Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοτζαμ "εθνικιστης" και εισαι υπερ των μνημονιων της υποτελειας και της εθνικης μειοδοσιας;
Δεν μου κανει εντυπωση. Η δεξια παντα ξενοδουλη ηταν σ αυτον τον τοπο.
"Κυριε, διαφυλαττε τον φυρερ" στον Σιμανα. Μετα "Στρατηγε, ιδου ο στρατος σας" στον Σκομπι.
Παντα ιδιοι...
Ποιον Σκόμπι ρε ανιστορητε... :headbang: :headbang: :headbang:
Τον Βαν Φλητ εννοεις...
Ε ρε που εχουμε μπλεξει και με ποιους συζητάμε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ιδου λοιπον καποια παιδακια της Ουκρανιας που μαλλον αυτοκτονησαν για να συκοφαντησουν τον κομμουνισμο.
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/03/oukranikos-limos-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ευτυχως στην πολιτισμενη δυση τα σκοτωνει η αστυνομια

[img]http://[URL unfurl="true"]www.monitor.net/monitor/0311a/ftaataser.jpg[/img[/URL]]

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Οχι ρε μαγκα. Εμαθες εσυ στα 23 τι γινοτανε παντα στην Ελλαδα. και δεν αναφερεις το κκε και τον κνιτη τον αφεντικό σου; Και τωρα πας να πουλήσεις σε μενα τι ακριβως; "γνωση"; Σου φαινομαι για αμορφωτος δημόσιος υπάλληλος ή για γυφτοσυνδικαλας;

Δεν ειμαι το μεσο φοιτητάκι που διαβαζει το φανζιν σου, να εισαι προσεκτικός τι γραφεις

Καταλαβαινω οτι νοσταλγεις τις παλιες καλες εποχες που τα κουμουνια ηταν στα ξερονησια και δεν τολμουσαν να αντιμιλησουν σε "εθνικοφρονες" σαν εσενα αλλα στην Ελλαδα του 2014 θα τα ακους ωμα. Κσι τα αισχη και τις προδοσιες σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ευτυχως στην πολιτισμενη δυση τα σκοτωνει η αστυνομια

http://[URL unfurl="true"]www.monitor.net/monitor/0311a/ftaataser.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πω πω μεγαλο επιχειρημα. Με αποστόμωσες. Να μιλησουμε για τους νεκρους στο τειχος του βερολινου ρε οψιμε κομμουνιστολαγνε πρωην νεοδημοκρατη?
Πώς ξαφνικα βλεπουν καποιοι το φως το αληθινο...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πας να ρωτήσεις στις βαλτικες δημοκρατιες, την γνωμη του κοσμου για τον κομμουνισμο?
Δεν πας να ρωτήσεις τους ουκρανους που τους αποδεκατισαν?
οι πρωτοι απλα ξοφλησαν τελειως,,,
οι δευτεροι θα πεθανουν κ στην πεινα μ τα λαμογια που τους φορτωσαν τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καταλαβαινω οτι νοσταλγεις τις παλιες καλες εποχες που τα κουμουνια ηταν στα ξερονησια και δεν τολμουσαν να αντιμιλησουν σε "εθνικοφρονες" σαν εσενα αλλα στην Ελλαδα του 2014 θα τα ακους ωμα. Κσι τα αισχη και τις προδοσιες σας.
Καταλαβαινω ότι νοσταλγεις τις παλιες καλες εποχές, που όταν μιλουσαν οι αριστεροι συνδικαλιστες επρεπε ολοι οι αλλοι να στέκονται προσοχη, αλλά στην Ελλαδα του 2014 θα τα ακουτε ωμα. Και τα αισχη και τις προδοσιες σας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σημερα το 80% ειναι δις χειροτερα,,πλην ρωσσιας,,, απο σποντα κι εκει

ειναι καπως καλυτερα ρε φιλε.τη δεκαετια τ 90 κυριολεκτικα ηταν γενοκτονια.τωρα απλα πουλανε το νινι τους κ πηραν κανα 20 ευρω αυξηση στον μισθο τους

:grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν κάποιος μου κλείνει τον δρόμο και δεν με αφήνει με τον τσαμπουκά να περάσω τον βάζω με κάθε τρόπο στην μπάντα (της φάπας συμπεριλαμβανομένης)...

αθτο ειναι βια ομως να περασεις απο να δημοσιο χωρο με η βια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αντε ρε ασχετοι, που δεν θα ζουσατε ουτε μια μερα επι κομμουνισμου και τον γουστάρετε κιολας.

Μια χαρα ηταν ο κομμουνισμος. Οι περιλαλητοι "νεκροι του τειχους" στο Βερολινο ηταν 130 ατομα σε 30 χρονια. Και ολοι τους ταραχοποια στοιχεια, υποκοσμος και αντεπαναστατες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καταλαβαινω ότι νοσταλγεις τις παλιες καλες εποχές, που όταν μιλουσαν οι αριστεροι συνδικαλιστες επρεπε ολοι οι αλλοι να στέκονται προσοχη, αλλά στην Ελλαδα του 2014 θα τα ακουτε ωμα. Και τα αισχη και τις προδοσιες σας.
URL]]

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αχνοφαινεται η Πιονγκ Γιανκ στο βαθος? Αντε, σε περιμενουν. Μην σε κραταμε.
ρε στοκο η συζητηση αρχισε για την αιτια της καταστασης στην ανατ ευρωπη
ειναι ο ακρατος νεοφιλελευθερισμος που εφαρμοζετε εκει απο το 90 κ μετα,,,αυτο ειπα
οτι ειμαι οπαδος του σταλιν ταβγαλες μονος σου κι οτι αλλη μαλ,,ια λες
αυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μια χαρα ηταν ο κομμουνισμος. Οι περιλαλητοι "νεκροι του τειχους" στο Βερολινο ηταν 130 ατομα σε 30 χρονια. Και ολοι τους ταραχοποια στοιχεια, υποκοσμος και αντεπαναστατες.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Δεν ηξερα ότι μιλαω με κομματοσκυλο του Περισσου.
Αντεπαναστατες οι νεκροι του τειχους. Και υπόκοσμος.
Καμαρωστε ποιοι θα μας κυβερνουσαν αν ειχαν επικρατησει στον εμφυλιο.
Τιμη και δοξα στον Εθνικο Στρατο που μας απαλλαξε από αυτά τα τυπακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πλυνε το κολαρακι σου γιατι θα ειναι υπουργοι σε λιγο καιρο  ;)
Εγω να πλυνω το κωλαρακι μου? Σε γελασανε. Εγω ό,τι και να γινει είμαι πολύ φτασμένος για να εχω πρόβλημα. Εσεις να δω πού θα ψωμολυσσάξετε με αυτά τα μουτρα σε θεσεις ευθύνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom