apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Θα απαντησεις?Το χιποακι ηταν για καφε παλι σημερα τύπε, και χθες για μπυρα. Προφανως ο αγωνας συνεχιζεται.
Θα απαντησεις?Το χιποακι ηταν για καφε παλι σημερα τύπε, και χθες για μπυρα. Προφανως ο αγωνας συνεχιζεται.
Μαλιστα. Να σου απευθυνω κι εσενα λοιπον το ερωτημα που δεν απαντησε ποτέ ο Πορνοπαπος.
Ενας αριστερος μπορεί να είναι εργοδότης και να καρπωνεται την υπεραξια του εργατη?
Το χιποακι ηταν για καφε παλι σημερα τύπε, και χθες για μπυρα. Προφανως ο αγωνας συνεχιζεται.
γιαί παίκτη μου εσύ τι ώρα ξύπνησες ?? ή μάλλον καλύτερα τι ώρα πήγες το πρωί να κοιμηθείς ??
Γιατι ρε φασιστομουτρο λογαριασμο θα σου δωσει? Ουστ τσουλαγιαί παίκτη μου εσύ τι ώρα ξύπνησες ?? ή μάλλον καλύτερα τι ώρα πήγες το πρωί να κοιμηθείς ??
Αρα νομιμοποιεί απολυτα το συστημα με τη συμμετοχη του.Αφου σε αυτο πλαισιο ζει και λειτουργει γιατι να μην μπορει;
Αν χρησιμοποιει μαλιστα την υπεραξια αυτη για να ισχυροποιησει πολιτικα το κινημα του οχι μονο μπορει αλλα ειναι και αξιεπαινος.
Επειδή είναι καλος αριστερος που σκέφτεται τον ανθρωπο, ενώ ο κακος δεξιος σκέφτεται τον πλουσιο.Μη συγκρινεις, ο άλλος ειναι αγωνιστης ρε συ. Εχει δικαιωμα στον ύπνο, στην τεμπελια, στη μονιμη εργασία και (φυσικά) σε μισθό.
Α ξεχασα. εχει δικαιωμα και σε ομογενοποιηση των εισοδηματων (σου)
Μη συγκρινεις, ο άλλος ειναι αγωνιστης ρε συ. Εχει δικαιωμα στον ύπνο, στην τεμπελια, στη μονιμη εργασία και (φυσικά) σε μισθό.
Α ξεχασα. εχει δικαιωμα και σε ομογενοποιηση των εισοδηματων (σου)
Γιατι ρε φασιστομουτρο λογαριασμο θα σου δωσει? Ουστ τσουλα
Αρα νομιμοποιεί απολυτα το συστημα με τη συμμετοχη του.
Προφανως αν είχαμε καθεστως που επετρεπε και την ύπαρξη δούλων, γιατι να μην χρησιμοποιησει και μερικους δούλους δηλαδή, αφού σε αυτό το πλαίσιο ζει και λειτουργει.
Μολις παρακολουθήσαμε μια ακομη υποκρισια της αριστερας.
Αλλά ενώ θα ρεύεται ο αριστερος εργοδότης τα σουβλάκια και τις μπυρες που αγορασε από την υπεραξια του εργατη, θα πεταξει και μια κορωνα για τον "κακο δεξιο που δεν σκέφτεται το λαο".
Ρε τραβα ρε γαμησου που θα δωσει λογαριασμο σε σενα πουστρα γαμωσπερμαόταν κατηγορεί κάποιον θα δίνει λογαριασμό μωρή παλιοαδελφή...
Μαλιστα. Όπως ελεγε και ο πορνοπαπος δηλαδή, "το ανταρτικο πεθανε".Εφ οσον ζει εγγραφεται στα δημοτολογια, παντρευεται κτλ. συμμετεχει στο συστημα ουτως η αλλως. Ο αγωνας γινεται με ταξικη παλη. Οι θεωρητικοι του Μαρξισμου εχουν αποφανθει εδω και δεκαετιες οτι αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος, ουτε αυτοθυματοποιηση, ουτε αστοχαστοι ηρωισμοι και εξεγερσεις τυπου Σπαρτακου ουτε ολικη ρηξη και ανταρτικο.
τυπε η θεουσα δεν εχει αναλαβει την υποθεση?Φτασαμε σε ενα κομβικό σημείο, ελπιζω να μην κανει πισω ο μητσοτακης. Βλέπω υπάλληλο δουρου να κανει στροφή 180 μοιρων και να βρισκει καμμια κλασσική αριστερη μπαρουφα (μονο αυτό ξερουν να κανουν) για να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα. Να παρει μαζι της και το σκουπιδιαρη της οτε/ωπα/οτα/στ'αρχίδια μας
τυπε η θεουσα δεν εχει αναλαβει την υποθεση?
Μαλιστα. Όπως ελεγε και ο πορνοπαπος δηλαδή, "το ανταρτικο πεθανε".
Λες και του ανεθεσε κανενας τον ρολο του ιατροδικαστη για να πιστοποιησει το θανατο της αριστερής ένοπλης πάλης.
Ε ρε παιδι μου πώς στρογγυλευουν τα πραγματα, όταν πλησιαζει η εξουσια...
Παλι αυτή η καραμελα?Για πες μου και εσυ τωρα πως γινεται τιμιοι δεξιοι του ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να κανουν θητεια στο Κολωνακι και να κερατωνουν συστηματικα τις γυναικες τους;![]()
αφου εβαλαν αυτην δεν θα μασαει τυπεΕτσι νομιζω. Ελπιζω να μη μασήσει. ο κόσμος ειναι μαζί της (εκτος απο τους ψηφοφόρους τζιριτζαμ)
Για πες μου και εσυ τωρα πως γινεται τιμιοι δεξιοι του ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να κανουν θητεια στο Κολωνακι και να κερατωνουν συστηματικα τις γυναικες τους;![]()