Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σωστος ο τζημερος εδω,,,παραδοξως..έχω μια καλύτερη ιδέα να προτείνω για μείωση δαπανών.... να μειωθεί το ποσοστό κέρδους των φαρμακείων στο 7% από 20-25 που είναι σήμερα
σωστος ο τζημερος εδω,,,παραδοξως..έχω μια καλύτερη ιδέα να προτείνω για μείωση δαπανών.... να μειωθεί το ποσοστό κέρδους των φαρμακείων στο 7% από 20-25 που είναι σήμερα
...εχουνε μεινει πολλοι τυπε? αφου τοσα χρονια δεν γινονται προσληψεις...εννοεις μπατσους και στρατιωτικους?απολυση δ.υ δεν προτεινεις τυπε?![]()
Αντε και το εκανε...μετα τι? Εαν το μειωσουν στο 7% να πεσει και το κοστος λειτουργιας-ζωης και οχι να αυξανεται. Φυσικα αυτο ισχυει για τα παντασωστος ο τζημερος εδω,,,παραδοξως..![]()
βεβαια ,,πρεπει να υπαρξει παταξη των ολιγοπολιακων τακτικων καρτελ,,,στην γερμανια ειναι 50% πιο κατω οι τιμες στα παντα στο σουπερμαρκετΑντε και το εκανε...μετα τι? Εαν το μειωσουν στο 7% να πεσει και το κοστος λειτουργιας-ζωης και οχι να αυξανεται. Φυσικα αυτο ισχυει για τα παντα
Βαλε και οσοι ειναι στην βουλη και αποσπασμενοι σε βουλευτικα γραφεια πρεσβιες οργανισμους ιδρυματα κτλπ κτλπ που ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ αξιοΚΡΑΤΙΚΑ...εχουνε μεινει πολλοι τυπε? αφου τοσα χρονια δεν γινονται προσληψεις...εννοεις μπατσους και στρατιωτικους?![]()
![]()
![]()
Ελα ομως που δεν γινεται........!Αρα γιατι να μην ξεκινησουν απο εκει πρωτα και μετα ας το πανε 5% το κερδος τουςβεβαια ,,πρεπει να υπαρξει παταξη των ολιγοπολιακων τακτικων καρτελ,,,στην γερμανια ειναι 50% πιο κατω οι τιμες στα παντα στο σουπερμαρκετ
υπαρχει περιθωριο,,μεγαλο ;)
εγω τοκανα ευκολα σε δυο μηνες,,,δεν θελουν,,,απλο ειναιΕλα ομως που δεν γινεται........!Αρα γιατι να μην ξεκινησουν απο εκει πρωτα και μετα ας το πανε 5% το κερδος τους
Που διαφωνουμε??? ΠΟΥΘΕΝΑ ;)εγω τοκανα ευκολα σε δυο μηνες,,,δεν θελουν,,,απλο ειναι
εαν συμφωνεις μαζι μου σημαινει οτι εχεις δικιο,,,Που διαφωνουμε??? ΠΟΥΘΕΝΑ ;)
Βαλε και οσοι ειναι στην βουλη και αποσπασμενοι σε βουλευτικα γραφεια πρεσβιες οργανισμους ιδρυματα κτλπ κτλπ που ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ αξιοΚΡΑΤΙΚΑ
εγω τοκανα ευκολα σε δυο μηνες,,,δεν θελουν,,,απλο ειναι
Αφου θες να τα λεμε ολα για πες μας και μερικα για την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...!λοιπόν ιστορία πραγματική ...
μια καθηγήτρια (εκ μεγάλης Θεσσαλικής πόλεως ορμομένη) πρόσφατα διορισμένη (με μοδιοδότηση μετά από 4 χρόνια αναπληρώτρια) στην Κρήτη .. σύμφωνα με το σύστημα μορίων για τις μεταθέσεις προβλέπεται ότι θα μπορούσε να πάρει μετάθεση στο κέντρο ή στο σπίτι της σε πέντε έως επτά χρόνια (οι οργανικές θέσεις για την ειδικότητα της στην πόλη της είναι ΟΛΕΣ γεμάτες)
αποσπάστηκε στο γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα στην Αθήνα... έμεινε δέκα μήνες και πήρε μετάθεση στην πόλη της ...
για να τα λέμε όλα...
Υ.Γ. Το ποσοστό κέρδους των φαρμακείων έχει μειωθεί από τον Ιούνιο στο 15%. Δε σου το σφύριξαν αυτό τα συντρόφια σου στη Συγγρού;
Αφου θες να τα λεμε ολα για πες μας και μερικα για την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...!
Συγκεκριμενα πες μας...οπως εβαλες για τον ΣΥΡΙΖΑ περιμενω να αναφερεις μερικα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδειγματα...!δεν είπα ποτέ ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ενάρετα....
εσύ μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ....
Συγκεκριμενα πες μας...οπως εβαλες για τον ΣΥΡΙΖΑ περιμενω να αναφερεις μερικα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδειγματα...!
Τραγακης ολο του το σοι....Πολυδωρας...ο αλλος ο κυπουρος υπο ΓΑΠ ειναι καποια απο τα τρανταχτα ονοματα που βγηκαν....αλλα φανταζομαι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εχουν ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Εαν εχεις και για οποιο αλλο κομμα ευχαριστως να το μαθω.να αναφέρεις εσύ....
εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ απομυθοποίησα τον οποίο εσύ θεωρείς ενάρετο...
Τραγακης ολο του το σοι....Πολυδωρας...ο αλλος ο κυπουρος υπο ΓΑΠ ειναι καποια απο τα τρανταχτα ονοματα που βγηκαν....αλλα φανταζομαι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εχουν ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Εαν εχεις και για οποιο αλλο κομμα ευχαριστως να το μαθω.
Κατι ποιο τρανταχτο εχεις?είπα εγώ ποτέ πως δεν έχουν διορίσει ??
ο ΣΥΡΙΖΑ μας παρουσιάζεται ενάρετος και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αδικημένοι....
Κατι ποιο τρανταχτο εχεις?