apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2011_08/PANIKAS.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ζορο ρε
ειναι κ ταπας αλλα καβαλαει αλογο εστω κ σεκοντ χεντ!!! :zfuck:
Με τη Νεα Δημοκρατια.Με ποιο κομμα πολιτευοταν ο γραφικος απατεωνας επι χρονια τυπε?
Οσους ξεφορτωνόμαστε από δαύτους είναι μεγαλο κερδος.
Τοτε να μην μας πρηζετε τ' αρχιδια επειδή συνεργαστηκαμε με το ΠΑΣΟΚ.
για το καλο της χωρας το εκαναν τυπεΝα μη συνεργαζόσασταν.Χάρη μας κάνατε;Δε θα μου κάνει εντύπωση αν στις επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογές συνεργαστείτε με τον Τσίπρα
Ναι χαρη σας καναμε, για να σωθει η χωρα. Την ιδια στιγμη που εσεις ψηφίζατε ψεκασμένους, νεοναζί και νεοκομμουνιστες για να κανετε το χαβαλέ σας πανω από την καλπη, ενώ ηταν ωρες εθνικης ευθύνης.Να μη συνεργαζόσασταν.Χάρη μας κάνατε;Δε θα μου κάνει εντύπωση αν στις επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογές συνεργαστείτε με τον Τσίπρα
Εμεις δεν εχουμε να πληρωσουμε τιποτα. Η χωρα θα πληρωσει.Εχετε ακόμα πολύ σκατό να ξεφορτωθειτε. Και τελικά αυτό θα το πληρώσετε, γιατί αυτοι οι γελοίοι τελικά επηρρεάζουν αρνητικά
1. Ντινοπουλος
2. Γιακουματος
3. Κικίλιας
Τυπε...αυτο που λες ειναι σαν να ερθω να σου καρφωσω ενα μαχαιρι στα πλευρα, και μετα να σου λεω οτι μου χρωστας χαρη επειδη σε πηγα στο νοσοκομειο μετα...Ναι χαρη σας καναμε, για να σωθει η χωρα. Την ιδια στιγμη που εσεις ψηφίζατε ψεκασμένους, νεοναζί και νεοκομμουνιστες για να κανετε το χαβαλέ σας πανω από την καλπη, ενώ ηταν ωρες εθνικης ευθύνης.
Καταλαβες παλικαρι μου?
Η ψηφος σας δεν είναι το πουλι σας να το παιζετε συνεχεια.
Εμεις δεν εχουμε να πληρωσουμε τιποτα. Η χωρα θα πληρωσει.
Κι εσυ αντι να πας στο νοσοκομειο, θα τρεξεις στη μαμή (Συριζα, ΧΑ, ΑΝΕΛ)?Τυπε...αυτο που λες ειναι σαν να ερθω να σου καρφωσω ενα μαχαιρι στα πλευρα, και μετα να σου λεω οτι μου χρωστας χαρη επειδη σε πηγα στο νοσοκομειο μετα...
Απο σενα θα φυλαγομαι μια φοραΚι εσυ αντι να πας στο νοσοκομειο, θα τρεξεις στη μαμή (Συριζα, ΧΑ, ΑΝΕΛ)?
τυπε το νου σουΑπο σενα θα φυλαγομαι μια φορα
Μετα την επιστροφη του θα λαβουν αφεση αμαρτιων και αυτοι.Ο Μεγαλειοτατος θα αγκαλιασει ολους τους Ελληνεςτυπε το νου σου
αυτοι οι νεοδημοκρατες ειναι μαυρα σκυλια
εμας τους βασιλοφρωνες μας κυνηγαν απτην εποχη του εθναρχη
σκατα στον ταφο του που ελεγε και ο λακης
τυπε η επιστροφη του Μεγαλειοτατου θα γινει υστερα απο λαικη απαιτησηΜετα την επιστροφη του θα λαβουν αφεση αμαρτιων και αυτοι.Ο Μεγαλειοτατος θα αγκαλιασει ολους τους Ελληνες
Μετα την επιστροφη του θα λαβουν αφεση αμαρτιων και αυτοι.Ο Μεγαλειοτατος θα αγκαλιασει ολους τους Ελληνες