alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον εννοείτε και οι δυο "ΜΙΚΤΑ".εννοείς 560 μηκτα
Μαλλον εννοείτε και οι δυο "ΜΙΚΤΑ".εννοείς 560 μηκτα
ειμαι σίγουρος...Οι απολύσεις στη δημόσιο θα δημιουργήσουν τη βάση για μειωση της φορολογίας, η οποια φυσικα θα μεταφραστεί σε αύξηση των μισθων στον ιδιωτικό ή σε προσλήψεις.
. Η χώρα θα γινει η δανία του νότου (για να μην ξεχνιόμαστε)
Μιλαει το ΠΑΣΟΚ για μονταζιερα...Τρελαίνεσαι?αλλη μια νησιδα παραπληροφορησης και εντατικης δουλειας της μονταζιερας
Για να αυξηθεί η ανταγωνιστικοτητα. Άλλη ερωτηση?
Εδώ θα συμφωνήσουμε.αφου ορισμένοι χρησιμοποιουν το kontra για ενημέρωση - ΖΩ για εκεινη τη στιγμη που κάποιος κάπου θα χρησιμοποιησει το bourdela ως reference
Το ειδα στο bourdela.com, αρα ειναι αλήθεια
Καλα, αντε τωρα στο άλλο νημα να μιλησετε για χεσιμο, και ασε εδώ να μιλησουν τα μεγαλα παιδια.πού ρε ηλίθιε στις καφετέριες του μικέ
Μιλαει το ΠΑΣΟΚ για μονταζιερα...Τρελαίνεσαι?
αφου ορισμένοι χρησιμοποιουν το kontra για ενημέρωση - ΖΩ για εκεινη τη στιγμη που κάποιος κάπου θα χρησιμοποιησει το bourdela ως reference
Το ειδα στο bourdela.com, αρα ειναι αλήθεια
Και αυξηθηκε πολυ.Για να αυξηθεί η ανταγωνιστικοτητα. Άλλη ερωτηση?
Καλα, αντε τωρα στο άλλο νημα να μιλησετε για χεσιμο, και ασε εδώ να μιλησουν τα μεγαλα παιδια.
Τι δουλεια κανεις?ποιόν ανταγωνισμό μωρή πουτάνα με τις καφετέριες θα γίνει ανάπτυξη στην χώρα και τα τυροπιτάδικα άτιμε διακονιάρη κοροϊδεύετε τον κόσμο
Τι δουλεια κανεις?
Μπορεις να πας στο σαιτ τους,και στις αλλες ασφαλιστικες εταιριες.1.480 δινεις μονο για σενα;Μην τρελαθουμε και εντελως.450 ευρω το χρονο Ιντεραμέρικαν? Κι εγω Ιντεραμέρικαν είμαι και δινω 1.480. Θα ρωτησω την ασφαλιστρια μου, να μου πει τι ακριβως καλύπτεις με 450 ευρω το χρονο. Ελπιζω να μην βαλει τα γελια.
Δεν θα εκπλαγω αν εχεις καφετερια.σκασμός άθλιε
Δεν ξερω τι πληρωνω ρε τύπε?Μπορεις να πας στο σαιτ τους,και στις αλλες ασφαλιστικες εταιριες.1.480 δινεις μονο για σενα;Μην τρελαθουμε και εντελως.
Δεν θα εκπλαγω αν εχεις καφετερια.
ενταξει ο τραμου ειναι γνωστο οτι ειναι σε ηλικια φευγα,αλλα και εσυ ρε τυπε.Δεν ξερω τι πληρωνω ρε τύπε?
Εξακολουθώ να μην καταλαβαινω τι θελεις να πεις.ενταξει ο τραμου ειναι γνωστο οτι ειναι σε ηλικια φευγα,αλλα και εσυ ρε τυπε.