Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
<<BJ for 18-74s
Posted by trammy on 21/11/2014

South Yorkshire
Sheffield
Walkley - S6
My age 58 years old
Description
Looking to suck off any lads in the 18-74 age group, must not be fat like myself though. Clean cocks a must and smooth better but not essential. I am in S6 and can accom or travel. No time wasters please. I am totally discreet but don't want to be fucked by left-wings.>>

:grin:

ναι μόνο που είμαι πολύ μακρυά από το S6....  :birdman:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Την προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με δέλεαρ ένα ενδεχόμενο «κούρεμα» του χρέους της προτείνει σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Επίκαιρα», ο καθηγητής Hans-Werner Sinn, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου.

Ο Γερμανός καθηγητής σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «μια προσωρινή έξοδος από το ευρώ, θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για την Ελλάδα προκειμένου να βγει από αυτό το χάος», υπενθυμίζεται δε ότι είναι ο ίδιος που επιμένει σταθερά, εδώ και χρόνια, να ζητεί την έξοδο από την ευρωζώνη των πιο αδύναμων οικονομικά χωρών- μελών της, κάτι που καταγράφει και στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Η παγίδα του ευρώ».

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλεξάκο και τραβατρόμπα, γαμιέστε.

www.parapolitiki.com/2014/11/eskase-kai-episima-i-fouska-peri-prooris-exodou-apo-to-mnimonio.html]http://www.parapolitiki.com/2014/11/eskase-kai-episima-i-fouska-peri-prooris-exodou-apo-to-mnimonio.html[/url]

[size=18pt]Έσκασε και επίσημα η φούσκα περί πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο[/size]

Χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες μετά το χθεσινό φιάσκο στο Παρίσι για να ανακοινώσει επίσημα η κυβέρνηση την απόλυτη αποτυχία της στρατηγικής της περί πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο.

Επιτρέποντας ξανά στον Αντώνη Σαμαρά να κρυφτεί, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αυτός που ανακοίνωσε τα...μαντάτα και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

- Θα μείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας σε σχέση με μισθούς και συντάξεις.
-Δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό. Το δημοσιονομικό κενό είναι μία θεωρητική συζήτηση περί της αποδοτικότητας των μέτρων του προϋπολογισμού.

-Κοιτάξτε, το πρόγραμμα το ευρωπαϊκό τελειώνει 31 Δεκεμβρίου. Σκοπός είναι και η τελευταία εκταμίευση να γίνει πριν τις 31 Δεκεμβρίου. Αν για τεχνικούς λόγους κάποιες διαδικασίες δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, αυτό μπορεί να παραταθεί. Αλλά νέο πρόγραμμα σημαίνει νέο δάνειο. Δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο, ούτε θα υπάρξει, ούτε χρειάζεται. Θα υπάρξει αυτό το νέο καθεστώς του ECCL, που είναι ένας προληπτικός «θώρακας» προστασίας της χώρας. Και επίσης με το ΔΝΤ, υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο λήγει το 2016. Και είμαστε σε θέση το πρόγραμμα αυτό να το χρησιμοποιούμε, εφόσον το έχουμε ανάγκη. Αν, όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, οι αγορές δίνουν τα αναγκαία κεφάλαια με συγκρίσιμο ή ακόμα και καλύτερο επιτόκιο, παίρνεις από εκεί.

-Στόχος είναι να λυθούν τα πράγματα μέχρι το επόμενο Eurogroup, στις 8 Δεκεμβρίου. Εάν αυτό δεν καταστεί τεχνικά εφικτό, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις. Οι πιο απλές λύσεις είναι οι τηλεδιασκέψεις, οι οποίες, όπως ξέρετε, γίνονται συχνά -πυκνά.

-Το ΔΝΤ έχει πρόγραμμα. Εμείς αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αν το θέλουμε, αν το έχουμε ανάγκη. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε φυσιολογικά στις αγορές.

Κοινώς, το Μνημόνιο παρατείνεται, το ΔΝΤ δεν φεύγει και η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαφωνεί με την Τρόικα σε σημαντικά θέματα. Η απόλυτη κυβερνητική αποτυχία.

Από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μαλάκας και άσχετος με τα οικονομικά είναι ο Βενιζέλος.Δηλαδή όταν όλοι οι οικονομολόγοι,τραπεζίτες,πιστωτές κρατών κτλ μιλάνε για δημοσιονομικό κενό ως επιστημονικό όρο ο Βενιζέλος αμφισβητεί τον ίδιο τον όρο.Χέσε μέσα δηλαδή.Πώς να είναι πειστικός ένας τέτοιος τύπος?Να του λέει ο άλλος έχετε δημοσιονομικό κενό τόσα δις πρέπει να πάρετε τόσα μέτρα και αυτός να λέει το δημοσιονομικό κενό είναι μια ... θεωρητική συζήτηση.Εντάξει χοντρέ μέτρα μέρες έξω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μαλάκας και άσχετος με τα οικονομικά είναι ο Βενιζέλος.Δηλαδή όταν όλοι οι οικονομολόγοι,τραπεζίτες,πιστωτές κρατών κτλ μιλάνε για δημοσιονομικό κενό ως επιστημονικό όρο ο Βενιζέλος αμφισβητεί τον ίδιο τον όρο.Χέσε μέσα δηλαδή.Πώς να είναι πειστικός ένας τέτοιος τύπος?Να του λέει ο άλλος έχετε δημοσιονομικό κενό τόσα δις πρέπει να πάρετε τόσα μέτρα και αυτός να λέει το δημοσιονομικό κενό είναι μια ... θεωρητική συζήτηση.Εντάξει χοντρέ μέτρα μέρες έξω.
To πασοκ ειναι εγγυητης σταθεροτητας της χωρας τυπε οτι πει ισχυει. Ολοι οι αλλοι ειναι βλακες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ελα μην επαναλαμβάνεσαι σε όλα τα νήματα... καταντάς βαρετός...
Βρηκε τεραστιο επιχειρημα. Βουλευτη της ΝΔ προ 25ετιας που κατηγορείται για σοβαρα αδικήματα. Τι λες ρε παιδι μου. Να ενας λογος να ψηφισουμε Συριζα.  :headbang:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Βρηκε τεραστιο επιχειρημα. Βουλευτη της ΝΔ προ 25ετιας που κατηγορείται για σοβαρα αδικήματα. Τι λες ρε παιδι μου. Να ενας λογος να ψηφισουμε Συριζα.  :headbang:

Θα διαφωνήσω μαζι σου.
Πριν 25 χρόνια ήμουν 25 ετών και ψήφιζα. Ίσως να τον είχα ψηφίσει κιολας. Φαντάσου σε 10-15 χρόνια απο σήμερα αν μάθουμε τι άπρακτες έχουν γίνει στο τώρα, τι θα λέμε..? δεν βαριέσαι παλιά ξινά σταφύλια....;; Διαφωνώ ...!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα διαφωνήσω μαζι σου.
Πριν 25 χρόνια ήμουν 25 ετών και ψήφιζα. Ίσως να τον είχα ψηφίσει κιολας. Φαντάσου σε 10-15 χρόνια απο σήμερα αν μάθουμε τι άπρακτες έχουν γίνει στο τώρα, τι θα λέμε..? δεν βαριέσαι παλιά ξινά σταφύλια....;; Διαφωνώ ...!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σου ειπα εγω να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ η καποιο συγκεκριμενο κομα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα διαφωνήσω μαζι σου.
Είναι εντελως ακυρο αυτό που λες. Δεν κατηγορείται για κατι που εκανε πριν 25 χρονια.
Είναι τουλάχιστον αστειο να καλειται καποιος να σχολιασει γιατι ενας προ 25ετιας βουλευτης του κομματος που υποστηριζει, διαπραττει ΣΗΜΕΡΑ μια εγκληματικη πραξη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Α συγνωμη, ενημερωτικα το εβαλες? Ενδιαφέρεσαι για την ενημερωση μας?
Δεν μου απαντας....! Απαγορευεται? Βγαλατε και τετοιο νομο και δεν το ξερω????? Για ενημερωσε μας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• SAMARAS-AVGO.jpg
    SAMARAS-AVGO.jpg
    244,7 KB · Εμφανίσεις: 14