alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Να ρε εξυπνακηδες. Τα ειπε ολα το παιδι με μια προταση. Ευγε νεε μου.Στα Ιμια δεν έπαιξε καλα η ελληνικη ηγεσια. Βγαλαμε ολοκληρο στολο για ενα απλο συμβάν.
Να ρε εξυπνακηδες. Τα ειπε ολα το παιδι με μια προταση. Ευγε νεε μου.Στα Ιμια δεν έπαιξε καλα η ελληνικη ηγεσια. Βγαλαμε ολοκληρο στολο για ενα απλο συμβάν.
Να ρε εξυπνακηδες. Τα ειπε ολα το παιδι με μια προταση. Ευγε νεε μου.
παιδια ειστε καμενοι κι οι δδυο
ο ενας ειναι μαλλον οντας βλακας δαπιτης κι αλλος καμενος με τις διεθνιστικες μαλακιες του κουμουνισμου
ξεκαθαρα η αιτια κταστροφηε της ελλαδας ειναι η τεχνητη δημιουργια δυο φανατισμενων πολων παντα και παντου ,που τα βλεπουν ολα ,εκτος αποτην πραγματικοτητα,και τα πανια οι "ηγετες" τρωνε τον αμπακο,,,,,μονιμως..
...και ιδου και ο ex cathedra τιμητής.@@πορνοπαπαος κ πιντεροφ
ο ενας ειναι μαλλον οντας βλακας δαπιτης κι αλλος καμενος με τις διεθνιστικες μαλακιες του κουμουνισμου
ξεκαθαρα η αιτια κταστροφηε της ελλαδας ειναι η τεχνητη δημιουργια δυο φανατισμενων πολων παντα και παντου ,που τα βλεπουν ολα ,εκτος αποτην πραγματικοτητα,και τα πανια οι "ηγετες" τρωνε τον αμπακο,,,,,μονιμως..
ρε ηταν ο σημιτης τοτε
αν ηταν ο κουρασμενος στο ιρακ θα τους ειχε φτασει τους τουρκους
τι θα πει αυτο δηλαδη?αν λενε μαλ,,ιες,καπιοι δεν μπορουμε ννα τους κρινουμε?στις τραγικες τους "θεσεις"?...και ιδου και ο ex cathedra τιμητής.
γαμημενε καραγκιοζη μασονε σημιτη,,,,φωτια κ τσεκουρι
φρόντισε όταν με ξαναπετύχεις να σαι διαβασμένος...
τυπάκι, πρέπει να είσαι (τουλάχιστον δείχνεις) πολύ ψωνισμένος...χαλάρωσε λίγο
όταν δε σε καθοδηγώ με ερωτήσεις και σε πιάνει το παραληρημα χάνεσαι...
μάλλον έχεις το σύνδρομο του ξερόλα, οπότε τι να πω...
χαρά μου να αναδεικνύω τους φελλούς του φόρουμ...
Έτσι τύπε. Βάλε τάξη πριν πας αύριο να δείρεις κάνα ελεγκτή.@@πορνοπαπαος κ πιντεροφ
μονο οσοι θρασυδειλοι δεν θαναι τουμπεκιασμενοι κινδυνευουν,,οι λοιποι οχι,,, ;)Έτσι τύπε. Βάλε τάξη πριν πας αύριο να δείρεις κάνα ελεγκτή.
δηλαδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει οργανωμένος σχεδιασμός της γείτονος Τουρκίας εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος ???και φλύαρος και μπαλοεξέδρας.
φταίει η δικηγορία ή η δαπ?
άλυτο.
δηλαδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει οργανωμένος σχεδιασμός της γείτονος Τουρκίας εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος ???
περαν των ηλιθιοτητων που εχουν ηδη γραφει εδω απο γελοιοδεστατα ατομα , φαινονται δια γυμνου οφθαλμου , και σαν απαντηση στο παραπανω ερωτημα σου σε ρωτω με την σειρα μου .....δηλαδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει οργανωμένος σχεδιασμός της γείτονος Τουρκίας εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος ???
διαβασε νουμερο
το βλεπεις εκεινο το βουνο
με τα πολλα τα πευκα
εκει το πακι πηγαινες
βραδυ για μια ξεπετα
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΩΡΕΑΝ !!!!!