apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που χαθηκε παλι ο βατραχος τυπε?τωρα που θα μεινει 15 μερες χωρις νετ θα στρωσει τυπε, οπως ο βατραχος ;)
που χαθηκε παλι ο βατραχος τυπε?τωρα που θα μεινει 15 μερες χωρις νετ θα στρωσει τυπε, οπως ο βατραχος ;)
Εχω 4G αλλα και να μην ειχα θα περιμενα τον Σαμαρα να βαλει το wifiτωρα που θα μεινει 15 μερες χωρις νετ θα στρωσει τυπε, οπως ο βατραχος ;)
ο σλαβι πριν εξαφανιστει ειπε οτι τον εκαναν μπαν απο ip περιεργα πραγματα συμβαινουν στο σαίτ τυπεπου χαθηκε παλι ο βατραχος τυπε?
δεν θα επιτρεπει να μπαινεις σε ενα σαιτ μπουρδελα.κομ τυπε :SΕχω 4G αλλα και να μην ειχα θα περιμενα τον Σαμαρα να βαλει το wifi
γιατι τον μπαναραν τυπε?ο σλαβι πριν εξαφανιστει ειπε οτι τον εκαναν μπαν απο ip περιεργα πραγματα συμβαινουν στο σαίτ τυπε
ο χρονος που θελω να φτασω ειναι περιπου στα 85 λεπτα.[size=16pt]2 μετρο 1 λεωφορειο[/size]. Τωρα που εγινε 70 αναγκαστικα χτυπαω και δευτερο πριν μπω στο λεωφορειο γιατι μεχρι να φτασω στον προορισμο μου περνανε τα 70λεπτα χρονοικα οχι cents. Εχεις παρει ποτε ΜΜΜ?
Κι εσυ μαθε να γραφεις...Ρε παπαρα θες να μου σπασεις τα νευρα? ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ 1 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΜΑθε να διαβαζεις
Ε δεν καταλαβαινεις και πολλα εσυ,σορυ κιολας.Εγω ξερεις τι καταλαβαινω λαζοπουλε? Ότι η κυβερνηση μειωσε την καρτα των 45 στα 30, και παλι την καταγγελλετε ως αναλγητη.
Το μπου είναι μαγικο λεμε.
E τοτε δεν αξιζει.δεν θα επιτρεπει να μπαινεις σε ενα σαιτ μπουρδελα.κομ τυπε :S
επειδη απαξιωνε τον αντμιν και το σαϊτ μαλλον και επειδη ειχε γινει μεγαλη βεντετα με δικο του θρεντ που τραβαγε ολη τη θεαματικοτητα ειχαν αρχισει τα μπουρδελακια να ζητουν να βαλουν διαφημιση μεσα στο βατραχοθρεντγιατι τον μπαναραν τυπε?
ΑΥΤΟ ητο το μονο καλο κ λογικο που εγινε την τελευταια 5ετια,,,Ότι η κυβερνηση μειωσε την καρτα των 45 στα 30, και παλι την καταγγελλετε ως αναλγητη.
γιατι τον μπαναραν τυπε?
Ρε μην τους βαζεις δυσκολα που να επεξεργαστει ο τραμουντανας και ο αλεξης αυτα τα πραγματα.ρε σεις για πείτε μου αν είμαι λάθος αλλά η τιμή του εισιητηρίου μειώθηκε κατά 14% (1,20 από 1,40) και ο χρόνος που διαρκεί το εισητηριο μειώθηκε κατά 22% (70 λεπτά από 90), αυτό δεν σημαίνει πως το κόστος ανά λεπτό αυξήθηκε;
δολοπλοκιες τυπε :Sεπειδη απαξιωνε τον αντμιν και το σαϊτ μαλλον και επειδη ειχε γινει μεγαλη βεντετα με δικο του θρεντ που τραβαγε ολη τη θεαματικοτητα ειχαν αρχισει τα μπουρδελακια να ζητουν να βαλουν διαφημιση μεσα στο βατραχοθρεντ
ρε σεις για πείτε μου αν είμαι λάθος αλλά η τιμή του εισιητηρίου μειώθηκε κατά 14% (1,20 από 1,40) και ο χρόνος που διαρκεί το εισητηριο μειώθηκε κατά 22% (70 λεπτά από 90), αυτό δεν σημαίνει πως το κόστος ανά λεπτό αυξήθηκε;
ν αλλαξετε νοοτροπια κ να παρετε μηνιαιο εισητηριο κ να κινησθε με τα μεσα ΜΜ ,,κ με ποδηλατο,,οπως ολος ο κανονικος κοσμος.. ;)ρε σεις για πείτε μου αν είμαι λάθος αλλά η τιμή του εισιητηρίου μειώθηκε κατά 14% (1,20 από 1,40) και ο χρόνος που διαρκεί το εισητηριο μειώθηκε κατά 22% (70 λεπτά από 90), αυτό δεν σημαίνει πως το κόστος ανά λεπτό αυξήθηκε;
δεν ειχε προλαβει να γινει δημοσια διαβουλευση στο σαίτ τυπε, αν γινοταν θα εστελνε ραπορτο ο αλεξ στο κομμα και σιγα μη μειωνανε την τιμη ;)ΑΥΤΟ ητο το μονο καλο κ λογικο που εγινε την τελευταια 5ετια,,,
κατα λαθος μαλλον
Mαθηματικα του συριζα είναι αυτά?ρε σεις για πείτε μου αν είμαι λάθος αλλά η τιμή του εισιητηρίου μειώθηκε κατά 14% (1,20 από 1,40) και ο χρόνος που διαρκεί το εισητηριο μειώθηκε κατά 22% (70 λεπτά από 90), αυτό δεν σημαίνει πως το κόστος ανά λεπτό αυξήθηκε;
στην ελλαδα με την εποχηρε φίλε με τα λεπτά ανεβαίνεις στο λεωφορείο ή με το χιλιόμετρο ??
νταννυ?ελεος ρεε...εχεις κανει κ ΕΘΕΛατζης??ρε φίλε με τα λεπτά ανεβαίνεις στο λεωφορείο ή με το χιλιόμετρο ??