Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαλάκα τραβατρόμπα, μέχρι και ο αλέξάκος σε παράτησε μόνο σε αυτό το θέμα. Εσύ και ο Άνθιμος έχετε μείνει να κάνετε αλλαξοκωλιές και να σκούζετε σα γουρούνια που τα σφάζουνε.

Ο τραβατρομπας δεν εχει συμβιβαστει με την σεξουαλικη του παρεκλιση. Ειναι ομοφοβικος ομοφυλοφιλος. Αν δεν ημουν στον προοδευτικο χωρο θα το ελεγα και καταπιεσμενη λουγκρα. Για αυτο και βγαζει τοση κακια για τους παντες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο τραβατρομπας δεν εχει συμβιβαστει με την σεξουαλικη του παρεκλιση. Ειναι ομοφοβικος ομοφυλοφιλος. Αν δεν ημουν στον προοδευτικο χωρο θα το ελεγα και καταπιεσμενη λουγκρα. Για αυτο και βγαζει τοση κακια για τους παντες

παίκτη μου γνωρίζομαστε ?? γιατί αν γνωριζόμαστε αυτό σημαίνει ότι σε έχω πηδήξει και σε πόνεσα για να τα έχεις τόσο μαζί μου...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ο τραβατρομπας δεν εχει συμβιβαστει με την σεξουαλικη του παρεκλιση. Ειναι ομοφοβικος ομοφυλοφιλος. Αν δεν ημουν στον προοδευτικο χωρο θα το ελεγα και καταπιεσμενη λουγκρα. Για αυτο και βγαζει τοση κακια για τους παντες.

Ο τραβατρόμπας ζει Αγγλία. Δουλεύει στη Vodafone (?), παίρνει έναν OK μισθό (για εργένη μετανάστη που δε σκαμπάζει γρι απο IT) και νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απ' τα αρχίδια.
Βαθιά μέσα του γουστάρει την κατάντια της Ελλάδας γιατί με τα 5 φραγκοδιφραγκα που βάζει στην άκρη μπορεί να το παίζει μούρη στο χωριό του τα καλοκαίρια.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
παίκτη μου γνωρίζομαστε ?? γιατί αν γνωριζόμαστε αυτό σημαίνει ότι σε έχω πηδήξει και σε πόνεσα για να τα έχεις τόσο μαζί μου...

Εσυ τι ειχες μαζι μου που τις προαλλες στα καλα καθουμενα αρχισες να με βριζεις σε 3 διαφορετικα θρεντ ταυτοχρονα;

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τασούλας, πήγε σήμερα το πρωί στα καμμένα από τον εμπρησμό εγκληματιών γραφεία της Athens Voice στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22 και ζήτησε να γίνει συνδρομητής του περιοδικού προκειμένου να του αποστέλλεται κάθε εβδομάδα.

Παρά την αναστάτωση που επικρατούσε στον χώρο, η αρμόδια υπάλληλος του λογιστηρίου ενέγραψε τον κ. Τασούλα στους ετήσιους συνδρομητές.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει  :zfuck: :zfuck:

Guardian: "Ο Tσίπρας εκπληρώνει το όνειρο του '68 -Έχει προβάδισμα 11% από τη ΝΔ"

Kι εσυ γιατι χαιρεσαι, πρωην νεοδημοκρατη, πρωην χρυσαυγιτη και νυν ΟΑΚΚΕ?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Kι εσυ γιατι χαιρεσαι, πρωην νεοδημοκρατη, πρωην χρυσαυγιτη και νυν ΟΑΚΚΕ?

Αλεξ, εισαι καλα, καιρο ειχα να σ ακουσω. Τωρα με τους επικειμενους ελεγχους του ΣΔΟΕ στους μεγαλοφοροφυγαδες γιατρους-δικηγορους καιγεται ο κωλος σου; Ειπαν επισης οτι θα ελεγξουν καθε λογαριασμο ανω των 300000.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο αλεξ δε μπορει να καταλαβει τη διαφορα του κκε μ-λ με το μ-λ κκε και θελει να μας πει τωρα και για την οακκε?  :uglystupid:
τυπε ειναι σε συγχυση γιατι ειδε οτι η διαφορα μεγαλωνει :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλεξ, εισαι καλα, καιρο ειχα να σ ακουσω. Τωρα με τους επικειμενους ελεγχους του ΣΔΟΕ στους μεγαλοφοροφυγαδες γιατρους-δικηγορους καιγεται ο κωλος σου; Ειπαν επισης οτι θα ελεγξουν καθε λογαριασμο ανω των 300000.
και τι τον νοιαζει τον αλεξ ρε τυπε?
αφου ειναι απο προικα τα λεφτα :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα που μου το ειπες, να παρω το ελικοπτερο να φυγω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι λες ρε μεγάλε.... μα πόσο στα αρχίδια μας... για την ακρίβεια σήμερα έστειλα στην UBS το Volunteary Disclosure Agreement που τους δίνει το δικαίωμα να κοινοποιούν στις ελληνικές αρχές κάθε χρόνο τα εισοδήματα μου από τόκους.....

μα πόσο στα αρχίδια μας...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι λες ρε μεγάλε.... μα πόσο στα αρχίδια μας... για την ακρίβεια σήμερα έστειλα στην UBS το Volunteary Disclosure Agreement που τους δίνει το δικαίωμα να κοινοποιούν στις ελληνικές αρχές κάθε χρόνο τα εισοδήματα μου από τόκους.....

μα πόσο στα αρχίδια μας...
τι μας λες? ωστε θα μαθαινει το ελληνικο δημοσιο και για το 1.99 των ετησιων τοκων που παιρνεις απο τις καταθεσεις σου?  :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αναφερεσαι στη δημοσκοπηση της εταιριας του υποψηφιου βουλευτη του Συριζα Κούλογλου?
τυπε υπαρχουν και αντικειμενικοι συριζαιοι τι νομιζες μονο το μεγκα και ο αντ1 θα ειναι αντικειμενικοι? :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τυπε υπαρχουν και αντικειμενικοι συριζαιοι τι νομιζες μονο το μεγκα και ο αντ1 θα ειναι αντικειμενικοι? :grin:
Α μαλιστα, γι αυτην την δημοσκοπηση προκειται. που βγαζει συνολο 75 αντι για 100%.
Και μην πει κανενας αστείος, ότι οι...αναποφάσιστοι είναι 25% όταν σε ολες τις δημοσκοπησεις είναι από 8% μεχρι 12%.
Ντροπη, αισχος και ξεφτιλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι μόλις 19% της Νέας Δημοκρατίας. Στην τρίτη θέση σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5% και ακολουθεί το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom