Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φιλε ειναι απλο,εισαι δυστυχως κομματοσκυλο που δεν βλεπει τα στραβα αλλα τα βλεπει ολα καλα.
Οτι εχει διαλυσει ο σαμαρας την Ελλαδα δεν θα το δεις ποτε σου απλα γιατι δεν θελει το Υποσυνειδητο σου.
Εισαι σαν τις γκομενες που ειναι κολλημενες με εναν μαλακα που οσο ξυλο και να της δινει,οσο κερατο και
να της ριχνει αυτες θα τον βλεπουν τελειο.Ετσι εισαι και εσυ ερωτευμενος με τον Σαμαρα.Οσα και να κανει
οσες καταστροφες και να φερει μεχρι επιτελους να ξεκουμπιστει εσυ θα τον βλεπεις σωστο και πρωθυπουργαρα.
Δυστυχως αυτος που επιδεικνυει εσχάτως νοοτροπίες κομματόσκυλου εισαι εσυ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δυστυχως αυτος που επιδεικνυει εσχάτως νοοτροπίες κομματόσκυλου εισαι εσυ...
Το να λεω οτι και να βγει ο συριζας δεν θα καταφερει τιποτα απλα θα συνεχιστει η
καταστροφη με κανει κομματοσκυλο; :think:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το να λεω οτι και να βγει ο συριζας δεν θα καταφερει τιποτα απλα θα συνεχιστει η
καταστροφη με κανει κομματοσκυλο; :think:
Οταν πας κοντρα στον Σαμαρα εισαι κομματοσκυλο. Δεν εχει σημασια το τι ψηφιζεις γιατι αναγκαστηκες να το ψηφισεςι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οταν πας κοντρα στον Σαμαρα εισαι κομματοσκυλο. Δεν εχει σημασια το τι ψηφιζεις γιατι αναγκαστηκες να το ψηφισεςι
Αρα οσοι ψηφιζουν ΝΔ είναι κομματόσκυλα, ενώ οσοι ψηφιζουν Συριζα όχι, γιατι απλως αναγκάζονται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό είναι το αλλοθι.
Μα δεν ειναι αλλοθι καθολου.Σου αποδεικνυω την κοροιδια και απαντας με παπαριες.
Σου κανω απλα ερωτηματα και αδυνατεις να απαντησεις.Για ποιον λογο καταργηθηκαν οι καρτες
των 20 ευρω;Γιατι να μην τις αφησει;Γιατι δεν εκανε την μειωση στα εισητηρια,που ετσι και αλλιως
ειναι πανακριβα ακομη και στο 1,20 για τις υπηρεσιες που προσφερουν και την συχνοτητα δρομολογιων,
αλλα να αφηνε τα 90 λεπτα;Πες μου καλους λογους για αυτα τα δυο.Και οχι ασοβαρες παπαριες σαν του
τραμουντανα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι μωρη πορνη της αγγλιας. Για μενα αυτο ειναι ΑΥΞΗΣΗ ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΗ αιντε πουστρακο καιρο εχω να σε κραξω

στα αρχίδια μου... σκάσει και πλήρωνε παλιόπουστρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τις διαδρομές με τα εισητήρια... σου εξήγησαν και άλλοι πως υπάρχουν διαδρομές που θέλουν πλέον 2 εισητήρια αντί για ένα...
οι δουλειές που μπορούν να γίνουν σε 90 λεπτά; πολλές... κατάβαση στο κέντρο με μετρό για αγορά συγκεκριμένου πράγματος ή πληρωμή και επιστροφή... και όμως γίνεται όταν το σύνταγμα άμυνα είναι 10 λεπτά...

τα καφεδάκια το θεωρώ κακό χιούμορ...

για πες μου μια διαδρομή που να θέλει δύο εισητήρια .... μία μόνο ....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aντε και σου ειπε θα βγαλεις χαρτη να μας πεις ποσο θελει ακριβως η εχεις κανει ολες τις διαδρομες στην Αθηνα με καθε πιθανο συνδιασμο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aντε και σου ειπε θα βγαλεις χαρτη να μας πεις ποσο θελει ακριβως η εχεις κανει ολες τις διαδρομες στην Αθηνα με καθε πιθανο συνδιασμο?

ας μου πεί πρώτα και βλέπουμε...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

έχω κατέβει στο κέντρο με λεωφορείο από Παπάγου προς Άμυνα και από εκεί με το μετρό...
κάνω την δουλειά μου και απο εκεί παίρνω ένα λεωφορείο προς τα πίσω αντί για μετρό... μου έκαναν έλεγχο και φάνηκε πως ήμουν πάνω από τα 70 λεπτά... πλήρωσα το πρόστιμο και εκεί μου είπαν πως αν το χρονικό όριο με πιάσει και είμαι ακόμα σε ΜΜΜ θα πρέπει να ακυρώσω άλλο εισητήριο...

σου βρήκα μια... ΟΚ;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
έχω κατέβει στο κέντρο με λεωφορείο από Παπάγου προς Άμυνα και από εκεί με το μετρό...
κάνω την δουλειά μου και απο εκεί παίρνω ένα λεωφορείο προς τα πίσω αντί για μετρό... μου έκαναν έλεγχο και φάνηκε πως ήμουν πάνω από τα 70 λεπτά... πλήρωσα το πρόστιμο και εκεί μου είπαν πως αν το χρονικό όριο με πιάσει και είμαι ακόμα σε ΜΜΜ θα πρέπει να ακυρώσω άλλο εισητήριο...

σου βρήκα μια... ΟΚ;
Χανεις τον χρονο σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σου βρήκα μια... ΟΚ;

όταν ανέβηκες στο τελευταίο λεωφορείο το χτύπησες το εισητήριο ??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σου βρήκα μια... ΟΚ;
τυπε αλλη φορα να εκτυπωνεις τα ποστ του τραμου και να τα δειχνεις στους ελεγκτες :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

σου βρήκα μια... ΟΚ;
Τσαμπα προσπαθεις να πεισεις τον γεροτρομπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom