Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
να παρεις σαβανο μ τρεις τσεπες τοτε....εχω σπάσει τον κίνδυνο... τα έχω σε λίρες, ελβετικά και νορβηγικές κορώνες...
να παρεις σαβανο μ τρεις τσεπες τοτε....εχω σπάσει τον κίνδυνο... τα έχω σε λίρες, ελβετικά και νορβηγικές κορώνες...
να παρεις σαβανο μ τρεις τσεπες τοτε....
<<BJ for 18-74s
Posted by trammy on 21/11/2014
South Yorkshire
Sheffield
Walkley - S6
My age 58 years old
Description
Looking to suck off any lads in the 18-74 age group, must not be fat like myself though. Clean cocks a must and smooth better but not essential. I am in S6 and can accom or travel. No time wasters please. I am totally discreet but don't want to be fucked by left-wings.>>
Αλεξάκο και τραβατρόμπα, γαμιέστε.
www.parapolitiki.com/2014/11/eskase-kai-episima-i-fouska-peri-prooris-exodou-apo-to-mnimonio.html]http://www.parapolitiki.com/2014/11/eskase-kai-episima-i-fouska-peri-prooris-exodou-apo-to-mnimonio.html[/url]
[size=18pt]Έσκασε και επίσημα η φούσκα περί πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο[/size]
Χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες μετά το χθεσινό φιάσκο στο Παρίσι για να ανακοινώσει επίσημα η κυβέρνηση την απόλυτη αποτυχία της στρατηγικής της περί πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο.
Επιτρέποντας ξανά στον Αντώνη Σαμαρά να κρυφτεί, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αυτός που ανακοίνωσε τα...μαντάτα και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
- Θα μείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας σε σχέση με μισθούς και συντάξεις.
-Δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό. Το δημοσιονομικό κενό είναι μία θεωρητική συζήτηση περί της αποδοτικότητας των μέτρων του προϋπολογισμού.
-Κοιτάξτε, το πρόγραμμα το ευρωπαϊκό τελειώνει 31 Δεκεμβρίου. Σκοπός είναι και η τελευταία εκταμίευση να γίνει πριν τις 31 Δεκεμβρίου. Αν για τεχνικούς λόγους κάποιες διαδικασίες δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, αυτό μπορεί να παραταθεί. Αλλά νέο πρόγραμμα σημαίνει νέο δάνειο. Δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο, ούτε θα υπάρξει, ούτε χρειάζεται. Θα υπάρξει αυτό το νέο καθεστώς του ECCL, που είναι ένας προληπτικός «θώρακας» προστασίας της χώρας. Και επίσης με το ΔΝΤ, υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο λήγει το 2016. Και είμαστε σε θέση το πρόγραμμα αυτό να το χρησιμοποιούμε, εφόσον το έχουμε ανάγκη. Αν, όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, οι αγορές δίνουν τα αναγκαία κεφάλαια με συγκρίσιμο ή ακόμα και καλύτερο επιτόκιο, παίρνεις από εκεί.
-Στόχος είναι να λυθούν τα πράγματα μέχρι το επόμενο Eurogroup, στις 8 Δεκεμβρίου. Εάν αυτό δεν καταστεί τεχνικά εφικτό, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις. Οι πιο απλές λύσεις είναι οι τηλεδιασκέψεις, οι οποίες, όπως ξέρετε, γίνονται συχνά -πυκνά.
-Το ΔΝΤ έχει πρόγραμμα. Εμείς αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αν το θέλουμε, αν το έχουμε ανάγκη. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε φυσιολογικά στις αγορές.
Κοινώς, το Μνημόνιο παρατείνεται, το ΔΝΤ δεν φεύγει και η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαφωνεί με την Τρόικα σε σημαντικά θέματα. Η απόλυτη κυβερνητική αποτυχία.
To πασοκ ειναι εγγυητης σταθεροτητας της χωρας τυπε οτι πει ισχυει. Ολοι οι αλλοι ειναι βλακεςΑπό αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μαλάκας και άσχετος με τα οικονομικά είναι ο Βενιζέλος.Δηλαδή όταν όλοι οι οικονομολόγοι,τραπεζίτες,πιστωτές κρατών κτλ μιλάνε για δημοσιονομικό κενό ως επιστημονικό όρο ο Βενιζέλος αμφισβητεί τον ίδιο τον όρο.Χέσε μέσα δηλαδή.Πώς να είναι πειστικός ένας τέτοιος τύπος?Να του λέει ο άλλος έχετε δημοσιονομικό κενό τόσα δις πρέπει να πάρετε τόσα μέτρα και αυτός να λέει το δημοσιονομικό κενό είναι μια ... θεωρητική συζήτηση.Εντάξει χοντρέ μέτρα μέρες έξω.
:S :S :S :S :S :S :S :S
Βρηκε τεραστιο επιχειρημα. Βουλευτη της ΝΔ προ 25ετιας που κατηγορείται για σοβαρα αδικήματα. Τι λες ρε παιδι μου. Να ενας λογος να ψηφισουμε Συριζα.ελα μην επαναλαμβάνεσαι σε όλα τα νήματα... καταντάς βαρετός...
Eκτος απο αυτο εχεις κατι να πεις? Φανταζομαι οχι οποτε τραβα στην τρυπα σουελα μην επαναλαμβάνεσαι σε όλα τα νήματα... καταντάς βαρετός...
Eκτος απο αυτο εχεις κατι να πεις? Φανταζομαι οχι οποτε τραβα στην τρυπα σου
Βρηκε τεραστιο επιχειρημα. Βουλευτη της ΝΔ προ 25ετιας που κατηγορείται για σοβαρα αδικήματα. Τι λες ρε παιδι μου. Να ενας λογος να ψηφισουμε Συριζα.
Θα διαφωνήσω μαζι σου.
Πριν 25 χρόνια ήμουν 25 ετών και ψήφιζα. Ίσως να τον είχα ψηφίσει κιολας. Φαντάσου σε 10-15 χρόνια απο σήμερα αν μάθουμε τι άπρακτες έχουν γίνει στο τώρα, τι θα λέμε..? δεν βαριέσαι παλιά ξινά σταφύλια....;; Διαφωνώ ...!
Σου ειπα εγω να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ η καποιο συγκεκριμενο κομα?Βρηκε τεραστιο επιχειρημα. Βουλευτη της ΝΔ προ 25ετιας που κατηγορείται για σοβαρα αδικήματα. Τι λες ρε παιδι μου. Να ενας λογος να ψηφισουμε Συριζα.
Γι' αυτό ακριβως το λες.Σου ειπα εγω να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ η καποιο συγκεκριμενο κομα?
Είναι εντελως ακυρο αυτό που λες. Δεν κατηγορείται για κατι που εκανε πριν 25 χρονια.Θα διαφωνήσω μαζι σου.
Πριν 25 χρόνια ήμουν 25 ετών και ψήφιζα. Ίσως να τον είχα ψηφίσει κιολας. Φαντάσου σε 10-15 χρόνια απο σήμερα αν μάθουμε τι άπρακτες έχουν γίνει στο τώρα, τι θα λέμε..? δεν βαριέσαι παλιά ξινά σταφύλια....;; Διαφωνώ ...!
Aληθεια? Για πες μας απο που το εβγαλες το συμπερασμα μεγαλοδικηγορε...Γι' αυτό ακριβως το λες.
Α συγνωμη, ενημερωτικα το εβαλες? Ενδιαφέρεσαι για την ενημερωση μας?Aληθεια? Για πες μας απο που το εβγαλες το συμπερασμα μεγαλοδικηγορε...
Δεν μου απαντας....! Απαγορευεται? Βγαλατε και τετοιο νομο και δεν το ξερω????? Για ενημερωσε μαςΑ συγνωμη, ενημερωτικα το εβαλες? Ενδιαφέρεσαι για την ενημερωση μας?
:S :S :S :S :S :S :S :S