Γιατι όχι? Μονο οσοι κανουν κλωνο για να τον βριζουν εχουν το δικαιωμα?
και επειδή κάνουν οι άλλοι μαλακίες; είναι λόγος να της κάνει και αυτός;
Γιατι όχι? Μονο οσοι κανουν κλωνο για να τον βριζουν εχουν το δικαιωμα?
Όχι, αλλά είναι λογος να μην τον κρινεις.και επειδή κάνουν οι άλλοι μαλακίες; είναι λόγος να της κάνει και αυτός;
ο καθένας ας το κρίνει οπως θελει!Όταν λες "δυστυχως" αναφερεσαι στο δικο σου μιουταρισμα πριν κανενα εξαμηνο?
Όχι, αλλά είναι λογος να μην τον κρινεις.
για να συνεχισει να μας ζαλίζει τα @@! Τον πληρώνει καλα το κομμακαι γιατί να μπει στην διαδικασία να κάνει κλώνο λοιπόν;
στο εχω ξαναπεί. Τα περισσότερα που λες εδω μέσα εκτος απο τα γραφεία της ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΌχι, αλλά είναι λογος να μην τον κρινεις.
εαν κρίνουμε απο σένα 2 συμβαίνουν! Η πληρώνεσαι η σου εχουν κανει λοβοτομή! Ξεχνάς το 93Παλι τα ιδια, οποιος στηριζει ΝΔ τον πληρωνει το κομμα και οποιος στηριζει Συριζα είναι ιδεολόγος
στο εχω ξαναπεί. Τα περισσότερα που λες εδω μέσα εκτος απο τα γραφεία της ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ
ενω οποιος ψηφιζει στρατουλη, σκουρλετη και ζωη κωνσταντοπουλου παει για ρεκορ γκινες αι κιουεαν κρίνουμε απο σένα 2 συμβαίνουν! Η πληρώνεσαι η σου εχουν κανει λοβοτομή! Ξεχνάς το 93
ενω οποιος ψηφιζει στρατουλη, σκουρλετη και ζωη κωνσταντοπουλου παει για ρεκορ γκινες αι κιου
ενω να ψηφίζουν αυτόν που έριξε τον Μητσοτάκη το 93 με της φήμες για χρηματισμό το θεωρείς λογικό εφόσον βέβαια ασπάζεται την ιδεολογία!ενω οποιος ψηφιζει στρατουλη, σκουρλετη και ζωη κωνσταντοπουλου παει για ρεκορ γκινες αι κιου
δεν εχει σημασία! Εαν δεν εισαι ευχαριστημένος απο την πολιτική ΝΔ ΠΑΣΟΚ αυτόματα εισαι συριζαιοςΜη συγκρίνεις τη Ζωη με τους άλλους 2 .Εχει κάνει μάχιμη
δικηγορία πετυχημένη .
Είναι καλή δικηγόρος .Και είναι καλή κοπέλα .
( υπόψη ότι δεν είμαι οπαδός του Συριζα ,αλλά ούτε της ΝΔ ! )
ρωτα τους δικαστες που την ειχαν απο κατω τοσα χρονια για το ποσο καλη δικηγορος και ειδικα ποσο καλος χαρακτηρας ειναιΜη συγκρίνεις τη Ζωη με τους άλλους 2 .Εχει κάνει μάχιμη
δικηγορία πετυχημένη .
Είναι καλή δικηγόρος .Και είναι καλή κοπέλα .
( υπόψη ότι δεν είμαι οπαδός του Συριζα ,αλλά ούτε της ΝΔ ! )
ξερεις κατι συγκεκριμένο τυπε;ρωτα τους δικαστες που την ειχαν απο κατω τοσα χρονια για το ποσο καλη δικηγορος και ειδικα ποσο καλος χαρακτηρας ειναι
ρωτα τους δικαστες που την ειχαν απο κατω τοσα χρονια για το ποσο καλη δικηγορος και ειδικα ποσο καλος χαρακτηρας ειναι
τωρα θα δικάζουν χωρις μάρτυρες! Καταλαβαινεις τι έρχεταιΜια χαρά είναι ,οι δικαστές στην Ελλάδα είναι απαράδεκτοι .
Ειναι δικαστίνες που μπήκαν στον κλαδο στα 28 τους χρόνια
όντας κομπλεξικά βλήματα πολλές, και πήγαν στην Επαρχία πρώτα
και ξέκοψαν από την κανονική ζωή .
Στην Αγγλία για να γίνεις πρωτοδίκης πρέπει να είσαι 50 ετών και πάνω,
με επιτυχή νομική καριέρα και σε προτείνουν οι δικηγορικοί σύλλογοι για το
ήθος σου .
Σιγα μην σταξει η ουρα του γαϊδάρου, ασχετοι...τωρα θα δικάζουν χωρις μάρτυρες!