kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ποιος είναι ο μπαμπης ρε τύπε![]()
Ποιος είναι ο μπαμπης ρε τύπε![]()
Παρεα δεν κανω με κανεναν απο εδω μεσα,και ουτε προκειται.
Μας απαξιωσε τύπε >Γιατί έτσι τύπε;![]()
Μας απαξιωσε τύπε >![]()
Ας μας απαντησει.Εγω απορω γιατι μπαινει σε ενα σαιτ που θεωρει ολα τα μελη του ανάξια συνάντησης![]()
Είδαμε και τα δικά σου χαίρια ρε παπάρα που σ'έχω κάνει χρυσό να συναντηθούμε.![]()
Ναι γιατι εσυ βγαινεις ρε παπαρα.Εγω απορω γιατι μπαινει σε ενα σαιτ που θεωρει ολα τα μελη του ανάξια συνάντησης![]()
Πες ναι ρε τύπε, θα ερθω κι εγω να τον γνωρισωΕσας σας φοβαμαι θα με παρασυρετε σε μονοπατια ακολασίας![]()
καλα εμας αλλα και τον αλεξ? και τον βατραχο??? :SΕγω απορω γιατι μπαινει σε ενα σαιτ που θεωρει ολα τα μελη του ανάξια συνάντησης![]()
τους αλλους τους ρωτησες αν θελουν να ξανασυναντησουν μελος μετα απο σενα?Εγω παλι, εχω συναντησει αρκετους από εδώ μεσα και δεν θα ειχα πρόβλημα να συναντησω τον οποιονδηποτε. Δεν καταλαβαινω αυτους τους αποκλεισμούς.
Φοβάσαι κατι?Μη μου τρίβεσαι μωρή σαμαρικιά αποβολή, δε γαμάω πουστράκια.
φοβαται πως υστερα απο το διασημο πιεξουλοτσιμπουκι που θα σου κανει θα κολησεις μαζι του...οι 1789 πακηδες που στεκονται καθε μερα με τις ωρες στη συγγρου νομιζεις δεν εχουν τιποτε καλυτερο να κανουν?Φοβάσαι κατι?
.οι 1789 πακηδες που στεκονται καθε μερα με τις ωρες στη συγγρου νομιζεις δεν εχουν τιποτε καλυτερο να κανουν?
καλως το πρασινο ψωλοχυμαπεριμενουν με αγωνια ποτε θα πας
Ειμαστε πολύ αγαπημενοι όμως ολοι μεταξυ μας ε???
Κάθε μερα όμως εδώ, μην χασουμε!
Δεν θελεις να παμε μια μπουρδελοτσαρκα μαζι?Ότι θα δω τα αηδιαστικά ψωλοχυμένα μούτρα σου και θα ξεράσω μωρή νεοδημοκρατικιά λινάτσα.
ποσες μερες σου παιρνει να κανεις μια μπουρδελοτσαρκα?Δεν θελεις να παμε μια μπουρδελοτσαρκα μαζι?
Γιατι ρε τύπε?ποσες μερες σου παιρνει να κανεις μια μπουρδελοτσαρκα?