Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Χτές δεν έγραψα αυτό.

Έγραψα, ότι αν θεωρούμε ότι το εμπάργκο είναι πλήγμα στην δημοκρατία, ή τελος πάντων κάτι το αηθες, πρέπει να καταφερομαστε όχι μόνον εναντίον του σύριζα αλλά και εναντίον των καναλιών καθώς και των δημιοσιογράφων που το υιοθετούν.

Αν από την άλλη το εμπάργκο δεν θεωρείται πλήγμα ή αηθες, τότε δεν  κατακρίνουμε κανέναν. 
Eφυγε παει να κλαφτει ΞΑΝΑ στους admin

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ξεχλωμιασες αποκαμμενε;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
www.parapolitiki.com/2014/10/statherotita-meso-prooron-eklogon.html]http://www.parapolitiki.com/2014/10/statherotita-meso-prooron-eklogon.html[/url]

[size=17pt]Σταθερότητα μόνο μέσω πρόωρων εκλογών[/size]

Κυκλοφορεί από το πρωί μια είδηση που εμφανίζει τον Κώστα Σημίτη να τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Διαψεύδει τα περί πρόωρων εκλογών
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014, 14:49
0

Από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη διαψεύδονται τα όσα αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα περί δηλώσεών του που αφορούσε στο σενάριο πρόωρων εκλογών ως λύση στη σημερινή κατάσταση.

«Ο κ. Κώστας Σημίτης ουδέποτε προέβη σε δηλώσεις σχετικά με πρόωρες εκλογές» αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου.

«Σε κάθε περίπτωση, υπό τις σημερινές συνθήκες θεωρεί τις εκλογές άσκοπες» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση

οι ροζ αμοιβαδες παλι γελοιοποιουνται

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
10714255_874971362515589_3867651213463610831_o.jpg

Kαινουργια γραμματοσημα για να φτυνουμε ελευθερα τους καταστροφεις του τοπου μας.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.810
Πόντοι
6.515
χρηματιστηριο -6%

spreads +7%

φυγε αντωνη μπας και σωθει τιποτα. Παρε και την Κα Κλουνευ μαζι σου  :S

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χρηματιστηριο -6%

spreads +7%

φυγε αντωνη μπας και σωθει τιποτα. Παρε και την Κα Κλουνευ μαζι σου  :S
Εχουμε ομως πλεονασμα 2.5 δις το πρωτο 9μηνο. Δεν μας λενε ομως οτι το 75% παει στο χρεος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Αδωνις

Βούλτεψη: Mε τις παλικαριές του Τσίπρα θα κλείσουν τα ΑΤΜ

«O ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία»
Νέα βόμβα στο πολιτικό σκηνικό έριξε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας για «κλείσιμο τραπεζών», έπειτα τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί «bank run».

Η κ. Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

H η κ. Βούλτεψη τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη».

Παράλληλα η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει. «O ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία», πρόσθεσε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• benizel.jpg
    benizel.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 11

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• benizel.jpg
    benizel.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 12

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχουμε ομως πλεονασμα 2.5 δις το πρωτο 9μηνο. Δεν μας λενε ομως οτι το 75% παει στο χρεος.

και που θα ήθελες να πάει δηλαδή ?? όταν χρωστάς πρώτα πληρώνεις αυτά που χρωστάς και μετά πας για καφεδάκια και μπυρίτσες…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
URL]Poso-aristero-einai-na-sou-koubalane-oi-mpatsoi-tis-aposkeues-k-Tsipra-.jpg

Άραγε, πόσο… αριστερό είναι να χρησιμοποιείς τους «μπάτσους» για να σου κουβαλάνε τις αποσκευές. Πόσο αριστερό είναι κ. Τσίπρα να κάνετε κι εσείς ό,τι και άλλοι πολιτικοί που ξεφτιλίζουν το όνομά τους αλλά και την Αστυνομία; Πόσο αριστερό είναι να κάνεις διακοπές στο σπίτι ενός επιχειρηματία όταν βγαίνεις και κατακεραυνώνεις όλους τους άλλους όταν το κάνουν; Εκτός κι αν ο εν λόγο επιχειρηματίας είναι… αριστερός, οπότε δικαιολογείται η προτίμηση.

Αλλά ότι θα βλέπαμε τον Τσίπρα να δέχεται τους κακούς μπάτσους να τον υπηρετούν, όχι προστατεύοντάς τον από πιθανούς εχθρούς αλλά από τα… βάρη των αποσκευών, ούτε που το περιμέναμε.

αποκαμμενε εσυ τι του κρατας του ζαβου; τα π@π@ρια; :2funny: :2funny: :2funny:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
URL]Poso-aristero-einai-na-sou-koubalane-oi-mpatsoi-tis-aposkeues-k-Tsipra-.jpg

Άραγε, πόσο… αριστερό είναι να χρησιμοποιείς τους «μπάτσους» για να σου κουβαλάνε τις αποσκευές. Πόσο αριστερό είναι κ. Τσίπρα να κάνετε κι εσείς ό,τι και άλλοι πολιτικοί που ξεφτιλίζουν το όνομά τους αλλά και την Αστυνομία; Πόσο αριστερό είναι να κάνεις διακοπές στο σπίτι ενός επιχειρηματία όταν βγαίνεις και κατακεραυνώνεις όλους τους άλλους όταν το κάνουν; Εκτός κι αν ο εν λόγο επιχειρηματίας είναι… αριστερός, οπότε δικαιολογείται η προτίμηση.

Αλλά ότι θα βλέπαμε τον Τσίπρα να δέχεται τους κακούς μπάτσους να τον υπηρετούν, όχι προστατεύοντάς τον από πιθανούς εχθρούς αλλά από τα… βάρη των αποσκευών, ούτε που το περιμέναμε.

αποκαμμενε εσυ τι του κρατας του ζαβου; τα π@π@ρια; :2funny: :2funny: :2funny:
τζωνη,που εισαι εσυ?διπλα στον χοντρο?

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    323,3 KB · Εμφανίσεις: 22

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και που θα ήθελες να πάει δηλαδή ?? όταν χρωστάς πρώτα πληρώνεις αυτά που χρωστάς και μετά πας για καφεδάκια και μπυρίτσες…
θα στειλω σε αυτον ενα email να τον ρωτησω ποσα χρωσταω σημερα.μπορει να μου προσεθεσε καποια απο το πουθενα και δεν θελω να ειμαι κακοπληρωτης.ειμαι απο τα καλα προβατακια για σφαγη εγω,θελω η λεπιδα που θα μου παρουν το κεφαλι να σκιζει καλα.

Συνημμένα

• Χωρίς τίτsλο.png
    Χωρίς τίτsλο.png
    272,5 KB · Εμφανίσεις: 30

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Nα μας λενε το πραγματικο ποσο οχι ποσα θα δωσουμε.Σκατοψυχε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
θα στειλω σε αυτον ενα email να τον ρωτησω ποσα χρωσταω σημερα.μπορει να μου προσεθεσε καποια απο το πουθενα και δεν θελω να ειμαι κακοπληρωτης.ειμαι απο τα καλα προβατακια για σφαγη εγω,θελω η λεπιδα που θα μου παρουν το κεφαλι να σκιζει καλα.
Βαλε και το video καπου το ειχα δει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom