apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Φανταζομαι...χμ... και έχει ενημερωθεί η επικράτεια;
Φανταζομαι...χμ... και έχει ενημερωθεί η επικράτεια;
Φανταζομαι...
Για να υποστιριζει ολα αυτα με τοσο παθος μαλλον πιστευει οτι το παρακολουθουν. Ειδικα ο johnys. Προσωπικα μου ειναι αδιαφορος. Αλλα ειναι τοσο φανατισμενος και βαμενος που μου αρεσει να του παω κοντρα. Σπαω πλακαδηλαδή το forum το παρακολουθεί όλη η Ελλάδα; μήπως και όλος ο κόσμος;
Για να υποστιριζει ολα αυτα με τοσο παθος μαλλον πιστευει οτι το παρακολουθουν. Ειδικα ο johnys. Προσωπικα μου ειναι αδιαφορος. Αλλα ειναι τοσο φανατισμενος και βαμενος που μου αρεσει να του παω κοντρα. Σπαω πλακα
Oποιος παει κοντρα στο συστημα τον βαπτιζουν τρομοκρατη και κουκουλοφορο.![]()
Μηπως ρε παιδια ο τρομοκρατης που ελεγε οτι πρεπει να κρεμαστει στην πλατεια του συνταγματος αυτο το μιασμα,ειχε δικιο;
και τους ανεργους τους εγραψαν παλι στα αρχιδια τους
Δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ αλλα ΕΝΦΙΑ θα πληρωσουνρε παπάρα οι άνεργοι έχουν υψηλό εισόδημα ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι τι περιμενες
μολις στριμωξα τον χαπακια πηγε για καφε λεει
σε λιγο θα φυγει και ο αποκαμμενος για τσαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ αλλα ΕΝΦΙΑ θα πληρωσουν
και ποιός το λέει αυτό ?? αφού προβλέπεται ολική ή μερική απαλλαγή για αυτούς που έχουν χαμηλό εισόδημα ηλίθιε ??
εκτός αν θέλεις άνεργος με δέκα σπίτια και τρία χιλιάρικα τον μήνα εισόδημα από νοίκια να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ...
και ποιός το λέει αυτό ?? αφού προβλέπεται ολική ή μερική απαλλαγή για αυτούς που έχουν χαμηλό εισόδημα ηλίθιε ??
εκτός αν θέλεις άνεργος με δέκα σπίτια και τρία χιλιάρικα τον μήνα εισόδημα από νοίκια να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ...
η πανω αναφορα ειναι ατοπη καθως εχουν εισοδημα
επισης εγω σαν ανεργος και απορος και με σπιτι 40τετραγωνικων δεν μου εχει γινει καμια εκπτωση στον ΕΝΦΙΑ
Υ.Σ ξεχασα να σου αναφερω ειχα και 1 αυτοκινητο 1100 κυβικων του 1999 που πουλησα τον προηγουμενο μηνα εναντι 1000€ και αφου ειχα παραδωσει πινακιδες τελος του 2013 μεχρι πριν 10 μερες το πουλησω και εχω και εναν καταθετικο λογαριασμο με 500€
σε μια τέτοια περίπτωση γιατί να φορολογηθεί το ακίνητο; δεν αρκεί η φορολογία του εισοδήματος;
περίμενε να το δείς στα καινούργια εκκαθαριστικά...
γιατί σε όλον τον κόσμο η ακίνητη περιουσία φορολογείται ...
Αντε παλι...τι απάντηση είναι αυτή; η απόκτηση των ακινήτων δεν έχει προέλθει απο φορολογημένο εισόδημα; γιατί η κατοχή ακινήτου πρέπει να φορολογείται και πάλι;
ελα ρε, σοβαρα? για πες μου ενας που πηρε 100 τετραγωνικα στου ρεντη 300 χιλιαρικα το 2004-5, ποσα εκατομμυρια εχει τωρα στα χερια του?Αντε παλι...
Γιατι η ιδιοκτησια αυξανει σε βαθος χρονου την αξια της, και αυτή η υπεραξια πρεπει να φορολογείται. Εκατο φορες τα ιδια λεμε.
Φορολογειται οπως το εκαναν εδω ψευτακο;Η πρωτη κατοικια φορολογειται;Φορολογειται οσα τετραγωνικα και αν ειναι,η απο καποια τετραγωνικα και επανω;Για να σε δω...γιατί σε όλον τον κόσμο η ακίνητη περιουσία φορολογείται ...