους πολύ παλιά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΧΘΕς ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΛΟΥΖΜΜ
Κ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑς ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥς ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ ΠΙΚΕΦΑΛΗς ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ,η αν θες ΕΒΡΑΙΚΗς ΚΑΤΑΓΒΓΗς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς,,,
ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΝΑΠΕΙς? :-*
Πολύ καλα εκαναν και εβγαλαν τον στρατό τύπε.
Γιατι καλές είναι οι καφενειακές μαλακιούλες στο μπου κομ, αλλά τα ευρωπαικα κρατη οφειλουν να είναι στιβαρά και σοβαρά (και το κανουν) απέναντι στους βαρβαρους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για εμένα μακριά κι "αγαπημένοι". Αυτό που έγινε με την ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας ήταν η ενδεδειγμένη λύση για ειρήνη. Κι έτσι έχει γίνει από τότε. Μόνο στην Κωνσταντινούπολη και στην Κύπρο που ακόμη ζούσαν μαζί έγιναν ταραχές και δεν ξαναπολεμήσαμε μεταξύ μας από τότε.

Αλλά άλλο Βαλκάνια κι άλλο η υπόλοιπη Ευρώπη. Εδώ είμαστε υπόδουλοι αιώνες και κάναμε απελευθερωτικούς αγώνες. Οι Ευρωπαίοι δεν κατακτήθηκαν. Με εξαίρεση τους Ισπανούς και Πορτογάλους πολύ παλιά
Α μπραβο. Το ιδιο λεμε. Εξω.

Επισκέπτης
ανελυσε μας εσυ γιατι δεν πας πχ στην ρακκα η στο αμμαν  να κανεις τον γκευ εκει  ;)

τράβα διάβασε κανά μπλογκ του Πλεύτη senior ρε όλο κ κάτι θα έχει για τον σιωνισμό,τους μουσουλμάνους κ τους γκέι.Να μένεις στην καρδιά των εξελίξεων λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom